2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

سلام خوبین؟

دکتر محبی کسی میشناسه به من معرفی شدن 

کارشون چطوره قبلا بنظرم شنیده بودم یادم نمیاد چرا انتخابشون نکردماگر میدونین توضیح بدین ک برم برای تحقیق 

راستی ی سوال بچه ها بهترین نوع عمل بینی کدومه طبیعی یا نیمه فانتزی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم توکلت به خدا...ان شالله خوشملی خوشملترم میشی...از سبک کار دکتر هزیته اشم بگو حتما حتما بعد از ...

مرسی عشقمممم، حتما بتون خبر میدم

چند روز بیشتر نمونده! استرس انتخاب کردن دکتر حل شد حالاااااااا اصللللل مطلب که خود عمله!

همش میام تاپیک های دو سال قبل رو می خونم  که بهم برای بعد عمل کمک کنه

بچهای که میخواین عمل کنید: 

۱) حتما و حتما اول تحقیق کنید که توی رنج قیمت و ترجیحا محدوده محل زندگیتون  حداقل چند دکتر خوب و خوش اسم رو پیدا کنید، به هیچ عنوان مستقیم پیش یه دکتر که فرضا دخترعمتون رو عمل کرده و خوب شده تایم عمل رو قطعی نکنید،

چون

" هر دکتری تو عمل یه نوع دماغ ممکنه خبره باشه و شما و اطرافیانتون شاید تشخیص ندید دقیقا نوع دماغ و پوست شما چیه"

۲) بعد شروع کنید برید مطب هاشون کارهاشون رو ببینید، تا جای ممکن با بیمارا حرف بزنید

۳) تمام جنبه های کاری اون دکتر رو در نظر بگیرید، شاید یه دکتر ۱۵ تومن هزینه عملش باشه و ۹۰% کارهاش عالی باشن ولی به هیچ عنوان اون حس خوب اعتماد رو به شما نده !! 

۴) طبق دیده ها و شنیده هاتون از بین چند دکتر مورد نظرتون ( مثلا ۷ ، ۸ تا 🤣😂)  لیست خوب و بد تهیه کنید و خیلی ها رو کلا حذف کنید 

۵) از بین لیست نهایی تون دوباره برید مطب و مریض های دیگه ای ببینید کامل نحوه عمل و شیوه کاری دکتر رو سوال کنید. و اینکه شما چه تغییراتی میخواید و چه تغییراتی از نظر دکتر به صورت شما میاد که لازمه انجام بدن!

۶) اگر مثل من انحراف و شکستگی دارید حتما و حتما پیش متخصص حلق و بینی عمل کنید

۷) وسواس و دودل نباشید بسم الله بگید و با اونی که واقعا دلتون هست تایم عمل رو فیکس کنید

۸) از چند روز قبل عمل  شروع کنید درمورد مراقبت های بعد عمل بخونید، چون ممکنه بعدش دل دماغ خوندن نداشته باشید.

اگه حرفام طولانی بود ببخشید، اگه مفید بود برام دعا کنید عمل منم خیلی خوب باشه😗😍  

داره کم کم یکسال میشه.از نظر تنفس خوبه بینیم.طبیعی عمل کردم.از ایرادات بینیم خیلیش کم شد و برطرف شد ...

والا منم از اینش میترسم ی تبی افتاده بینشون میگن طبیعی طبیعی بعد اینهمه درد اینهمه هزینه دست احر اونجور که تو ذهن ادمه تغییر نمیبینی که هیچ تازه اون ایرادات اصلی هم برطرف نشده..انگار هنو مثه چن سال پیش دکترا فانتزی کار کنن بهتره  

سلام خوبین؟ دکتر محبی کسی میشناسه به من معرفی شدن  کارشون چطوره قبلا بنظرم شنیده بودم یادم ...

مر مر جون فک کنم تو این تاپیک خوندم کار خراب داشته ولی بازم خودتون بیشتر سرچ کنید

مر مر جون فک کنم تو این تاپیک خوندم کار خراب داشته ولی بازم خودتون بیشتر سرچ کنید

مرسی عزیزم پس به همین دلیل حذفش کردم 

چون ی زمانی لیست دکترا رو مینوشتم و بعد ناراضی میدیدم حذفشون میکردم 

دکتر حجت چی ؟ چیزی شنیدین؟ اسم کوچیکشونم نمیدونم ولی شنیدم بعد عید قیمتش رو زیاد نکرده و همون ۴تومنه. 

مرسی عزیزم پس به همین دلیل حذفش کردم  چون ی زمانی لیست دکترا رو مینوشتم و بعد ناراضی میدیدم حذ ...

نه والا نشنیدم..گفتم همسایمون دستیار هادی زاده بوده میگف خوب بوده البته این اماره سه سال پیشه گف چون دیگه پیشش کار نمیکنم اطلاع دقبقی ندارم

والا منم از اینش میترسم ی تبی افتاده بینشون میگن طبیعی طبیعی بعد اینهمه درد اینهمه هزینه دست احر اون ...

سلیقه ایه.من از طبیعی بودنش راضیم اتفاقا فانتزی نمیخواستم.فانتزی قپس زیاد و نوک بیتی سر به بالاست خیلی.فقط این قوسه بینیمو خوب نشده یه کم ناراضیم.

در مورد دكتر يوسف حسيني اقدم كرج چيزي شنيدين يا كسي هست اينجا پيش اين دكتر عمل كرده باشه؟

عزيزم من اسمشونو شنيدم يه نمونه ام ديدم ازشون كه خيلي خوب بود ولي بايد برم مطبشون ببينم چه خبره!

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
در مورد دكتر يوسف حسيني اقدم كرج چيزي شنيدين يا كسي هست اينجا پيش اين دكتر عمل كرده باشه؟

خیلی از بچه های تهرانو میشناسم میرن کرج..ولی تا حالا به جراحی تو کرج فک نکرده بودم...میگفتن دکترا خوبی داره نرخشونم پایین تره تا تهران..کاش میشد ی مطب گردی تو کرجم میرفتیم

2810