2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015422 بازدید | 66527 پست
با گچ نرین بیرون خیلی بهتره.من حدودا 1 ماه فقط شبا اونم با خانواده بیرون رفتم.چون ماه رمضونم بود خیل ...

ممنون فدات شم.آخه من باید دخترمو ببرم کلاس زبان و استخر.حالا باید یه کاریش بکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون فدات شم.آخه من باید دخترمو ببرم کلاس زبان و استخر.حالا باید یه کاریش بکنم

آخه هم با گچ سخته غیر اون فشارش رو صورت گرما باعث تورم میشه و تابش آفتابم باعث میشه بخیه ها دیر تر خوب بشن.

بهتره از کسی کمک بگیری یا اینکه اگه سنش کمه فعلا چند هفته ای نذاری اونم بره.

خوش به حالت راحت شدی دیگه بینیتم  خیلی خووووووب شده

خیلی ممنون.خیلی واقعا صبوری میخواد هنوزم ورم داره البته با تجربه ای که از دیگران دیدم هر چقدر ورمش کم کم بخوابه بهتره.شما کجا هستین با کی میخواین عمل کنید؟مدل مد نظرتون فانتزی هست یا نیمه فانتزی یا طبیعی؟

خیلی ممنون.خیلی واقعا صبوری میخواد هنوزم ورم داره البته با تجربه ای که از دیگران دیدم هر چقدر ورمش ک ...

من تهرانم دخترم ۸سالشه فعلا با دکتر راستکاری برای هفته ی اول شهریور قصد عمل دارم هنوز فیکس نکردم شاید دکترمو عوض کنم البته خواهرم حدود ۱۰سال پیش باهاش عمل کرد  بعد این همه سال بینیش تکون نخورده من یه چیز طبیعی یا یه کووووچولو فانتزی میخوام هر کدوم که بهم بیاد خیلی هم دل دل میکنم یه روز از عمل پشیمون میشم کلا یه روز میگم حتما عمل میکنم سی تی و آز و عکسمم انجام دادم فقط مونده تاریخ عمل همسرمم نظرش رو راستکاریه برا همین جای دیگه نرفتم

اینم تصویر بینی من بعد از دو ماه از عملم.ورم توی تیغه بینی و نوک بینیم هنوز هست.عکس قبل و بعد و با ه ...

سلام. خیلی طبیعی و بدون نقصه...عااالی.

خوش به حالت...

از دکترم واسه تعویض چسب سوال کردم و گفتم لازمه باز عوض بشه و برام سخته...دیشب تازه ساعت یک و ربع دکترم جواب پیاممو داده که بله...حتما...مشکلی نیست ..به مطب مراجعه کنم.

من دیروز عصر خودم تعویض کردم.

هی چسب زدم...فکر میکنم 3لایه شد  

تو یه سایتی خوندم اگر پوست بینی چرب بود لایه ها باید بیشتر باشن..

حالا نمیدونم...فردا شب نوبت ویزیت هفته دوممه...تا اون موقع صبر میکنم..

فاطمه جون و فیلی جون که تازه عمل کردید چند روز بعد عمل برای کارای روزمره تونستید از خونه بیرون برید ...

پروشاد عزیز

دکترت کامل برات توضیح میده...من روز آب میوه خوردم...البته اگر خونریزی داشتی آب آناناس نخوری بهتره...شبش یه سوپ میکس شده و آبکی...تا 3روز میکس شده و نرم...که البته دکترم از فرداش اجازه خوردن غذای نرم رو داده بود..خودم حساسیت به خرج دادم...پوره سیب زمینی و این جور چیزا خوردم...

واسه بیرون رفتن حالم خوب بود ولی هفته اول بهتره نشسته استراحت کنی...من خیلی بیرون نرفتم. 

رانندگی..البته نه مسیر طولانی و پر ریسک دور و بر خونه بعد از اینکه گچو باز کرد رفتم...البته نذاشتم آفتاب به صورتم بخوره.

فعالیت های عادی از روز سوم به بعد برام کاملا قابل انجام بودند...البته من آب کرفس رو روز اول و دوم خوردم که خیلی ضعف برای من آورد...

ولی خب کلن من جای شما باشم برای دخترک آژانس میگیرم و ریسک نمیکنم که با صورت گچی رانندگی کنم...بالاخره یه عضو جراحی شده س و نیاز به مراقبت داره...حیفه.. خدای نکرده مجبور بشی یه ترمز تیز بگیری...ممکنه مشکلی پیش بیاد...شاید تمرکزت رو هم بگیره...

همین  

پروشاد عزیز دکترت کامل برات توضیح میده...من روز آب میوه خوردم...البته اگر خونریزی داشتی آب آناناس ن ...

ممنون ار توضیحاتت خودمم به همین نتیجه رسیدم که با گچ از خونه بیرون نرم کلا با بچه هر کاری سخته اونم جراحی خوبه که شماها تو مجردی عمل کردید😊😊😊

پروشاد عزیز دکترت کامل برات توضیح میده...من روز آب میوه خوردم...البته اگر خونریزی داشتی آب آناناس ن ...

سلام فاطمه جان

ميخواستم بدونم تو مطب دكتر ابيانه بينى كه پره هاش باز شده باشه رو هم ديدى يا نه؟

چون به من گفت بايد پره هاى بينيت باز بشه

و من خيلى ميترسم نا متقارن در بياد

بين بيماراى دكتر ابيانه كسى رو نديدم پره هاش باز شده باشه

شما ديدى؟ خوب و متقارن شده بودن؟

ممنون ار توضیحاتت خودمم به همین نتیجه رسیدم که با گچ از خونه بیرون نرم کلا با بچه هر کاری سخته اونم ...

عزیزم من مجرد نیستم...یه پسر 4ساله فوق العاده شیطونم دارم که با وجود اون عمل کردم.  

سلام فاطمه جان ميخواستم بدونم تو مطب دكتر ابيانه بينى كه پره هاش باز شده باشه رو هم ديدى يا نه؟ چو ...

سلام مری جون.

کلا میترسم پزشک به کسی معرفی کنم...چون بهترین پزشک ها هم ممکنه بیمار ناراضی داشته باشن. ولی من بعد از کلی تحقیق دکتر ابیانه را انتخاب کردم و تو این سلسله افرادی که جستجو کردم همه عالی بودند...

بله برای یکی از دوستان هم پره ها را باز کرده بودند و عالی بود نتیجه.

2810