2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015437 بازدید | 66527 پست

سلام دوستان دکتر برای عمل بینی خوب کی رو سراغ دادید 

ممنون میشم راهنمایی کنید

تهران هستم و ترجیحا دکتری که کار روی عمل بینی برای اقایونش رو ریده باشید چون نمیخوام زیاد کوچیک کنه و حالت زنونه بگیره

ممنونم عزيزم من بسيار سردرگم هستم.نظر خودتو در مورد دكتر محبي دوست دارم بدونم.راهنماييم ميكني ؟من بي ...

برای انتخاب دکتر اصلا عجله نکن خودِ من ۷سال طول کشید تا دکترمو انتخاب کردم😁😁😁😁برو سایت و پیج دکترای مورد نظر عکساشون رو خوب بررسی کن ببین اونایی که خوشت می یاد چه ویژگی هایی دارن و بالعکس از خودت و بینیت تو زوایای مختلف عکس بگیر تا ایرادها و چیزایی که باید رفع بشه رو پیدا کنی .نکته ی دیگه سبک غالب تو عمل های زیبایی پزشک هست مثلا اگر شما مایل به کوچیک کردن زیاد بینی و حالت فانتزی داشته باشید یک دکتر طبیعی کار هر قدر هم خوب باشه نمی تونه رضایت شما رو جلب کنه و بالعکس .درمورد دکتر محبی ایشون دکتر خوبی هستن ولی بالطبع من ابیانه رو بیشتر قبول داشتم که ایشون رو انتخاب کردم در مورد محبی نظرات بد در موارد مختلف زیاد دیدم ولی هر دو دکتر بیشتر کارشون طبیعی هست .اما ابیانه هم ناراضی داره ولی وقتی من کارهای ایشون و سبکشون رو دیدم دیگه سراغ دکتر دیگه ای نتونستم برم انگار مهره ی مار داره😁😁😁😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزيزم من بسيار سردرگم هستم.نظر خودتو در مورد دكتر محبي دوست دارم بدونم.راهنماييم ميكني ؟من بي ...

ببین عزیزم من یه لیست از دکترای کار خراب کن دراوردم ازپیجه جراحی زیبایی که هم محبی توش هست هم ابیانه ولی کلا همه دکترا کار خراب دارن باید بدونی کدومش کمتره

سلام بچه ها،من حدود۱۰ماهه میخوام عمل کنم ودائم توپیجا ونی نی سایت دنبال دکترخوبم ولی واقعاسخته برام تصمیم گیری،ابیانه-حامدعباسی-بصام روازیه لیست بلند انتخاب کردم البته به نظرم کارای حسین نژادم توپیجش خوبه ولی شایددوتای اول بیشترتواولویت باشن بینیم قوز داره یه بینی طبیعی وشیک وتمیزمیخوام😉نمیخوام بزرگ باشه بینیم،سربالام دوست ندارم دوست دارم نظرتون روراجع به دکترایی که گفتم بدونم هرکی بااین دکتراعمل کرده یامطبشون رفته یاهراطلاعاتی داره کمکم کنه انشااله دیگه تصمیمموگرفتم زودتربرم برای عمل بایاری شما، راجع به حامدعباسی بیشتر نظرمیخوام 

ابیانه.حامدعباسی.بصام.حسین نژاد

سلام بچه ها،من حدود۱۰ماهه میخوام عمل کنم ودائم توپیجا ونی نی سایت دنبال دکترخوبم ولی واقعاسخته برام ...

یعنی هیچ کس نیست جواب منوبده؟؟اینجاکسی باحامدعباسی عمل نکرده یعننننی؟نیازدارم به کمکتون

2810