2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015413 بازدید | 66527 پست
خانمها شمادکترتون روچه جوری انتخاب کردید من واقعا نمیدونم چه جوری انتخاب کنم میخوام تهران عمل کنم ول ...

یه توصیه بهت بکنم اصلا عجله نکن خوب تحقیق کن از طریق نت اینستا و...اگر خدایی نکرده بعدا واسه بینیت مشکلی پیش بیاد کلی زمان و هزینه و اعصاب باید فرسوده کنی.خود من از ۸۹ دنبال دکتر بودم و به شدت می ترسیدم😁😁😁تو یه مقطعی چون نتونستم به هیچ دکتری اعتماد کنم منصرف شدم بعد کاملا اتفاقی اسم دکترمو اینجا دیدم همینطوری رفتم اسمشو سرچ کردم کارای سابتواینستاشو دیدم مطبش رفتم با بیمارها صحبت کردم اینجا با مهرسا آشنا شدم ایشونم اطلاعات مفیدی داشت با این وجود حدود دوماه طول کشید تامن اطمینان پیدا کنم.به نظرم کل این تاپیک رو بخون کلی اسم دکتر هست راجع بهشون تحقیق کن بی هیچ عجله چون یادت باشه اگر خراب بشه درست شدنش مساله ی  ساده ای نیست و همه چی توش مضاعف هست نمی دونم از کدوم شهر هستی از شهر خودت شروع کن چون حداقل یک هفته بعد از عمل باید تو اونجایی که عمل کردی بمونی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. منم بعد از جراحی کلی جوش زدم. رفتم دکتر ژل شستشوی نوروا مخصوص پوست چرب و ژل کلیندامایسین داد. استفاده کردم و ظرف 3روز وضعیت جوش ها 70درصد بهتر شد...الانم که دوهفته از اون زمان گذشته پوستم تقریبا صافه.

سلام. منم بعد از جراحی کلی جوش زدم. رفتم دکتر ژل شستشوی نوروا مخصوص پوست چرب و ژل کلیندامایسین داد. ...

دقیقا منظورم همین برند هست .کرم هم داره یه چیز دیگم هست که عین رژه و مستقیم روی جوش فقط زده میشه اونو هم میگن عالیه.

ژل شستشو رو چطوری استفاده میکنی عزیزم.با آب صورت و مرطوب میکنی و بعد اینو میزنی و کف میکنه ؟

یا نه باید روی دستمال بزنی و بکشی روی پوست صورتت؟

خانمها شمادکترتون روچه جوری انتخاب کردید من واقعا نمیدونم چه جوری انتخاب کنم میخوام تهران عمل کنم ول ...

من دکترم رو براساس معیارهایی که داشتم انتخاب کردم.

1- دکتر گوش و حلق و بینی باشه و متخصص جراحی پلاستیک

2- تامپون رو بعد از عمل خارج کنه و توی بینی نمونه

3-طبیعی عمل کنه من مدل فانتزی و نیمه فانتزی نمیخواستم

دکترم رو از همینجا پیدا کردم و بعد رفتم تحقیق تو نت و اینستا.

بعدم رفتم مطبش حضوری با مریضهاش صحبت کردم.

بعد با مریض های توی نتشم صحبت کردم .

در عرض 3 ماه تصمیمم رو گرفتم که با کی عمل کنم.

مورد دیگه هم اینکه دکتر خوب دیگه هم بود ولی هزینه های عملشون بالا بود.من بودجه رو هم در نظر گرفتم.

یه توصیه بهت بکنم اصلا عجله نکن خوب تحقیق کن از طریق نت اینستا و...اگر خدایی نکرده بعدا واسه بینیت م ...

ممنون از راهنماییتون،من از شهرستانهای استان تهران هستم وفاصله تاتهران ۴۰دقیقه ست پس میتونم تهران عمل کنم ولی هزینه دکترابیانه برام زیاده میخوام ۵_۵/۵هزینه کنم ولی نتیجه خیلی برام مهمه یه جورایی وسواس فکری هم دارم 

ممنون از راهنماییتون،من از شهرستانهای استان تهران هستم وفاصله تاتهران ۴۰دقیقه ست پس میتونم تهران عمل ...

