2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
مرسی دوست خوبم ازاطلاعاتی که دادی،انشااله که یه بینی خوشگل وسلامت تحویل میگیری،خیلی خوبه که زودبهت و ...

زودترم وقت داشت من خودم نگرفتم . من مطب رو همین دکترو رفتم . حوصله مطب گردی و ازین ور به اون ور رفتن ندارم چون میدونم هر چی بیشتر برم انتخاب برام سخت تر میشه . اطلاعاتمو تکمیل کردم بعد رفتم مطب . مرسی از دعای خوبت انشاالله تو هم یه دکتر خوب پیدا میکنی و جراحی میکنی . اینم بگم بینی من پر کار نیست یعنی حتی اگر فقط قوزمو برداره دست به هیچیم نزنه خوب میشه . دیگه اسیر دکتر نکردم خودمو خیلی چون استرسش زیاده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من هفته پیش عمل کردم 

فردا(جمعه)میخوام برم تامپون در بیاره و بخیه بکشه و گچ برداره 

خیلی درد داره؟؟؟؟

چیکار کنم راحت بشه تامپون در اوردن؟؟؟

از بخیه کشیدن نمیترسم خداروشکر ولی تامپون چجوریه؟؟؟؟؟

zizi
زودترم وقت داشت من خودم نگرفتم . من مطب رو همین دکترو رفتم . حوصله مطب گردی و ازین ور به اون ور رفتن ...

منم فعلا نظرم روی دکتربصام هستش،بینی من هم قوزداره ویکم نوکش افتادگی داره هدفم همون برداشتن قوزه ولی ازجراحی میترسم

سلام بچه ها من هفته پیش عمل کردم  فردا(جمعه)میخوام برم تامپون در بیاره و بخیه بکشه و گچ برداره ...

عزیزم من از هر کسی شنیدم گفتم اصلا درد نداره و چون بعدش راه بینیت باز میشه خیلی خوبه . پس نگران نباش و به بعدش فکر کن 

منم فعلا نظرم روی دکتربصام هستش،بینی من هم قوزداره ویکم نوکش افتادگی داره هدفم همون برداشتن قوزه ولی ...

شک نکن دکتر بصام بینی دلخواهتو در میاره . البته برای کسانی که دنبال بینی کوچیک و سربالا و قوس فراوون هستن اصلا و ابدا ایشونو توصیه نمی کنم ولی برای بینی طبیعی و نرمال و بدون مشکل تنفسی واقعا خوبن . مشاوره برو دکتر خیلی آرامش میده و خوبه . اخلاقشون و رفتارشون عالیه واقعا . 

سلام من میخوام بینی ام رو عمل کنم بعضی از صفحه ها رو خوندم میشه کمکم کنید با 5 تا 6 میلیون دکتری که ...

استخونی همه میتونن در بیارن خوب فقط کم ریسک انتخاب کن با توجه به سلیقت ک چه مدلی میخوای 

۵ ۶ تومنم ک‌ خوبه دیگه اکثر دکترا همین حول و حوشن 

zizi
2810