2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
نه عزیزم نگران نباش بعداز اینکه قالب وبرداشتی راحت میتونی کارای عادیت وانجام بدی  من از لحظه ا ...

سلام عزیزم ببخشید شما پیش کی عمل کردین؟ راضی بودن؟ بینیتون چه مدلی بود؟ گوشتی یا اسخنی و نوع پوستتون نازک بود یا ضخیم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ببخشید شما پیش کی عمل کردین؟ راضی بودن؟ بینیتون چه مدلی بود؟ گوشتی یا اسخنی و نوع پوستتون ...

سلام عزیزم

من شهرستان عمل کردم پیش دکترفیروزی،بینیم سرپایین پودانحراف وقوزداشت،بینیم استخونی بودپوستم ضخیم بود،فعلا که راضیم خداکنه بعداهم راضی باشم

حال دلم خرابه برام دعاکنید🌹🌹
من توی چند پست قبل کمی درباره دکترای اصفهان گفتم

پبدا نمیکنم .ولی یادمه یه جا همین نی نی سایت نوشته یود دکتر لقمانی خوب نیست ولی اینستاشو دنبال میکنم اکثر فالوور ها واقعی و راضی بودن دکتر طرزی اولش فکر میکردم خیلی خوبه اولم مصمم بودم برم پیشش ولی فهمیدم خیلی پولکیه ناراضیهلی ایستاشم بلاک میکنه.مهدی راستی هم مد نظرم ولی خیلیها میگن فقط عیب بینی رامیبره زیبایی خاصی ایجاد نمیشه تصمیم دارم بچمو از شیر گرفتم برم.ولی هنوز هیچ مطبی نرفتم.میخاستم ببینم خودتون کجا عمل کردی

پبدا نمیکنم .ولی یادمه یه جا همین نی نی سایت نوشته یود دکتر لقمانی خوب نیست ولی اینستاشو دنبال میکنم ...

سلام من یکی از همکاران خواهرم پیش علی پور عمل کردن بینیشون زشت و خراب نیست ولی کج شده البته از همون ابتدا عمل کج شده که من نمیدونم علت چیه... ولی من در کل به خاطر این موضع خوشم نیومد. علوی راد رو نمیشناسم وفقط اسمشون رو شنید و میدونم شبیه علی پور خیلی قدیمی هستند منتها تعریف راستی رو از چند نفر شنیدم ولی بازم تحقیق کنید چون فکر دکتر راستی دو نفر باشه توی اصفهانه.

الان ظاهرا دکتر طرزی معروفیت زیادی گرفته... من دوتا کار از دکتر آیتی نیز دیدم که بینی کوچیک نبود اما خود بیماران راضی بودن... 

فکر کنم در همین تاپیک بود یا ی تاپیک دیگر در سایت دیگه، یک نفر دکتر مجید شکیپاپور رو معرفی کرد و گفتن با اینکه خیلی معروف نیست و اسمشون به میون نمیاد اما کارشون خیلی عالیه....

دکتر فیروزه ای رو هم بنظرم سر بزنید هر چند من فقط تعریفشونو شنیدم از کسایی که عملاشون رو دیده بودن و گفتند بینی های استخوانی با نوک گوشتی رو خوب عمل میکنن هر چند من خودم ی کار بینی ازشون دیدم که خوب نبود درواقع میتونم بگم خراب شده بود ...

رزا جان من در کل بنظرم شما اصفهان عمل نکن بهتره چون من خیلی تحقیق کردم غالب کسایی که اصفهان هستند راضی نبودن نمیدونم چرا مدل بینی رو تمیز و جالب در نمیارن... اگه میتونی تهران عمل کن و اگر نمیتونی شهرکرد عمل کن قنبری و اسماعیل زاده (جراح پلاستیک) توی شهر کرد مناسبتر و بهتر از دکترای تهرانن ولی دو نکته بهتون میگم اسماعیل زاده دستش به کوچیک نیست... ولی قنبری (گوش و حلق و بینی) کوچیک میکنه تعداد عمل زیاده و ناراضی هم زیاد بینی استخوانی رو خوب عمل میکنه ولی بایدنفر اول یا دوم باشی چون بنظرم تعداد عملش در روز زیاده بقیه انگاری که خراب میشن... 

من توی اصفهان و شهرکرد زیاد تحقیق کردم به نتیجه نرسیدم... بنظرم باید تهران عمل کنی چون حدقل خیالت راحت میشه... من قراره چند دکتر برم این هفته ببینم برگشتم نتیجه رو میگم... اگر توی تهران هم به نتیجه نرسیدم دوباره روی همین دکترای شهرستان بیشتر تحقیق میکنم. 

ایشالا که خوب خوبه ... خوشحالم که راضی هستی. ایشون کدوم شهرستان هستن؟

ممنونم عزیزم من کردستانم ولی دکترم تهرانه ماهی چندروزمیادشهرمون فقط هم طبیعی عمل میکنه

حال دلم خرابه برام دعاکنید🌹🌹
نجمه جون من این هفته میرم و حضوری با چند دکتر صحبت کنم. لطفا از مطب گردی هاتون بگید من بینیم استخونی ...