اوکی پس تهران برات مناسب هست حتما بیا و از نزدیک تحقیق کن من عکسای بعد از عمل و کارهای دکترها رو زیاد بررسی می کردم چون واقعا این یه مورد سلیقه ای هست الان خیلی از دوستان رو می بینم که از عمل با دکتر من پشیمونن چون نیمه فانتزی بیشتر می خواستن ودکتر طبیعی در آورده براشون اینا رو هم در نظر بگیر من عکسا رو بررسی می کردم تا بهتر متوجه بشم چه مدلی رو می پسندم و از چه مدل هایی بدم می یاد در صورتی که خیلیا یه عکس می برن می گن این شکلی بشه در حالی که مجسمه سازی نیست که گل رو شکل بده دکتر باتوجه به شکل اولیه ی بینی محدودیت هایی هم داره من رفرنس اصلی در مورد این اعمال زیبایی رو یه مقدار مطالعه کردم بخش هایی از کتاب بهمن غیوران می دونستم کجاهایی بینیم چه مشکلاتی داره چطور می شه رفع بشه و اینا رو کامل از دکتر سوال کردم یه آلبوم درست کرده بودم از مدل های مختلف و اونچه دوست داشتم ونداشتم رو براش توضیح دادم یعنی من فکر می کنم فقط انتخاب دکتر نیست باید اینهارو هم بررسی کنید .قبل از عمل کارهای لازم رو هم بررسی کردم دندانپزشکی و دکتر پوست و اینا رو مراجعه کردم چون تا ماه ۴ ام نمی شه رفت دندان پزشکی رو یعنی بهتره که نری.خلاصه از همه نظر تحقیق کن که خدایی نکرده بعدا پشیمون نشی

هزینه رو هم من خیلی نمی دونم و دکترهایی مثل دکتر مفرد هستن که مناسبترن ولی راستش با سلیقه ی من جور نبودن.و خیلی دکترای دیگه مثل حمدزاده و اینا که فقط اسمشونو شنیدم و می دونم مناسبتر هستن گزینه ها زیادن ولی باید خودتون بررسی کنید.اصلا گرون بودن دلیل خوب بودن و یا ارزون بودن دلیل بد بودن نیست.ولی بااحتیاط انتخاب کنید بعد از عملم اون قدر بینی بد دیدم که اگر قبلش اینا رو می دیدم مسلما می ترسیدم و دوباره منصرف می شدم چون اونا رو که می بینم فکر می کنم بینی طبیعی عمل نشده از این مدل عمل شده ها قطعا بهتر هست.

درود به همه عزیزان

امیدوارم حال همگی خوب باشه

میبینم که سایت آب و جارو کردن

اون موقع ها شما نبودید اینجا زمین خاکی بود حالا این شده :)) والا

طبق معمول عذرخواهی میکنم بابت پیام هایی که داده بودید و جواب ندادم

متاسفانه به خاطر درگیری و یه سری مسائل دیگه نمیتونم سر بزنم و خیلی خوشحالم که تاپیک سالمه و داره جلوه میره.

امیدوارم دوستانی که عمل کردند و از طریق تاپیک از تجربیات و اطلاعات بقیه بهره مند شدن نگرانی بقیه یادشون نره و بهشون با عکس و یا مطب گردی که انجام دادن کمک کنن.

انشالله که اتفاقی واسه کسی این چند وقته نیفتاده باشه.

تل-گرامم رو هم مجددا دارم فعالش میکنم

اگر کسی سوالی داشت در حد اطلاعاتی که دارم در خدمتتون هستم

شاد و سلامت باشید

صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
 Pdعزیز امیدوارم بهترین ها در انتظار شما باشه

مرسی دوست خوبم چقدرخوبه که اینجا دوستانی هستن که به ابهامات ما بادلسوزی جواب میدن ببخشیداگه گاهی سوالاتم زیادمیشه چون بجزاینجا باکسی نمیتونم مشورت کنم باتوجه به اینکه شماهاتجربه جراحی هم دارین 

مرسی دوست خوبم چقدرخوبه که اینجا دوستانی هستن که به ابهامات ما بادلسوزی جواب میدن ببخشیداگه گاهی سوا ...

خواهش می کنم عزیزم نگرانی هاتون واسم قابل لمس هست دکتر نمی شه معرفی کرد چون سلیقه ای هست به جز اون هر چی تو ذهنم بود واست نوشتم شاید کمکی باشه کرده باشم

سلام بچه ها

اینم عکسای بینی من . 17 مرداد عمل کردم. اینا رو موقع عوض کردن چسب گرفتم

خودم زیاد راضی نیستم همینجوری که نگاه می کنم می گم وای چقدر بزرگه یا موقع خندیدن زشت می شم.

یا نوکش حس می کنم کجی ناجوری به سمت راست داره. و قوسش مثل اون روز اول نیس

ولی خب اینجوری که عکسا رو کراپ کردم و با عکسای قبلم مقایسه کردم دلم می خواست سجده شکر به جا بیارم   

تو این عکس معلومه که انحرافمو درست کرده

2810