2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آیا وضعیت روحی و روانی فرد در انجام عمل جراحی بینی تاثیر دارد؟

برخی از بیماران پس از عمل، با وجود نتیجه رضایت بخش، به دلیل مشکلات روحی-روانی، وسواس فکری یا شخصیت های متزلزل و بیش از اندازه تأثیر پذیر از دیگران، از نتیجه عمل خود ناراضی اند. داوطلب مناسب جراحی پلاستیک بینی فردی است که از عمل انتظار واقع بینانه ای دارد و برای انجام عمل تحت فشار دیگران نیست و مهمتر آنکه انتظار تغییرات بزرگی را در بهبود روابط فردی و اجتماعی پس از عمل خود ندارد و قوی ترین دلیلش برای انجام جراحی بینی، خشنودی شخص خود باشد.

رابطه بینی با سایر اجزای صورت چه تأثیری بر شیوه جراحی دارد؟

هدف جراحی زیبایی بینی زیباتر به نظر رسیدن چهره است نه صرفا کوچک کردن بینی. چه بسیار بینی هایی که با وجود اندازه های بسیار کوچک نه تنها بر زیبایی چهره نیفزوده اند بلکه تناسب قبلی را هم از بین برده اند!!! جراحی پلاستیک بینی، افزون بر ایجاد تناسب در خود بینی، باید ارتباط خوشایندتری را بین بینی و دیگر اجزای صورت برقرار کند.

سوالی که اغلب افراد می پرسند که چه سنی برای عمل جراحی پلاستیک بینی مناسب است؟

معمولا در دختران از سن 15 سالگی و در پسران از سن 17 سالگی به شرط رشد کامل جسمی، فکری و داشتن انگیزه کافی فرد امکان پذیر است.

آیا جای برش ها یا آثار عمل بر روی بینی باقی خواهند ماند؟

در صورت مهارت جراح هیچگونه ردپایی از عمل بر جای نخواهد ماند.

نقش اندوسکوپی در جراحی زیبایی بینی چیست؟

اندوسکوپی بینی با فراهم کردن دید عالی، دسترسی به قسمت های عمقی تر جهت رفع مشکلات داخلی بینی را تسهیل می کند.

[QUOTE=44804710]عزيزم سلام من رفتم مطبشون هم كار خيلى خوب ازشون ديدم هم ناراضى  در واقع كارش بگير نگير داره[/QUO

ممنونم از پاسخگوییت عزیزم....فکر می کردم کارش خوب باشه دوستم پیشش عمل کرده بود

دوستان دکتر حسنانی یا دکتر حمیدرضا نوری چطور؟اطلاعاتی دارین؟ کسی عمل کرده پیششون؟

سلام،دکترتون کیه؟برامون از عملتون بگید لطفأ

با دكتر مسعود بنيادي

عمل كه بدون هيچ دردي خيلي راحت، اخلاق دكتر و تيم بيهوشي و كيلينيك هم عالي، تنها مشكلم نفس كشيدن با دهن بود كه سخت بود، ديروز بخيه هارو كشيدم و اسپيلت رو برداشتم، و چسب زدم، قيافم برام غريبه و اصلا خودمو دوست ندارم😟 

عمل بینی سلیقه ایه.

یعنی باید نمونه کار ببینین تا خوشتون بیاد.

به همین خاطر من میتونم به صورت رایگان براتون نوبت دکتر بگیرم تا برین ویزیت و مشاوره بشین و نمونه کار ببینین.

از بیمه درمانی هم میتونین استفاده کنین.

ما دکترای با کیفیت و با هزینه مناسب داریم.

گرون بودن دستمزد یک دکتر هیچ ربطی به با کیفیت بودن اون نداره.

ممکنه یک بیمار از کار یک دکتر خوشش بیاد و یکی خوشش نیاد.

.

.

.

ویزیت رایگانه.... به امتحانش می ارزه.

.

.

اینستاگرام:         moshavere_amal_jarahi_rasht

تلگرام:                             09370394069

با دكتر مسعود بنيادي عمل كه بدون هيچ دردي خيلي راحت، اخلاق دكتر و تيم بيهوشي و كيلينيك هم عالي، تنه ...

عصرپاییز جان،هزینه عملتون چقدرشد؟بینیتون ازچه نوعی بود والان چطورشده به نظرخودتون؟
درموردغریب بودن چهره هم که طبیعیه وکم کم باهم آشنامیشید  

حدودا ٦ تومن، بينيم استخواني شده و قوز داشت، الانم نميدونم چه شكليه 😐 

مبارکت باشه عزیزم انشااله که عالی شده باشه، بازم اینجابامادرارتباط باش منم دنبال یه دکترخوب هستم میخوام ازتجربیات شمادوستان استفاده کنم ،ولی الان خیلی زوده چون شماتازه جراحی کردیدبایدیه مدت بگذره تافرم بینیتون مشخص بشه

سلام دوستان من کارای دکتر مجلسی رو دیدم خیلی خوب و تمیز درمیاره و خیلی با حساسیت و ظرافت کار میکنه 

دوست خودم و مادرش تازه 2 هفته ست پیشش عمل کردن و واقعا هردوشون عالی شدن

قیمتش م روی 8-8.5

من خودمم میخواستم برم پیشش ولی الان رییسم برام جور کرده برم پیش زینالی

کسی اینجا بوده با زینالی عمل کرده باشه؟ یا کارارشو از نزدیک دیده باشه؟ چجوریه الان؟

سنش بالا رفته 

Soosi جان من از سبک عمل دکتر یزدانفر کاملا راضی هستم چون به سبک خارجی عمل میکنه،عمل بسیار راحتی بدون ...

سلام ببخشید شما با دکتر یزدانفر عمل داشتین راضی هستین ؟ از نظر تنفسی و ظاهری خوبه ؟ من سوراخ های بینیم یکم بزرگه پره هارو باز نمیکنه چطور جمع نمیکنه برای من ح.به دکتر یزدانفر ؟

کسی تو تبریز دکتر خورشیدی  و میشناسه یا باهاش عمل داشته؟؟؟؟؟

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝
2810