2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015466 بازدید | 66527 پست
بچه ها اونایی که عمل کردین تا چه مدت ورم داشتین؟ من ۱ماه و نیمه عمل کردم اما نوک بینیم بیش از حد ورم ...

طبیعیه عزیزم.منم 2 ماه عمل کردم هنوز ورم دارم.از 6 ماه به بعد تقریبا ورم خیلی کمتر میشه تا حدی بینی واقعیتو میتونی ببینی.

عزیزم شما انحراف بینیت بالای بینیت بود یا وسطای بینی؟ اخه منم انحراف داخلی دارم ولی بالاای بینیمه وا ...

فرزانه جان عکسم چند صفحه قبل هست.انحراف من از نیمه های بینیم مشخص بود.که هم از ظاهر بینی مشخص بود هم تو سی تی اسکن انحراف مشخص شد.

باز شدن پره های بینی برای کسایی هست که عرض بینیشون خیلی زیاده و بینی پهنی دارند.از گوشه چشم رو به پایین با یه مداد بگیر .اگه پره بینی خیلی از نوک چشم اونورتر بود احتمال اینکه پره باز بشه زیاده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا بینی منم همینطوریه عزیزم. عکس فرستادم برای دکتر حسنانی گفتن غضروفی با انحراف جزیی و غوز که تا7 ...

منم تهرانم .اگه کسی و تهران داری که بتونی یک هفته خونشون بمونی بیای تهران عمل کنی راحتری.اگه نه خوب تحقیق کن دکتر خوبی و تو محل زندگیت پیدا کن.

در مورد هزینه هم من دکتر از 12 میلیون دیدم تا 5 میلیون.بنظرم هستن دکترهایی که کار 10 میلیونی رو 5 تومن انجام میدن.پس اینکه یه دکتری هزینه بالا میگیره 100% دلیل خوب بودنش نیست و یه دکترم که ارزون میگیره دلیل بر بد بودنش.همه چی بسته به کار دکتر داره.

من دکتر رفتم برای ویزیت اولیه 50 تومن ویزیت دادم.اما دکتر خودم یکبارم پول ویزیت نگرفت ازم.

بنظر خودم و مطمئینم شماها مشاوره برای عمل بینی باید رایگان باشه .قراره مشاوره گرفته بشه قرار نیست کاری بکنه و درمانی و تو اون 10 دقیقه انجام بده.بنظرم منصفانه نیست.50 تومن حق ویزیت دکتر های متخصص هست که نسخه ای برای مریض ها مینویسن نه یک مشاوره بینی!

الان شما قسمت پایین بینیت از حالت گوشتی دراومده؟ینی جمع و جور و باریک شده؟من میترسم گرد بشه و حالت گ ...

ببین این عکس بینی منه قبل و بعدش 

عکس قبل و 2 ماه بعد از عمل از رو به رو

عکس قبل از عمل و 2 ماه بعد از عمل از رو به رو

نوک بینیم هنوز ورم داره ولی تا الانش گرد بوده و نوک تیز نبوده.درخواست خودم از دکتر نوک گرد بوده.نوک بینی من بیشتر غضروفه تا گوشتی.یعنی بینی هایی این تیپی هم میشه نازک باشه و هم گرد.ولی بینی تمام گوشتی و نمیدونم .

طبیعیه عزیزم.منم 2 ماه عمل کردم هنوز ورم دارم.از 6 ماه به بعد تقریبا ورم خیلی کمتر میشه تا حدی بینی ...

مرسی عزیزم

اخه من ورمم خیلی بیشتر از اونایی که باهم تو یه روز عمل کردیمه واسه همین نگرانم 

س مبارک باشه فیلی منم الان 6ماهو جند هفتست عمل کردم ولی باز ورم داره فردا عکس میزارم میحرفیم تالان ...

چسب زدن زیاد دیگه تاثیری نداره فلفل جان.من 40 روز چسب زدم دیگه نزدم حتی شبام 4 شب زدم دیگه با نظر خودم و نظر دکترم گفت اشکالی نداره نزن.ولی معمولا 2 ماه خوبه بزنی.ولی 6 ماه اینا خیلی زیاده.دکتر خودت گفته بود 6 ماه بزنی؟

علت اینکه باز به نظرت ورم میکنه اینه که خود چسبم عامل تحریکشه.چند تا پست قبل گفتم .عین کاریه که ماساژ میکنه.وقتی بعضی ها ماساژ بینی داده بودن میگفتن بینی کوچیک میشه ولی باز ورم بر میگرده.

من دکترم ماساژ رو ممنوع کرده ولی وقتی حموم میرم بینیم کمی ورم میکنه مثل وقتی که آدم گریه میکنه.بعد که میام بیرون و هوای عادی بهش میخوره خوب میشه.  عادیه به نظرم.بینی قبل عملمم موقع گریه اینشکلی میشد.برای همه اینجوریه فک کنم.

عزیزم من زنجان هستم . وقت گرفتم پس فردا مشاوره پیش دکتر ابیانه ولی الان یکی گفت کار بینی گوشتی خوب ...

حتما حتما حتما حضوری بیاین مطب دکتر و کارهاشونو ببینید.ندیده تصمیم نگیرین.

بچه ها یه سوال دیگه, تا چندوقت بعداز عمل چسب روی بینی رو دکتر باید بزنه؟ اخه من شهرستانم بعدازباز کر ...

هر دکتری یه نظری داره با دکتر خودت چسب بینی و دفعات معاینه رو حتما چک کنید.

مرسی عزیزم اخه من ورمم خیلی بیشتر از اونایی که باهم تو یه روز عمل کردیمه واسه همین نگرانم 

هیچ وقت بینی کسی و با خودت مقایسه نکن.ممکنه اونا بینیشون اصلا در حد بینی تو نبوده یا اصلا عمل لازم نبودن انقدر از این موردها بوده.طرف اومده یه قوس به بینیش داده فقط صد در صد با اونیکه بینی گوشتیشو با انحراف و تغییر میده ورم هاشون متفاوت میشه.نگران نباش.

ببین این عکس بینی منه قبل و بعدش  عکس قبل و 2 ماه بعد از عمل از رو به رو عکس قبل از عمل و ...

چقد تمام رخ بینیت طبیعی و خوب شده عزیزم.

نیم رخم خوشگل شده.بینی منم انحرافش همینقد جزییه.دکتر ابیانه عملت کرده؟

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام
چقد تمام رخ بینیت طبیعی و خوب شده عزیزم. نیم رخم خوشگل شده.بینی منم انحرافش همینقد جزییه.دکتر ابیان ...

ممنون .خیلی طبیعیه منم از اینش خوشم اومده. نه من دکتر قارونی عمل کردم.بینی فاطمه و آمین جام رو دکتر ابیانه عمل کردند.

دوستای گلم که از شهرستان میخواهید بیایید پیشنهاد میکنم برای مشاوره حتما از منشی روزی رو بخواهید که بیمارای قبلی دکتر برای تعویض چسب میان.

اینطوری میتونید نمونه کارها رو ببینید.

راستی مطب دکتر ابیانه خیلی معطلی داره و همیشه شلوغه...مثلا اگر بهتون گفت 8 اینجا باشید...سعی کنید 6 مطب باشید...یادمه برای مشاوره که رفتم گفت 8 اینجا باش...11و نیم شب نوبتم شد.

2810