2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015455 بازدید | 66527 پست
سلام روی کلمه این کلیک کنید عکسا میاد بالا صبح گرفتم البته عکس قبلشو ندارم شما فک کنید ی غوز کوچولو ...

خیلی طبیعی و خوب شده عزیزم مبارکه واقعا اصلا معلوم نیست عملیه خیلی خوب دراورده

چقد شهر من داغونه... دو تا دکتر رفتم، هر دو تا هم ویزیت متخصص رو گرفتن برای مشاوره. اصلا یه دلیلی که من زیاد نگشتم همین هزینه ویزیت بود. همون دفعه دوم برگه عمل گرفتم.

تازه ویزیت هم، سه هفته بعد از برداشتن گچ و فکر کنم بعدیش هم سه ماه بعد.

خیلی مسخره س . اه اه اه

من بخیه ی داخل بینیم برآمده شده نمی دونم جوشه یا مال بخیه س یا چی. اما از بیرون جای بخیه تقریبا قابل دیدن نیس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد شهر من داغونه... دو تا دکتر رفتم، هر دو تا هم ویزیت متخصص رو گرفتن برای مشاوره. اصلا یه دلیلی که ...

چه بی انصاف...من کلا نه برای مشاوره و نه ویزیت های بعدش هیچ پولی پرداخت نکردم. همون 6 و نیم که برای جراحی گرفت همون شد.

درباره مشکلی که فکر میکنی برای بخیه ت پیش اومده حتما اولین فرصت برو پیش دکترت... جراحی بینی خیلی حساس و با اهمیته و هیچ مسئله ای رو نباید پشت گوش بندازی.

من زنگ زدم از دکترم راجع ب چسب سوال کردم, گفت تا یک ماه بعداز عمل هفته ای دوبار باید بیای چسبت رو عوض کنی, من اینو نمیدونستم, چقد سخته فک نکنم بتونم برم اخه شهرستانم , هفته ای دوبار

چقد شهر من داغونه... دو تا دکتر رفتم، هر دو تا هم ویزیت متخصص رو گرفتن برای مشاوره. اصلا یه دلیلی که ...

طبیعیه نگران اصلا اصلا باش به مرور زمان از بین میره دستکاریم نکن برو دکترت برات کرم مینویسه برای داخل بینیت تو تهرانم بعضی دکترا برای تبلیغاتشون والا حقه مشاوره نمیگیرن من خودم دیدم دکترایی که حقه مشاوره میگیرن چقدر عالی بررسی میکنن داخل بینی رو با دقت ترن و کامل به حرف مریضا گوش میدن و جواب اون دکتری که مشاورش رایگانه خیلی وقت نمیزاره کم کم ما 4تومن عملمونه 400 تومنم بشه ویزیت برای حق مشاوره رقمه ناچیزیه درقبال 4تومن چون اکثره دکترارو دیدین این و من به شما نمیگم به دوستانی که عمل نکردن و دارن میگردن میگم به عکسای اینستا اصلا توجه نکنید دوستان دوستم قشنگ شده منم قشنگ میشم توجه نکنید برید خودتون مطب گردی کنین اونیم که خوشتون اومد و میخواستین اکی کنین چن بار برین ببینین خرابیای شاهکاری نباشن هرچند همه دکترا خرابکاری دارن ولی یه عده تو تایمای بخصوصی میان سعی کنین دوستان تو مطب کله تایمی که دکتر هست بشینید و نمونه ببینید

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

راستی من فک کنم یه ماه پیش بود اومدم غر زدم بینیم قوز دراورده و فلان البته من از ماه دوم قوز دراوردم تا ماه سوم الان قوزم رفته یه کمه که اصلا قاببل دیدن نیست اونم میره انقدر محوه چون خودم حساسم اینو میگم از نیم رخ بینیم خوب شده تقریبا میگم تقریبا چون اون قوسی که میخواستم و نداده ولی همه میگن عالی شدی از روبرو هم که گفتم ظرافت نداشت الان که ماه سوم هستم ظرافتم داره مشخص میشه و بادم خوابیده مطمینن تو شش ماهگی خیلی بهتر میشه واقعا بچه ها نمیشه نظر داد رو بینی  چون همش در حاله تغییره

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

طبیعیه نگران اصلا اصلا باش به مرور زمان از بین میره دستکاریم نکن برو دکترت برات کرم مینویسه برای داخ ...

دریا جون من کاملاااااا با نظرت موافقم, دکتر منم مشاورش رایگان بود و من پولی پرداخت نکردم ولی واسع مشاوره حتی ۵دقیقه هم واسه من وقت نذاشت و عجله ای واسم نوبت زد و مریض بعدی رو صدا کرد

به نظر من کسی که دماغش خیلی بد باشه و واقعا صورتش رو زشت کنه باید دماغش رو عمل کنه. نه همه. کسی که دماغش یه خورده قوز داره که نباید عمل کنه. جراحی بینی همه رو زیباتر نمیکنه مخصوصا که ممکنه اشکال هم در عمل پیش بیاد و صدای طرف خراب بشه. 

نظر شما چیه ؟  

آبادی ایران بالاترین اولویت همه باشد !     -  فعال در  نوبت دهی آنلاینمدیکا   

بچه ها مگه این چسب هایی ک میزنن  روی بینی باهم چ فرقی دارن؟؟ اخه من توی همین سایت خوندم یکی از دوستان نوشته بود چسبی رو ک دکتر زده تا دوهفته نگه داشتم ک مجبور نشم خودم عوض کنم, اخه من از دکترم پرسیدم گفت چسب اصلا نباید بیشتراز سه روز روی بینی بمونه و گفت تا یک ماه سه روز یک بار باید بیای خودم عوض کنم چسب رو, کسی اطلاعاتی راجعبه این موضوع داره؟

بچه ها مگه این چسب هایی ک میزنن  روی بینی باهم چ فرقی دارن؟؟ اخه من توی همین سایت خوندم یکی از ...

حتما مثل من فکر کردم دکتر خیلی خوب چسب زده و باید حفظش کرد! 

منم بعد از شش روز رفتم هنوزم حس نمی کردم شله

دعوام کرد گفت یه روز درمیون عوض کن هم شل مبشه فرم بینیت بد می شه هم چسبش پس میده پوستت خراب می شه

من رفتم داروخانه گفتم چسب بینی بهم داد دیگه از امروز می خوام خودم عوض کنم ویدیوش رو تو اپارات دیدم

2810