2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
اینستا پیج داره مگه ؟اگر داره ایدیشو میدی لطفا

نه اتفاقا اينستا پيج نداره. دكتراي قديمي و با تجربه مثل سامي و اميري زاد از اين سوسول بازيا ندارن. يه كله بايد بري مطب.😁😁😁

من از كامنت هايي كه ملت زير پست هاي صفحه جراحي زيبايي ميذارن نتيجه گيري ناقص كردم كه سامي خوبه ولي گرونه. ناراضي كم داره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام، دوستان من حدودا ۵ سال پیش ،پیش خانوم دکتر بشارتی زاده جراحی کردم، که یکسال بعد ایشون به من گقتن بیا روتوش کنم، یه تیکه غضروف بغل بینیم اب نشده بود ، ولی من به دلایلی تا الان نتونستم برم واسه ترمیمش، الان اگه کسی تازگیا جراحی داشتن پیششون میتونن سوال منو جواب بدن که هزینه اش چقدر شده الان؟؟؟ 

همه چیز 
الانم دلم يه بيني شيك و بدون نقص ميخاد واسه ترميم كدوم دكتر حرف اول رو ميزنه چه شيراز چه تهران

سلام-من 1.5 سال هست که کاراای یه دکتر رو پیگیری میکنم و تصمیم خودم هم عمل با ایشون که تا چند وقت دیگه انجام می خوام بدم-شما دکتر حامد محمدی قهاری رو سرچ کن و کارای اینستا و مطالب سایتش رو ببین-بنظرم پزشک خوبی هست و با چندتا از بیماراش صحبت کردم که همه هم رضایت داشتن از عملشون.

دوستان کسی از دکتر بنیادی اطلاعی داره؟ لطفا کمک کنید،ایا دکتر کار بد هم داشته؟

من کار بد و خرابکاری ندیدم ازش

کلا زیاد دس نمیزنه به بینی که بینی بخواد خراب بشه ولی درنهایت بینی خیلی خوشکل و پرفکت تحویلت نمیده فقط بینی خودت رو خوب میکنه...خیای قوس نمیده کوچیک نمیکنه بینی رو آنچنان

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.

2810