2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
بچه ها من اگه بخوام دو روز قبل از عملم موهامو رنگ کنم مشکلی پیش نمیاد؟

نه عزیزم ارتباطی نداره بهم . به نظرم باید همه کارای رنگ و ابرو و اینا رو قبل عمل انجام داد چون بعد از عمل تا یه مدت نمیتونیم خیلی دست به خودمون بزنیم . 

آیناز جان قربونت همه که تو لیست سیاه هستن.عزیزم اینطوری به روز من می افتیا من ۶ ،۷ از ترس عمل رو عقب ...

دقیقا آمین جان . دوستان دنبال یکی دوتا یا حتی ده تا ناراضی نگردید . سلیقه و خواست خودتون خیلی مهمه ولی حتما توی اینکه دکتر ریسک مشکل تنفسی نداشته باشه خیلی دقت کنید وگرنه فرم بینی خیلی سلیقه ایه . مثلا من مدل کار دکتر قارونی رو دوست ندارم توی سلیقه من نیست ولی دلیل نیست که دکتر بدی باشه . حتی در مورد دکتر جهاندیده چندتا از مدلاشو دوست نداشتم ولی حتما بعد عاشورا وقت مشاوره میگیرم میرم پیشش . چون نمونه های مطبش رو باید ببینم و اینکه دکتریه که به خواست بیمارش خیلی اهمیت میده سرخود کار نمیکنه . آیناز جان شما هم لیستتو محدود کن . چندتا دکتر که مطابق سلیقه ت هستن انتخاب کن . نهایت دوتا سه تا . بعد پیگیر باش که ریسک تنفسی ندارن بعد برو مطبشون وگرنه اینجوری هیچ دکتری رو نمیتونی انتخاب کنی و همیشه استرس داری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکی از گزینه ها دکتر ابیانه بود- از روی کامنت های اینیستا با چندنفر صحبت کردم که راضی بودن و 2 بار هم برای ویزیت رفتم پیشش ولی نظرم رو جلب نکرد-یکی از دلایلش هم این بود که تو کامنت هایی که تو اینیستاش دیدم 2 نفر ناراضی داشت که طبق اون چیزی که خودم دیدم ایشون کامنت های منفی رو پاک میکنن-اون 2 نفر هم بینی شون ایرادش قابل تحمل بود که عکس شون رو برام فرستادن.البته می دونم آمین با ابیانه عمل کرده و راضی هست

اینازم جان شما پیش دکتر حامد عباسی رفتی؟می تونی یه وقت بزاری و در موردش تحقیق کنی؟من پیش ایشون پارسال رفتم و تا جایی که یادم هست ناراضی نداشتن.کسی از کیفیت کار دکتر خبری داره در میان بزاره؟مرسی

انتخاب اول من دکتر سامی هست, بعدش دکتر بشارتی و بعدسجادیان, البته باید برم مطب گردی فعلا فقط توی اینترنت سرچ کردم. و لیست رو تهبه کردم بر اساس لیست میرم مطب, گردی, البته این ترم کلاس دارم نمیتونم عمل کنم احتمالا نزدیکای عید. 

سلام دوستان

برای عمل بینی دقت کردم همه تو این سایت دنبال اینن ببینند کی ناراضی از عملش تا اسم دکترشو خط بزنند.تا حالا برعکسشم فکر کردین مثلا دکتر x اینجا یه بیمار داره راضی یکیم ناراضی.بعد شما در مورد اون دکتر چه تصمیمی میگیرین؟

بنظرم اول از همه اگه ناراضی هم دیدین دلیلشو بپرسین.

من تو مطب دکترا کسایی و میدیدم که بینیشون ایراد زیادی نداشت و عمل میخواستن بکنند.یعنی طرف با قیافه طبیعیش مشکل داشت وای به حال اون روزی که دکترم براش عمل میکرد.

یا دکتری که چند تا بیمارش ناراضین چرا بینیشون کوچیک نشده اینجا خیلی شنیدم مخصوصا دکتر سجادیان.بنظرم بهتره خودتون دماغ قبل و بعد اون مریض رو ببینید اگه کوچیک نشده بود بعد قضاوت کنید.

یا دکتری که میگن جای بخیه هاش معلومه.خیلی راحت با چند تا سوال میشه فهمید اون بیمار با عدم مراعاتش خودش و یا طبیعت پوستش که جای زخم دیر میره جای بخیش مونده یا نه چند نفر دیگم همون مشکل و دارند .

بنظر منم به قول آمین جان اول نگاه کنید ببینید انتظارتون از عمل بینی چیه؟بعد کارهاشو ببینید نظر تون و که جلب کرد اگه ناراضی دیدین حتما دلیلشو با دیدن بینیش قبول کنید .ندیده به قضاوت هاشون اعتماد نکنید.

من شخصا با دکتری عمل کردم که الانم همه میگن بینی بزرگ عمل میکنه ولی من چند تا مریض و که دیدیم فهمیدم اونا اصلا دکتر و اشتباه انتخاب کردند اونا بینی کوچیکی میخواستن که یا میره تو مد نیمه فانتزی یا بخاطر نداشتن علمآنتاتومی بینی رو کوچیکتر از حدی میخواستن که بیمار بعدش دچار مشکل تنفسی میشه.

عزیرم دقیقا زدی به هدف کاملا با حرفات موافقم👍👍👍👍👍

این مدته واقعا بهم ثابت شده اخه.مثلا همین دکتر تو عزیزم یا حتی دکتر هایی که بعضیا میگن خرابکارن تو لیست منم بودن من واقعا دلیلم برای رد کردن و گذاشتم دلایل شخصی چون بقول شما کار خراب برای هر دکتری ممکنه پیش بیاد..خخخخخ حالا برای چک 3 ماه شده از عملم گذشته میخوام برم مطب دکتر وقت نکردم شاید بزارم 4 ماه بشه بعد برم.حالا اونجا چقدر میخوام بشنوم دماغت بزرگه یا کجه یا چه میدونم قرینه نیست خدا میدونه  مامانم که میگه ماسک بزن خخخخخ آمین ورم بینی تو قسمت تیغه خیلی خیلی کم شده ولی نوک نه اونقدر از 2 ماه به بعد تغییرش نامحسوسه .ولی باز دوست دارم تیغه کمی نازک تر بش.دوست دارم از دکترم بپرسم تیغه ام هنوز ورم داره یا نه دیگه این انتهاشه  

2810