2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
فعلابینیتون ورم داره بایدبهش زمان بدید،میتونم بپرسم دکترتون کی بوده؟

Doctor elahi bud

Man bushtar a 5bar matabesh raftam

Ba bishtar a 20ta mariz sohbat kardam

Invasat faqat unayii k kh kh gushti budan narazi budank dr ham gufte bud a qable amal beheshun k ziad taqir nmnne

Be man kh onidvari dad guf hamunjuri mshe k mkhai...

Ama matrsam chun darsaiam shabse man shansam khub nabude bashe....

عزیزم هنوز از عمل خیلی نگذشته خیلی زوده واسه قضاوت دوم اصلا به هیچ عنوان بینیت و با دیگران مقایسه نک ...

Akhey mrc azizam 

Mank asabe hamaro khord kardam

Chun asan taqiri ham nmbnam

Ru nike binim chera ama parehae binim kh pahne asan taqireham nmkne..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Akhey mrc azizam  Mank asabe hamaro khord kardam Chun asan taqiri ham nmbnam Ru nike binim c ...

حالا بگذار من یه تجربه ی عجیب بگم برات من روز گچ فوق العاده راضی بودم یک هفته بعد هم که رفتم قشنگ بود فقط یه کم ورم دو طرف بینیم یکی نبود .ولی ولی ولی اولین بار که خودم چسب عوض کردم بینینم بزرگ نبود ولی کوچولو ی بی حالت بود وای اصلا نمی دونم چرا مدلش اونطوری بود حتی اومدم اینجا هم گفتم که یه مدلیه نگو ورم من کم بوده ولی خوب ورم داشتم و بی حالت شده بود تازه بعد از ۳ماه یه کم شبیه روز گچ شده بود بعد از ۶ ماه خیلی بهتر از اون و الان بعد از ۱۰ ماه جمع و جورتر و قشنگتر شده ولی شما باید صبورتر باشی بعضی بینی های گوشتی بسته به نوع پوست تا ۲سال طول می کشه که فرمش کامل معلوم بشه.الکی غصه نخور الان .الان نوک بینیت و پره ها شدید ورم دارن

حالا بگذار من یه تجربه ی عجیب بگم برات من روز گچ فوق العاده راضی بودم یک هفته بعد هم که رفتم قشنگ بو ...

Mrcc azizamm a ink tajrobato gufti💜💕💕❤️

Binitun kh khub shude 

Ishlla k male manam varam bashe haminjuri namune

Chun dge vaqean behem ejazeye amale mojadad nmdan

Mrcc azizamm a ink tajrobato gufti💜💕💕❤️ Binitun kh khub shude  Ishlla k male manam varam b ...

صبر داشته باش حال الانِ شما رو هر کی عمل کرده خودش داشته و درک می کنه .ان شاالله که عالی می شه .انرژی مثبت بده به بینیت شاید خنده دار باشه ولی من موقع خواب کل صورتم و بینیم روتصور می کردم که تو نور سفید احاطه شده نور سفید شفاست .والبته تو انرژی درمانی ها استفاده می شه.

سلام دوستان. میشه منو راهنمایی کنین.عکس بینی امو میذارم.می خوام نظر بدین که برای این بینی کدوم پزشک ...

عزیزم پیشنهاد می کنم اول یه لیست از تعدادی از دکترا انتخاب کن . مثلا اونایی که تو اینستا پیج دارن یا سایت دارن و مدلاشونو پسندیدی بعد بر حسب لیستت بیا و از دوستان نظر پرسی کن . اینجوری کارت راحت تره . سعی کن لیست دکترای مد نظرت هم بیشتر از پنج تا نباشه چون اینجوری واقعا گیج میشی 

دوستان عکسای پیج دکترخلج هم خوبن کسی اطلاعاتی داره راجع بهشون؟ایادکتر کم ریسکیه یانه خواهش میکنم جوا ...

پی دی جان گلم . من خلج رو نمی شناسم ولی تقریبا تقریبا جزو پر ریسک ها حساب میشه باتوجه به کامنت ها ی بعضی از دوستان . بازم پرس و جو کن 

عزیزم پیشنهاد می کنم اول یه لیست از تعدادی از دکترا انتخاب کن . مثلا اونایی که تو اینستا پیج دارن یا ...

مرسی عزیزم.من این تاپیک تا حدودی خوندم.ولی نمی دونم کدومشون به درد مشکل من می خورن...عکس های توی پیجشون هم که آدم نمی تونه اعتماد کنه زیاد...من بیشتر با نوک بینی ام مشکل دارم که پهنه..پایینشو سوراخاش نمی خوام دست بزنه...هر عکسی می اندازم این پهن بودن نوک بینی ام اذیتم می کنه

کسی میتونه یه لیست از دکترایی که ریسک وناراضیاشون کمه (باتوجه به اینکه همه دکترا ناراضی دارن)ودکترای خوبی شناخته شدن بذاره،بچه هایی که باکلی تحقیق جراحی کردین کممممک لطفا،آمین جان،ir96وبقیه دوستان ...

2810