2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
یه توصیه بهت بکنم اصلا عجله نکن خوب تحقیق کن از طریق نت اینستا و...اگر خدایی نکرده بعدا واسه بینیت م ...

آمين جان سلام.من هم خيلي دنبال يه دكتر خوب براي جراحي زيبايي بيني هستم.ميخاستم از تجربياتت استفاده كنم.شما كه با دكتر ابيانه جراحي كردين و راضي هستي،اين مشكل برگشتن قوز بيني رو نداشتين و چند درصد كسايي كه جراحي كردن با دكتر ابيانه اين مشكل رو داشتن؟به نظرت قابل چشم پوشيه؟و يه سوال ديگه اينكه چقدر كارهاي مطبش به عكسهاي پيج اينستاش شبيه بود؟ممنون ميشم اگه راهنماييم كني

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام همگی

دوستان من پسر هستم 19 سالمه بینیم استخوانیه که قوز داره و نوکش افتاده پایین

میخوام عمل کنم که یه فرم طبیعی داشته باشه یعنی یه قوس نرمال ( نه اونقدر صاف و نه اونقدر فرو رفته)

کلی دکتر هست من که کلا گیج شدم نمیدونم باید چه کار کنم دکتر قارونی - محبی - مفرد - شهرجردی و.... کلی دکتر دیگه
خیلی ممنون میشم اگه کمک کنید پیش کدوم دکتر برم هر کسی که مثه من بوده یا مثل من دیده دکترشو معرفی کنه خیلی ممنون میشم

بجه ها من چند روزیه عمل کردددممم، خیلی حالم خوبه فقط یه مساله اینکه یکوچولو مماخم و اطرافش بی حسه، و ...

مبارکه عزیزم، ایشالا همونی که میخوای شده باشه، بعد دو هفته بویایی کامل برگشته و بی حسی و کبودی کاملا از بین رفته، نگران نباش اصن💖

عزیزم من با یکی صحبت کردم که ظربه شدید خورده بود تو ماه اول جراحی خودش میگفت طوری نشد! ولی بنظرم مم ...

واسه منم تو ماه اول ضربه خورد، به دکترم گفتم، گفت 6ماه دیگه معلوم میشه ایرادی اگه پیدا کرده باشه فعلا که خوبه، دوباره دیروز خورد که نفسم سخت شد ولی شستشو دادم امروز نفسم هم برگشت، امیدوارم چیزی نشه حالا

واسه منم تو ماه اول ضربه خورد، به دکترم گفتم، گفت 6ماه دیگه معلوم میشه ایرادی اگه پیدا کرده باشه فعل ...

واااایییییی مراقب باش دخترررر!  نذار  بیشتر ازین ضربه بخووره افرین

ایشالا که چیزی نشده تا الان

عزیزم اصلا به عکسایی که توی پیج ها و سایت ها گذاشته میشه دقت نکن حتما باید بری مطب و بیمار رو نزدیک ...

عزیزم من کارم عکاسیه و میتونم از رو عکس زیبایی شناسی کنم، کار اسلامیان وقتی تو عکس هاش آنقدر وحشتناکه، از روبرو و نزدیک مطمئناً خیلی بدتره چون اصولا عکس قشنگ تر از واقعیته! 

اتفاقا من خودم از بررسی عکس دکترم رو انتخاب کردم، چون فقط دنبال دکتری بودم که از رو به رو عکس از بیمارش میزاره، چون نیم رخ اکثریت بعد عمل خوب میشه پس فقط عکس های رو به رو رو بررسی کردم، الان دیگه کسی وقت مطب گردی اون هم 4-5جلسه واسه هر دکتر نداره

تازه من وقتی رفتم مطب دکترم هیچ نمونه ای نبود و بعد عمل کلی نمونه دیدم که عالی بودن از نظر من

پس باید کلی عکس بررسی کنید، خیلی خیلی زیاد و سبک دکتری که میپسندید رو پیدا کنید

در ضمن تو اینستا کامنت های زیر عکس ها رو بخونید و اگه دکتر ناراضی نداشت بدانید یه جای کار میلنگه، و اگه داشت با ناراضی ها صحبت کنید و دلیل رو بپرسید

در هر صورت من باور دارم از روبه رو نمیتونی بری تو صورت آدم ها و بررسیشون کنی ولی از تو عکس میشه (البته شاید این روش فقط واسه یه آدمی شبیه من که درس زیبایی شناسی خونده کاربردی بوده باشه) 

واااایییییی مراقب باش دخترررر!  نذار  بیشتر ازین ضربه بخووره افرین ایشالا که چیزی نشده تا ...

قبل عمل هیچوقت دماغم ضربه نمیخورد، حالا انگار وسط صفحه دارت دنیا شده دماغ من😐😐😐

سلام همگی دوستان من پسر هستم 19 سالمه بینیم استخوانیه که قوز داره و نوکش افتاده پایین میخوام عمل ک ...

دکتر قارونی برای اقایون رو واقعا عالی عمل میکنه، طبیعی و متناسب صورت، اقایون خیلی زیادی پیششون عمل میکنن، تقریبا همه ی بیمارهاشون اینو میگن که برای اقایون انگار بهتر از خانم ها عمل میکنن😐

عزیزم من کارم عکاسیه و میتونم از رو عکس زیبایی شناسی کنم، کار اسلامیان وقتی تو عکس هاش آنقدر وحشتناک ...

شما دکترت کی بود عزیزم

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
بجه ها من چند روزیه عمل کردددممم، خیلی حالم خوبه فقط یه مساله اینکه یکوچولو مماخم و اطرافش بی حسه، و ...

مبارک باشه عزیزم خب اگه یکم بی حس نباشه که دردش اذیتت میکنه راستی دکترت کی بود

2810