2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015408 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ناجور شده. کلن بعد از عمل پوستم چرب شده..متاسفانه.

عزیزم دکتر منم گفته ۳ماه چسب بزنم و یه روز درمیون چسبمو عوض کنم ولی من روزی دوبار عوض میکنم یه بار صبح زود یه بارم ساعت نه و ده شب چون عادت دارم روزی دوبار باید صورتمو بشورم فقط هفته اول صورتمو با محلول هیدرودرم پاک میکردم الانم بینیم یه نصفه جوشم نداره خدارو شکر.تو هم زود به زود چسبتو عوضکن البته قبلش حسابی خیسش کن که راحت از رو بینیت برداشته بشه.

فاطمه جان نگران نباش تا حد زیادی طبیعی هست این حالت .منم روی بینیم خیلی جوش می زد ولی یه مدت وقتی بازش می کردمش از اون محلول کلیندامایسین روش می زدم قبل از دوباره بستن بعد که خشک می شد دوباره چسب می زدم خیلی موثر بود.

سلام بچه ها 

من بينيمو ٢٢ روز هست عمل كردم

مشكلاتي ك دارم اينه:سوراخ هاي بينيم با هم برابر نيست

پره هاي بينيم خيلي بزرگه انگار آب كردن توش

تو آينه ميبينم خوبه تو عكس انگار بيني قبليمه ك فقط سر بالا شده

از ديشب دنبال دكتر ترميميم

دكتر خدم ميگه هيچ مشكلي نيست

بهم هم بعد عمل گفت نيمه فانتزي عمل كردم

اما اين انگار طبيعيه

من اصن طبيعي نميخاسم😫😫😢😢😢😢😢

سلام بچه ها  من بينيمو ٢٢ روز هست عمل كردم مشكلاتي ك دارم اينه:سوراخ هاي بينيم با هم برابر ني ...

بنظرم خیلی خیلی زود هست که بخوای در مورد بینی ایی که3 هفته هست عمل شده قضاوت کنی و دنبال ترمیم و ...باشی.باید صبور و امیدوار باشی و اجازه بدی با مرور زمان بینی ات فرم اصلی اش رو پیدا کنه انوقت میشه در موردش نظر داد.

عزیزم چرب شدن پوست معمولا از عوارض بیهوشیه نگران نباش . خیلی از بچه ها وقتی چسبشونو میخوان تعویض کنن روی بینیشونو با پد الکلی تمیز میکنن و ده دقیقا تا یک ربع استراحت میدن بعد چسب بعدی رو میزنن . این روشو حتما امتحان کن . 

سلام بچه ها  من بينيمو ٢٢ روز هست عمل كردم مشكلاتي ك دارم اينه:سوراخ هاي بينيم با هم برابر ني ...

دختر خوب حداقل تا 6 ماه هیچ نظر قطعی در مورد بینیت و شکل و فرمش نمیتونی بدی . اگر بینیتم گوشتی بوده که بیشتر . صبر کن و ذهنتو آشفته نکن . از الان به فکر ترمیمی ؟ صبر کن فقط و اینکه اصلا رو عکس حساب نکن بخصوص دوربین سلفی . اگر خواستی عکس بگیری بده از زوایای مختلف ازت بگیرن 

فعلابینیتون ورم داره بایدبهش زمان بدید،میتونم بپرسم دکترتون کی بوده؟

3ماه.

چون زمان زیادی گفته چسب بزنی بهتره به قول دوستان هم تعویض چسب و هر روز و داخل حمام که نرم میشه چسب رو برداری با یه صابون غیر عطری خیلی آروم بشوریش.پیشنهادم اینه که از باز کننده منافذ پوست و لایه بردار میکروب ها از هر برندی که تمایل دارین برای صورتتون حتما استفاده کنید چون چسب خودش ماده داره که رو بینی میمونه و اگه خوب شده نشه منافذ پوست بسته میشه و بینی مستعد جوش زدن میشه.

چند تا مارکی که میشناسم یکیش ژل پاک کننده اسکراب لوفا از برند پریم هست یکیش اسکراب زردآلو فریمن هست بازم از داروخونه سوال کنید تنوع برند و قیمت هست که هر کدوم براتون مقدره استفاده کنید تا پوستتون عاری از پوست مرده باشه و منافذش باز باز بشه.

بعد از حمام به هیچ عنوان صورتتو آبشو نگیر.رطوبت پوست رو بزار تا جایی که ممکنه با آبی که مونده تامین بشه .

بعد از 1 ربع الی 45 دقیقه که سعی کن توی این مدت خونه باشی جایی نری و دست به صورتت نزنی بزار بینیت تو هوای آزاد بمونه تو این فاصله از محلول کلیندامایسین که دوستان گفتن برای کل صورتت استفاده کن بجز دور چشم و دور لب که پوست نازک تری داره و هر روز استفاده کردن باعث خشکی و پوست پوست شدن اون قسمتها میشه.

بعد از این مدتی که طی شد.صورتت و با آب ولرم بشور .بینیتو خشک کن.با پد الکلی که برای تزریقات استفاده میشه بینیتو به آرومی تمیز کن.

توی این مرحله اگه از اسکراب خوب استفاده کرده باشی پوستت فوق العاده شفاف و نرمه.

بعد، از چسب ضد حساسیت بینی با فشار ملایم نه خیلی سفت روی بینیت استفاده کن.

کل نکاتی که تو این مدته دستم اومده رو برات نوشتم امیدوارم با مراعات همشون جوش های بینیت بهتر بشه.

چقدر عكسايي ك بعضيا گذشته بودن خوب بود حتي يكي بعد گچ گذاشته بود از من ك ٢٢ روز عمل كردم خيلي خيلي ...

عزیزم هنوز از عمل خیلی نگذشته خیلی زوده واسه قضاوت دوم اصلا به هیچ عنوان بینیت و با دیگران مقایسه نکن.شکل قبلی بینی و ویژگی های هر بینی با بینی دیگه متفاوته.

شاید عکس بینی که دیدی برای 22 روزه بینی خلی کوچیک و استخونی و کم ایرادی بوده اصلا خودت و نگران نکن.بعد 6 ماه تازه اگه مشکلی بود میتونی ببینی .تا قبل 6 ماه کاهش ورم محسوسه و شاید ببرای بعضی ها غیر قابل درک.مخصوصا بینی گوشتی!

2810