عزیزم پیشاپیش ممنون ک ما رو هم در جریان میذاری فقط میشه لطفاً هرکدوم از دکترایی ک رفتی رنج قیمت عملاشونم بگی ؟
 راستش من بینیم تو ظاهر خیلی نافرم نیست اما چون  از هر ایرادی بخوای دقت کنی یه ریزه داره دکتر میتونه به استناد همشون قیمت رو بالا ببره ! مشاوره ک رفتم گفتن گوشتی نیست و پوستش نازکه منتها استخونی ام بنظر نمیاد! لابد غضروفیه، ترجیحم رو پایه 5 یا شش میلیونه و نهایت  اگه دکتری خیلی قابل اطمینان باشه 7 تومن بتونم هزینه کنم .
دیروز یه گشتی تو اینستا پیج جراحی زیبایی زدم و سرم گیج رفت ازین همه نظر ضد و نقیض ، اگه دکتر تو رنج پایه پنج و شش سراغ داشتین برا نمونه بینی که من گفتم معرفی میکنین ک بذارم تو لیستم؟

عزیزم پیشاپیش ممنون ک ما رو هم در جریان میذاری فقط میشه لطفاً هرکدوم از دکترایی ک رفتی رنج قیمت عملا ...

چشم عزیزم من دکترای زیر رو میخوام برم و ببینم و مشاوره بگیرم البته من قیمت برخی رو میدونم که میزارم.

۱. دکتر حسنانی    ۹ - ۱۵ تومان

۲. دکتر آمالی      ۶.۵ - ۷ تومان

۳. دکتر اسلامیان کوپانی    ۴ تومان به بالا

۴. دکتر سلطانی فرد   ۳.۵ تومان به بالا

۵. دکتر صادقیان   نمیدونم قیمت رو 

بعد از مشاوره با دکترا حتما همه نکاتی که گفتن رو توی همین تاپیک میزارم. و باز هم رنج قیمت رو از زبان خودشون میپرسم و اعلام میکنم. چون من این قیمت رو از منشی هاشون پرسیدم.

فرصت نمیکنم این دکترا رو برم ولی قیمتشون رو میدونم:

۱. خامد عباسی ۷ - ۷.۵ تومان ............... من مدلایی که تو سایت و اینستا ازشون دیدم رو نپسندیدم با سلیقه من جور نبود

۲. بهرام مقدم فرد  ۷.۵ به بالا ............... از دوستانم پیششون رفتن ولی من توی تاپیکهای مختلف ناراضی ازشون دیدم

۳. دکتر برومند ۵.۵ به بالا ................ تا جایی که یادمه توی سایتشون گفته بودن تخفیف هم داره که باید اطلاعاتتون رو ارسال کنید.

۴. دکتر نادریان ۹ به بالا 

من دوست داشتم دکتر ابیانه رو برم و ببینم اما یک نفر یلی خیلی ناراضی بود با اینکه شنیدم کاراشون بسیار طبیعی و شیک هست اما ایشون که ناراضی بودن بینیشون پوست نازکی داشتن که خب خراب شده بود منم ریسک نمیکنم چون بینی منم پوست نازک داره

بنظرم شما هم چند دکتر انتخاب کنید خارج از لیست بنده و به مطب بروید شاید بهتره بتونیم با هم به نتیجه ای برسیم.

پوست نازک دقت زیادی میخواد چون کوچیکترین تغییر رو نشون میده و اگر غیرقرینکی در تراش های بینی باشه مشخص میشه و ممکنه خیلی حالت نافرمی بگیره... باید دکتری ماهر این کارو انجام بده. البته این تصور منه شاید تا این اندازه هم حساسیت نداشته باشه. ببینید من تصورم اینجوری هست از پوست ضخیم و نازک اینکه اگر شما یک پتو رو روی میزی بیندازید لبه های میز رو به درستی نمایش نمیدهد که تیز است یا گرد، اما اگر یک ملحفه نازک روی ان بیندازید کاملا میتونید حدس بزنید که دقیقا چه مقدار لبه ها تیز یا نرم هستند. برای همین داشتن پوستی معمولی یا متوسط خیلی پوشنده خوبی خواهد بود. 

[QUOTE=59505225]به نظر من یه دکتر ی که کارش خوب باشه رو از نمونه کاراش می شه متوجه شد من خودم زمانی که می خواستم عمل ...[/

خواهر منم پیش دکتر راستکاری عمل کرده نمونه کاراش خیلی خوبه خداییش

نه عزیزم نگران نباش بعداز اینکه قالب وبرداشتی راحت میتونی کارای عادیت وانجام بدی  من از لحظه ا ...

ممنونتم واقعا بااین حرفای دل گرم کننده

انشالله نتیجه خیلی خوبی گرفته باشین از عمل...

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️
2810