2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015410 بازدید | 66527 پست
بچه ها عمل بینی واقعا سخته؟ من نوبتم ۲۰ روز دیگه هست همه ی کارامم کردم ولی خیلی نگرانم, روزی ۱۰دفعه ...

منم دقیقا مثل تو بودم حتی شب عمل میخواستم کنسلش کنم سختیش کلافگیشه فقط و مراقبتای بعدش که حوصله میخواد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها عمل بینی واقعا سخته؟ من نوبتم ۲۰ روز دیگه هست همه ی کارامم کردم ولی خیلی نگرانم, روزی ۱۰دفعه ...

البته کسایی که روزای بیشتری از عملشون میگذره بهتر میتونن راهنماییت کنن من تازه دوروزه عملیدم😁😁😊😊😊

ببین عمل بینی سخت نیست ولی استرس داره منم داشتم اگر همسرم و مامانم هلم نمی دادن منم شاید منصرف می شدم .اگر بینیت ایراد داره و دکترت رو مطمئن هستی دل رو به دریا بزن

بهتر هست یک هفته ی اول تنها نباشی چون پسرت کوچولو ِ وگرنه مساله ی خاصی نیست

امین یعنی با یک هفته همه چی حله؟ من یک هفته اول مامانم پیشمه ولی بعدش دیگه خودم تنهام, یعنی بعداز یک هفته میتونم خودم کارامو کنم و از پس پسرمم بر بیام؟

امین یعنی با یک هفته همه چی حله؟ من یک هفته اول مامانم پیشمه ولی بعدش دیگه خودم تنهام, یعنی بعداز یک ...

البته بستگی به خودت داره ولی درکل مساله ی خاصی نیست من یه پسر ۱۰ ساله دارم کلی کار مدرسه هم داشت فردای باز کردن گچ مریض شد رسیدگی به اونم داشتم بعلاوه کارهای معمول چون من خوب بودم سر گیجه واینا نداشتم راحت بودم 

من فقط هفته اول خیلی سختم بود.به غلط کردن نیفتادم ولی خوب صبوری زیاد میخواد.بنظرم همه ما خانم ها این صبوری تو ذاتمون هست    

سلام بچه ها سوال فوری امیدوارم کسی باشه ج بده من الان چسبمو باز کردم که عوض کنم میشه بدون چسب بر ...

هر وقت میخوای چسبو عوض کنی یه جوری عوض کن که قبلش بری حموم چسبه خیس یخوره راحت از بینیت جدا بشه بعد چسبو بردار بینی تو آروم با کف زیاد شستشو بده بعد بیا بیرون یه تایمی که گذشت چسب جدید و بزن.اگه قصد حموم رفتن نداشتی و خواستی چسبو عوض کنی به صورتت کلا آب بزن که چسب خیس بشه در کل.چسبه راحت جدا بشه خیلی بهتره تا پوستتو هی بکشی.

خانما بنظرتون میشه سوراخای بینی رو دکتر کوچیک کنه اما پره ها رو باز نکنه؟

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام
خانما بنظرتون میشه سوراخای بینی رو دکتر کوچیک کنه اما پره ها رو باز نکنه؟

آره عزیزم میشه دکتر به من گفت سرعمل اگه بتونه از داخل بقدر کافی پره ها رو جمع کنه دیگه برش نمیده که همینطورم شد و برش نداد مگر اینکه بینی از روبرو خیلی پهن باشه که دیگه حتما باز میشه

2810