2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015421 بازدید | 66527 پست
بچه ها من خودم اهوازم در حال حاضر نمیتونم برم مطب گردی ولی شما اگه تهرانید بسم الله رو بگید و برید ا ...

دوست عزیزهیچ کس به جای شما نمی تونه تصمیم بگیره که همه ی دکترا رو نمی شه رفت ودید چند تا رو کاندید کنید از روی عکسای سایت واینستا و نظرات بیمارا بعد پیگیر باشید و مطابق سلیقه اتون انتخاب کنید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آمین جان میشه دوباره بپرسم چرا دوستتون از دکتر حسین نژاد راضی نبود؟

راستش من ایشون رو از نزدیک ندیدم ولی یکی از دوستانم که اتفاقا طراح پرتره هستن ایشون رو دیدن پرسیدم چطور بود گفت نه خوب نشده با اینکه این دوستم خودش فوق العاده زیبا بود.گفت یه حالتی انگار پایین بینی ش ب سمت لب کشیده می شد با خودش تلفنی حرف زدم همونطور که گفتم راضی به نظر نمی رسید به من گفت عمل نکن چرا می خوای عمل کنی تو که دیگه ازدواج کردی واینا مستقیم نگفت .البته این موضوع مالِ سالِ ۸۹ هست.این خانم هم هم دانشگاهی من بودن و از سال ۷۹ یادمه دنبال دکتر بودن.

سلام دوستان....یه سوال کثیف دارم.....ببخشید  

دوستانی که عمل کردند لطفا لطفا راهنمایی کنید....واسه تمیز کردن بینی باید چه کار کنم؟ دکترم گفته استفاده از سرم شستشو.

گفته تا 3ماه فین نباید کرد...و با گوش پاک کن هم دستکاریش نکنم.

بینی من میگیره...سرم شستشو هم خوب پاکش نمیکنه و روزی دوبار مجبورم فین کنم(خیلی ببخشید  )

اینکارو نکنم، نمیتونم درست نفس بکشم و رو اعصابمه...بعد از این کار همه چی درست میشه...

نگرانم با این کار بینیم کج نشه...درضمن 10مرداد عمل کردم.

یه سوال دیگه هم دارم...

دوستانی که با دکتر ابیانه عمل کردند اگر یادشونه لطفا راهنمایی کنند...

دکتر یه جزوه دادند که توش انواع ماساژ و نحوه چسب زدن و ترتیب مصرف داروها بود و گفتند برو و تو 3ماهگی بینی بیا...سوالم اینه که شماها مرتب چسب میزدین؟ تا 3ماه؟؟ 

سلام دوستان....یه سوال کثیف دارم.....ببخشید     دوستانی که عمل کردند لطفا لطفا راهنمایی ک ...

فاطمه جان منظورم از فین نکردن یعنی مثل قبل با کمک دست فین نکنی و گرنه بعد از هفته ی دوم می شه کمی فشار هوا رو از بینی خارج کرد بعد از شستشو با سرم که این مشکلتو حل می کنه من از گوش پاک کن خیلی آروم برای چرب و گاهی پاک کردن بینی استفاده می کردم البته خیلی آروم و فقط اون قسمت پنبه ای رو نه بیشتر.توصیه های دکتر مبنی بر طاقباز و دوبالش و ۳ ماه چسب رو کامل رعایت کردم .راستی واسه کندن چسب حتما حمام کن یا حسابی چسب رو خیس کن که شل بشه رعایت ها کمی سخته ولی بی نهایت موثر هست.

دوستان بعد از عمل تا چندوقت نباید بریم سرکار؟

بعد از یک هفته مشکلی نیست ولی بعضیا رو دیدم که با اسپیلنت یا همون گچ سر کار هم رفتن ولی اگر امکان باشه بعد از برداشتنش که یه هفته بعد هست برید بهترِ

دوستان سلام لطفا لطفا لطفا نظرتون رو راجع به دکتر رزیتا بشارتی زاده بدین  دیروز رفتم مطبش بدم ...

گیلدا جان من یه کار ازشون دیدم فقط که اون کار از نظرم خوب بود.ولی هم به بداخلاقی هم به حرف گوش نکنی معروفن.از یه عده هم شنیدم که نوک بینی رو غضروف می گذاره واسه همین بزرگ می شه اما عزیزم شنیدن کی بود مانند دیدن اگر خوشت اومده وقت بگذار بیشتر بهشون سر بزن

اخه میخوام تاقبل ازعید همه کارام تموم شده باشه گفتم شاید مشکلی نباشه یاراهکاری بلدباشید

در مورد سرما خوردگی فکر کنم شستشو با سرم موثر هست من تا ۹ ماه اصلا سرما نخوردم آذر ماه هم عمل کردم اونوقت تو شهریور سرماخوردم😁😁😁😁ولی آلرژی فکر کنم نشه براش کاری کرد بهتر تو اون فصل عمل نکنی چون خیلی اذیت می شی

سلام دوستان. در مورد دکتر کوروش یزدانفر اطلاعی دارین.ممنون میشم کمکم کنید. همینطور دکتر الهی.

من ازشون تعریف زیاد شنیدم ولی هیچ کاری ازشون ندیدما .طبق تعریف ها ایشون طبیعی کار هستن فقط مشکلی که هست سایت ندارن و چون بیماراشون زیاد چسب نمی زنن تو مطب هم خیلی کاری نمیشه ازشون دید.اما با تجربه هستن‌.نونوش عزیز ۳ یا ۴ سال پیش تو همین تاپیک باهاشون جراحی کرده بود و راضی بودن

يكي منو راهنمايي كنه بين دكتر كاميابي ،ابيانه سجاديان،يزدانفر،سامي كدوم بهترن؟؟؟

عزیزم دو نکته وجود داره این اسامی که گفتی دوتای آخر قیمتاشون خیلی بیشتر از بقیه اس و نکته ی دوم سلیقه ی شماست که دکتر خوب وبد رو مشخص می کنه که مسلما سلیقه ی من وشما ممکنه فرق داشته باشه پس با توجه به بودجه و فرم دلخواهتون باید تصمیم بگیرید که من از هر دوش بی خبرم .کلا وقتی لیست دکترا تون تعدادش محدود شد باید برید از نزدیک و داخل مطب بررسی کنید اینجا به نتیجه نمی رسید

سلام دوستان. در مورد دکتر کوروش یزدانفر اطلاعی دارین.ممنون میشم کمکم کنید. همینطور دکتر الهی.

دکتر الهی رو نمی شناسم فقط اسمشونو شنیدم در مورد دکتر یزدانفر هم نظرمو گفتم

دوست عزیزهیچ کس به جای شما نمی تونه تصمیم بگیره که همه ی دکترا رو نمی شه رفت ودید چند تا رو کاندید ک ...

آمين جان بله حرفتون درست من قبل از تصميم نهايي حتما خودم حضوري مطب دكتراي مدنظرم ميرم روي سخن ما با دوستانيست كه تهرانن بهتره برن حضوري ببينن

راستي يه سوال شما ميدوني دكتر ابيانه اگه ازش بخوايم نيمه فانتزي هم عمل ميكنه؟

دوستان سلام لطفا لطفا لطفا نظرتون رو راجع به دکتر رزیتا بشارتی زاده بدین  دیروز رفتم مطبش بدم ...

منم از كاراي اينستاش خوشم اومده از نزديك نديدم بهش پيام دادم فقط

گفت هزينه عملش بين 7 تا 12 ميليونه ولي يكي كه كارشو از نزديك ديده بود تعريفشو ميداد

2810