2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015430 بازدید | 66527 پست
سلام پروجکشن که میگی چیه؟ من این هفته با گودرزی عمل دارم  استرس دارم

منظور از پروجکشن فاصله عمودی از نوک بینی تا پایین بینی هست (بعضیا بهش میگن ارتفاع بینی).

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام پروجکشن که میگی چیه؟ من این هفته با گودرزی عمل دارم  استرس دارم

نگران نباش اگر دکترتو انتخاب کردی و نمونه دیدی دیگه فقط فکرای مثبت کن. مطمین باش بینیت خیلی خوب میشه.

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
ممنون از این همه وقتی که گذاشتی و اومدی اینجا گفتی. یه پیشنهاد دارم که اگر تونستی عکسهای قبل عمل کسا ...

خواهش میکنم ، خودمون ب هم کمک نکنیم واقعا با این بازار تبلیغات سخت میشه لیست در آوردن، والا یه نمونه یک ساله داشت ک خیلی خوب تغییر کرده بود میگفت اولش کوچیک و سربالا بوده و خیلی گریه کرده و ترسیده اما دکتر گفته چسبت رو شل بزن نگران نباش میوفته نوکش ، الان اما طبیعی و خوب ، بقیه رو فقط پرسیدم مدل بینی چی بوده و کار زیاد داشته یا خیر ولی خب عکسی ندیدم، بینی منم آخه ظاهراً پر کار نیست نمیدونم چرا انقدر دکتر ترسوندم! حالا بعد سی تی اسکنم باز میرم مطبش میام میگم نمونه های دیگه ای ک دیدم رو
راستی دیروز یکی از دوستام ی لیست از دکترای خراب کار از یه پیج برام فرستاد حق پناهم جزوش بود

سلام 

من امروز برای بار دوم به مطب دکتر احمدی رفتم و از انتخابم صد درصد مطمئن شدم

اقای دکتر یه مرد سن دار و با تجربه هستن و اطمینان کامل رو بهتون میدن بین این دکتر هایی که من مطبشون رفتم تنها دکتری بودن که بیماراشون که سوراخ های بینی همسان داشتن. 

بعد عمل درد و کبودی خیلیی کم داشتن مریضا. 

امروز بیماری بود که یک سال عمل شده بود و فوق العاده راضی بود میگفت دکتر های دیگه منو قبول نکردن ولی الان از همه جهت راضی بود. 

اقای دکتر شماره مستقیم خودشونو میدن تا بعد از عمل هر تایمی از روز یا حتی شب باشه به سوالات پاسخ میدن.امروز حتی از لبنان مریض داشتن که عمل کرده بود تازه و خواهرشو اورده بود برای عمل. درکل دکتری هستن که نظر ادمو جلب میکنه توصیه میکنم به دوستان که قصد عمل دارن یه سر برن 

شاید فردایی نباشه 💙
سلام  من امروز برای بار دوم به مطب دکتر احمدی رفتم و از انتخابم صد درصد مطمئن شدم اقای دکتر ی ...

عزیزم خیلی عالیه که اینطور وقت گذاشتید...خدا خیرتون بده...در کل سبک کار دکتر چه طوریه طبیعی یا نیمه فانتزی؟

عزیزم خیلی عالیه که اینطور وقت گذاشتید...خدا خیرتون بده...در کل سبک کار دکتر چه طوریه طبیعی یا نیمه ...

اقای دکتر طبیعی کار میکنن بیشتر مدل صورت مد نظرشه چیزی که صد درصد به صورت بیاد فانتزی اصلا کار نمیکنن ولی یکم نیمه فانتزی اونم اگه به صورت بیاد 

شاید فردایی نباشه 💙

بچه ها دکتر سهرابی و دکتر فرزام ناراضی زیاد دارن.البته من تو نت دیدم و مطباشون نرفتم.مخصوصا دکتر فرزام زیاد دیدم که حتی نفرینشم میکنن.البته بازم میگم فقط و فقط تو نت دیدماااااا...

ولی یه خانومی تو ارایشگاه که با چشم خودم دیده بودم بینی قبلیشو به شدت گوشتی بود و با فرزام عمل کرد که بعد از یه مدت ترمیم هم کرد با فرزام.اما الان یکسال و نیمه از عملش میگذره و به نظر من خیلی قشنگ و طبیعیه...ولی خب انگار خیلی پرریسکه دکترش

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
2810