2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
بله سما جان من یک سال و یک ماهه که عمل کردم تقریلا بعداز ۳ هفته کبودی های من از بین رفت البته من خیل ...

وای سه هفته خیلی زیاده، دور چشمم خیلی کبوده ...به قول مامانم بینیم‌حای کار زیاد داشت

خیلی کلافه ام نمیتونم بخوابم از روز عمل هر روز چهار ساعت اینا خوابیدم، چقدر دنگ و فنگ بعد عمل زیاده،روز اول رو ابرا بودم میگفتم وای چه خوبه که اصلا درد نداشتم خیلی از سزارین راحتتر بود الان میبینم تا این بینی بیاد برای من بینی بشه زمان میبره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی کلافه ام نمیتونم بخوابم از روز عمل هر روز چهار ساعت اینا خوابیدم، چقدر دنگ و فنگ بعد عمل زیاده، ...

بله بعد از عمل باید صبوری کنی ولی قالب رو برداری خیلی سبک می شی.دکترت چسب زیاد هم توصیه نمی کنه نهایت یک ماه اگر اشتباه نکنم من ۳ ماه چسب می زدم شب و روز واقعا کلافه کنندخ بو 

فقط دوست دارم گرفتگی بینیم بره....مرسی که هستی عزیزم

خواهش می کنم عزیزم من از چهارشنبه که عمل کردم تا شنبه تامپون داشتم یعنی اصلا از بینی تنفس نداشتم شما خدا روشکر کن تامپون ندار😃😃😃اگر بخور سرد داری کنار تختت روشن کن هوای مرطوب باعث می شه کمتر اذیت بشی و این گرفتگی به مرور بهتر می شه فقط باید سعی کنی بینی رو خوب شستشو بدی تا راه تنفست باز بشه الان اون داخل برو لخته و اینا ممکنه باشه تا حالا موفق شدی ترشحات رووخارج کنی از بینیت

دوستان..سلام.

من یه سوال دارم

اگه بینی امونو نوکشو کمی جمع کنن که خوشگل شه..بعد سوراخ بینی امون هم در هیمن حالت طبیعی اشم اندازه نرمال باشه ولی خب یکم کوچک باشه()نه خیلی) و دکتر هم به سوراخ هاش دست نزنه..مشکلی نیست؟ اخه من  یکم با دستم جمع می کنم نوک بینی امو حس می کنم تنفسم سحت میشه 😐

بچه ها من چند وقت پیش برای دوستم دنبال جراحی بیمنی خوب می گشتم تا اینکه دکتر شیرازی و پیدا کردم دوستم رفت پیشش عمل کرد خیلی کارش خوب بود اصلا بینیش عروسک شده اینم سایتش می تونید برید ببینید http://dr-shirazi.com/

خب دوستان بینی من استخونیه و بسیاااااار بزرگ  قوز داره و نوکش هم افتادگی داره به سمت پایین&nbs ...

عزیزم من خودم چن نمونه از کارای دکتر کوچک زاده رو.دیدم واقعا زیبا بودن ولی وقتی ازش خواستم دماغ من هم انقد قشنگ در بیاره گفت نمیشه دماغ اونا بزرگ بوده و.جای مانور داشت . برا من گفت تغییر نمیکنم اصلا ولی با این حال کاراشو بیشتر میپسندم 

خواهش می کنم عزیزم من از چهارشنبه که عمل کردم تا شنبه تامپون داشتم یعنی اصلا از بینی تنفس نداشتم شما ...

سلام عزیزم نه بخور ندارم ،حالا از امروز راه بینیم باز شده خدارو شکر ولی عادت کردم بازم از دهن نفس میکشم😅😅

سلام دوستان من ٢هفته است عمل ابدو انجام دادم وميخام ماه ديگه بيني عمل كنم ازدكترم خيلي راضيم. وبيني رو ميخام پيش خودش عمل كنم فوق تخصص زيبايي دكترشهريار حدادي بيمارستان رازي پوست عمل ابدو ٧ونيم ميليون وبيني ٣ونيم كاراش هم تو أينستا هست 

2810