2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
من با قارونی عمل کردم من پنجاه درصد رضایت دارم پنحاه درصدم برمیگرده به قوسی که میخواستم و نداده به ظ ...

مرسی از جوابت منم برا عمل تردید دارم میترسم خوب از آب درنیاد بینیم گوشتیه میشه عکس بینیتو قبل و بعد عمل بذاری

من با قارونی عمل کردم من پنجاه درصد رضایت دارم پنحاه درصدم برمیگرده به قوسی که میخواستم و نداده به ظ ...

مرسی از جوابت منم برا عمل تردید دارم میترسم خوب از آب درنیاد بینیم گوشتیه میشه عکس بینیتو قبل و بعد عمل بذاری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من راستش عمسامو تو نی نی سایت نمیزارم واقعا این سایت مزخرف شده حتی من نمیتونم پیامای قبلی که دادم رو پاک کنم عکس که هیچی بماند واقعا متاسفم برای این سایت

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

فیلی جون عزیزم شما بودی ک تاریخ پری با تاریخ عمل یکی شده بود؟ من الان دقیقا همین مشکلو دارم, میشه بگ ...

سلام عزیزم اره من بودم

کار خاصی نکردم. دارویی چیزی نخوردم. تو بیمارستانم وقتی گفتن کل لباساتو دربیار و گان بپوش گفتم بذار لباس زیر تنم باشه ممکنه پریود شم اما نذاشت و گفت مشکلی نیس

و شانس اوردم پریودم عقب افتاد و بعد از اینکه مش ررو دراوردن پریود شدم که راحت تره

قرص اهنم گرفتم که هر روز بخورم

من جای بخیه فقط بین دو تا سوراخ بینیم دارم یعنی پره هام رو دست نزده؟ در صورتی که پره های بینیم کشیده و بزرگ بود ازش خواسته بودم یه کم کوچیکشون کنم. می تونسته بدون برش پره کوچیکشون کنه؟ 

هنوز گچ رو برنداشتم اما حس زشتی می کنم نمی گم مشکل از عمل بوده حس می کنم کلا این بینی به فرم صورتم نمیاد و مشکل از کل صورتمه

سلام.من شش ماهه عمل کردم.بینیم گوشتی بود و جمع و جور شده ولی خودم دوست تدارم همه میگن طبیعیه یعنی دکترم دقیقا چیزهایی که گفته بود همون شد یعنی میگفت دیگه کاری نمیشه کرد.من رشتم اینجا بازم پیش دکترهای دیگه ویزیت رفته بودم همینو گفتن.حالا میخوام ببینم اطلاعات شما چقده ئاقعا دیگه نمیشد کاری کنه؟مشکل من اینه که میگن پوست بینیت خیلی ضخیمه راستم میگن وگرنه فرمش خوبه.برشم از تیغه وسط خورده و سوراخهای بینیم با اینکه کوچیکن ولی توپولی و گوشتین که گفت نمیشه کاریش کرد شما تجربه ای دارین بگین میخوام ترمیم کنم اگه بشه.خیلی هم دلم میخواست بینیم پایینتر بره کوتاهتر بشه ولی میگه نمیشه.میگم شاید وارد نیست خودمم که سردرنمیارم.دکترمم تهرانیه ک کارش خ خوبه تو رشت

سلام.من شش ماهه عمل کردم.بینیم گوشتی بود و جمع و جور شده ولی خودم دوست تدارم همه میگن طبیعیه یعنی دک ...

عزیزم میشه عکس بذاری آخه بینی منم گوشتیه خیال عمل دارم خیلی نگرانم بد بشه اگه عکس بذاری خیلی ممنوووون میشم

2810