2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015437 بازدید | 66527 پست
آیناز جان قربونت همه که تو لیست سیاه هستن.عزیزم اینطوری به روز من می افتیا من ۶ ،۷ از ترس عمل رو عقب ...

سلام

من کامنتهای شمارو خوندم تقریبا همه اش را

منم با دکتر ابیانه عمل کردم الان ۶ ماهه

و همون مشکل ورم روی تیغه ی بینی بالاتراز نوک بینی دارم

وتو اینستاهم خیلی دیدم که اینجورین و بعداز عملم هم دونفر تو مطب دیدم

حتی تو اینستا کامنت منفی پاک میکنه و بلاک میکنه ناراضی هارو

من خودم با دیدن یکی از اشناهامون رفتم پیش این ولی ای کاش بیشتر فکر میکردم

الان من با این ورم کجی بینیم چیکارکنم؟؟؟؟؟؟

کدوم دکتر رفتی .؟ منظور همونه ضخیم و نازکی پوسته ولیراحتتره بگیم گوشتی استخونی

دکتر ابیانه الان بینی من کدومشه؟

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکس گزاشتین اینجا ببینیم ؟؟ خود دکترت چی میگه ؟؟

نه عکس نزاشتم

ماه سوم که رفتم اول اینکه انقدر بی خیال رفتار کردند که

با اینکه میدیدن من چقدر ناراحتم و صدام میلرزید از بغض میگفت ورم سفته

من گفتم من خیلی ناراحتمه گفت ناراحتی بیا امپول بزن عوارض آمپولم با خودت

بعد این قضیه تو سایتا و اینستا دنبال این قضیه زیاد رفتم

که دیدم مثل من کم نیستن

الان ازین میترسم که قبول نکن کار خرابی خودشو و یسری دلیل بیاره که مشکل از خودته و بینی خودت لضروف سازی کرده و ازینجور چیزا

که من از چندنفر پرسیدم گفتن اصلا این درست نیست دکتر باید کارشو درست انجام میداده

واقعا ناراحتم😔😔😔😔

سلام من کامنتهای شمارو خوندم تقریبا همه اش را منم با دکتر ابیانه عمل کردم الان ۶ ماهه و همون مشکل ...

عزیزم من متوجه منظورت نشدم اگر تمام کامنت های منو خونده باشی من با وجود رضایت کاملم هیچ وقت تعریف بی خود نکردم حتی اومدم راجع به مشکلات تنفسی بعضی دوستان و ایراداشون گفتم.حتی همین ایرادی رو که می گید .عمل بینی ریسک خودش رو داره .اگر خیلی مشکل شدید هست حتما بهش سر بزنید من دیدم بعضی ها این مشکلشون با آمپول حل شده و یکی از دوستان با خودشون ترمیم کردن و مشکل حل شده.تمام صحبتم تو پستی ریپلای کردین همین بود دکتر خرابکار دکتریه که مشکلی ایجاد می کنه که یا قابل حل نیست یا باید کلی پیوند غضروف و اینا استفاده کنه.شما هر دکتری رو بررسی کنید محاله که کاراش بی ایراد باشه من چند وقت پیش با یه خانمی آشنا شدم که ۲۰ داده بود با دکتر زینلی جراحی کرده بود اصلا خوب نبود متقارن نبود و منو که دید کلی غصه خورد.امیدوارم مشکل شما هم حل بشه ولی من حقیقتا دلخور شدم لحنتون یه جوری بود انگار من تشویق کردم با ابیانه عمل کنید.اگر واقعا همه ی پستای منو می خونید اینطوری نمی گفتین.☹☹☹☹☹☹

نه عکس نزاشتم ماه سوم که رفتم اول اینکه انقدر بی خیال رفتار کردند که با اینکه میدیدن من چقدر ناراح ...

عزیزم بعد از یک سال ایراد رو برطرف می کنه احتمالا پوست نازک بودی جرات نکرده آمپول بزنه چون آمپول احتمال ایجاد ناهمواری روی بینی داره. ولی ازدوستای من که گفتم همین مشکل رو داشت سر یک سال ترمیم کرد و فقط هزینه ی کلینیک رو گرفت.

عزیزم من متوجه منظورت نشدم اگر تمام کامنت های منو خونده باشی من با وجود رضایت کاملم هیچ وقت تعریف بی ...

من ازتون کمک خواستم چون کامنتاتونو خوندم دیدم با حوصله توضیح دادید

میخواستم بدونم درمورد مشکل من نظرتون چیه

اتفاقا اینم نظرمو جلب کرد که اصلا تعریف بیجای دکتر نکردید

من منظورم این بود

فقط ازتون بعنوان کسی که با دکتری که منو عمل کرده عمل کردید و راضی هستید کمک خواستم

این قدر ناراحت شدم رفتم پستای خودمو که نقد کردم دکتررو پیدا کردم.

من لحنم اصلا بد نبود با خوبی باهاتون صحبت کردم

اتفاقا تو یکی از کامنتاتون دیدم یکی هم درمورد لحن شما دچار اشتباه شده بود و شما توضیح دادید که تو کامنت لحن مشخص نمیشه

☺️☺️☺️دیدید من کامل کامنتارو خوندم🤗🤗🤗

من ازتون کمک خواستم چون کامنتاتونو خوندم دیدم با حوصله توضیح دادید میخواستم بدونم درمورد مشکل من نظ ...

اینم از مضرات دنیای مجازی آخه من لحن شما رو بد متوجه شدم.والله هیچ وقت از ناراحتی شما هم ناراحت شدم گفتم شاید از پست های من برداشت دیگه ای کردید.😅😅😅😅😅

2810