2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015466 بازدید | 66527 پست
سلام عزیزم. ممنون که با حوصله جواب میدی و چه خوش شانسم که دکترت با پزشک من یکی بوده...البته جزوه من ...

سلام فاطمه جان

منم قصد دارم بين دكتر ابيانه و حامد عباسى يكى رو انتخاب كنم

نظرم بيشتر روى ابيانه هست

متوجه شدم شما با ابيانه عمل كرديد

ميخواستم بدونم پره هاى بينيت رو باز كرده؟

و اگه باز كرده بعد عمل تقارن كامل داره

من پره هاى بينيم بايد باز بشه

و افتادگى سر بينيم برطرف شه

اگه تونستى يه عكس از قبل و بعد عملت بذارى ممنون ميشم

راستى تامپون چند روز تو بينيتون بود؟

مرسى

بچه ها محبی کار خراب زیاد داره ها الان ابیانه و نادریان خیلی خوبن سجادیانم ناراضی زیاد داره من که بی ...

سلام .شما هنوزم ناراضی هستید .بینیتون هنوز بزرگه .کارای سایت سجادیان خیلی خوبه و سایزو کوچیک کرده ولی اینجا دو نفر گفتن که بینیمون کوچیک نشده و اصلا عوض نشده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم دکتر علامه .حسنانی .سجادیان .میلانی .سامی . محبی . کلانتر هرمز و یحیوی مد نظرم هستن  .ابیانه طبیعی کاره و بینی گوشتیو زیاد دست نمی زنه .اگه بینیت کجی نداره یا افتاده نیست و فقط مشکلت گوشتی بودنشه ابیانه اصلا به دردت نمی خوره .این دکترایی که نوشتم واسه گوشتی خوبن که من هنوز نتونستم از بینشون انتخاب کنم .

چرا کسی چیزی نمیگه ؟ بخدا خیلی ضروریه کار من

سلام

براى گوشتى حامد عباسى خوبه

ولى مشكل اينه كه مطمئن باشى بينيت گوشتيه

بينى من سرش افتادس و پره هاش بازه

ولى اصلا غوز نداره

عكسش رو چند صفحه پيش گذاشتم

واقعا نميدونم بايد برم پيش گوشتى كار يا استخونى كار😂

چرا کسی چیزی نمیگه ؟ بخدا خیلی ضروریه کار من

سلام.عزیزم منم دنبال دکترم و زیاد وقت ندارم ولی اینجا بجز آمین جون کسی جوابمو نداد. بیشتر اونایی که عمل کردن میان از شرایط بعد عمل میگن.فعلا کسی منو راهنمایی نکرده.

شما کدوم شهر هستی؟

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام
سلام براى گوشتى حامد عباسى خوبه ولى مشكل اينه كه مطمئن باشى بينيت گوشتيه بينى من سرش افتادس و پره ...

سلام. میگم من یکم انحراف دارم شما دکتر خوب سراغ نداری؟

خسته شدم هرچی میگردم استرسم بیشر میشه برا عمل

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام
سلام براى گوشتى حامد عباسى خوبه ولى مشكل اينه كه مطمئن باشى بينيت گوشتيه بينى من سرش افتادس و پره ...

بزارین یه راهنماییم من بهتون بکنم که کمکتون بشه.من قبل اینکه پیش دکترایی که انتخاب کرده بودم حضوری برم همه بهم میگفتن بینی استخونی دارم یعنی از دید عادی استخونی بود.

اولین دکتری که رفتم گفت بینیم استخونی غضروفیه که تو ناحیه نوک بینی کمی خیلی کم حالت گوشتی و غضروفی داره بیشتر غضروفه.انحرافمو تشخیص داد.و هیچی دیگه

دکتر دومی که رفتم انحراف بینی مو تشخیص داد و گفت بینیم استخونیه ولی تشخصی اینکه نوک بینی بعد عمل چه شکلی میشه رو نداد.

تنها دکتر خودم بود که تشخیص همه چیز و با هم بعلاوه اینکه سوراخ های بینیم قبل عمل از روبه رو کمی یکسان نیست و داد و گفت بعد عمل بدتر یا بهتر از این نمیشه همین شکلی میمونه .منم گفتم تا به امروز نه خودم نه هیچ کسی متوجه این قضیه نشده بود بعدشم همین باشه مشکلی نداره.

الان نه تنها کسی نمیفهمه من عمل کردم حتی نمیفهمه پره های بینی خیلی شبیه هم نیست .

حالا توصیه من اینه که شما چند تا دکتر حداکثر 4 تا رو حضوری برین بعد تصمیم رو بر اساس انتظارتون از عمل و روش کار دکتر و نمونه های بعد از عملش بگیرین.

یعنی تشخیص استخونی یا غضروفی بودن رو خودتون به دکتر نگین چند تا دکتر اگه گفتن غضروفیه یعنی اتفاق نظر رو غضروفیه اگه نه که گوشتیه. یا مثل مال من ترکیبیه.

سلام. میگم من یکم انحراف دارم شما دکتر خوب سراغ نداری؟ خسته شدم هرچی میگردم استرسم بیشر میشه برا عم ...

منم خیلی استرس داشتم طبیعی چون تنها عملیه که نتیجه کارشو دکتر قبل عمل 100 % نمیتونه بهت بگه چی از آب در میاد.

مثلا من نمیدونستم قراره بینیم از پهلو ها باز بشه یا نه.بعد عمل که دیدم باز نشده خیلی خوشحال شدم چون خیلی راحت بودم .  

من هم انحراف بینی و غوز و غضروفی بودن نوک بینی و داشتم .

منم خیلی استرس داشتم طبیعی چون تنها عملیه که نتیجه کارشو دکتر قبل عمل 100 % نمیتونه بهت بگه چی از آب ...

عزیزم شما انحراف بینیت بالای بینیت بود یا وسطای بینی؟ اخه منم انحراف داخلی دارم ولی بالاای بینیمه واحتمال میدم ک پره های بینیم باز بشه

2810