2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستانی ک سابقه جراحی بینی دارند میشه بگید حین بیهوشی چیزی از عمل

متوجه شدید یا نه؟ اخه من واسه سزارین هام متاسفانه درحین بیحسی باز متوجه عمل میشدم, حالا میترسم باز این اتفاق واسم بیوفته, 

چرا؟  چی کار کنم دیگه شرایطش نیس عوضش کنم     کسی بوده با این شرایط؟

عزیزم نمیدونی هزینه ترمیم بینی چقدره.با همین دکتری که طبیعی عمل میکنه

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
سلام دوستان کسی دکتر خوب تو تهران میشناسه .دکتر ابیانه و قارونی چطورن ؟کدوم بهتره ؟

سلام عزیزم خوبی؟بین این ۲تا دکتری‌که‌ گفتی من ۱۰۰٪ قارونی رو‌بیشتر قبول‌دارم 

توی‌ چندباری‌که مطبش رفتم هیچکسی رو ندیدم ناراضی باشه بینیا هم همه طبیعی و زیبا اخلاق دکترم فوق‌العادست ،دکتر‌ابیانه‌هم‌ خوبه اما‌ ناراضی دیدم که داره و بعضی از بینیاییم که توی‌ مطبش دیدم از لحاظ قرینگی خوب بود اما فرم اصلیش زیاد جالب نبود

و دیگه اینکه اگه بینیت استخونی هست یه سر مطب دکتر شاهین روشن میلانی هم برو

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم باید بگم که:دریا طوفانیه؛قایق سوراخه؛پارو شکسته؛ ولی انگیزه زیاده خیلی زیاد.....از کوسه هام نمی‌ترسم!😊
دوستانی ک سابقه جراحی بینی دارند میشه بگید حین بیهوشی چیزی از عمل متوجه شدید یا نه؟ اخه من واسه سزا ...

سلام فرزانه جون نگران نباش بیهوشی عین یه خواب خیلییی عمیقه و اصلا چیزی حس نمیکنی و حدودا ۴۵ دقیقه تا ۱ساعت بعد از عمل به هوش میای بدون اینکه چیزی متوجه شی

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم باید بگم که:دریا طوفانیه؛قایق سوراخه؛پارو شکسته؛ ولی انگیزه زیاده خیلی زیاد.....از کوسه هام نمی‌ترسم!😊
سلام بچه ها کسی بوده تاریخ عملش با پریودش یکی باشه؟  چی کار کنم من به دلیلی مجبور شدم عملمو ع ...

فیلی جون چطوری؟😍عزیزم مشکل پزشکی و اینا بابت تداخل پری و عمل وجود نداره فقط خودت اذیت میشی یه مقدار 

دکترت کیه گلی؟

فیلی جون چطوری؟😍عزیزم مشکل پزشکی و اینا بابت تداخل پری و عمل وجود نداره فقط خودت اذیت میشی یه مقدار ...

سلام عزیزم مرررسی. 

خب پس خوبه. 

آره خودم اذیت می شم خیلییی ولی چی کار کنم چاره دیگه ای نیس   

دکترم تو اهواز محمدعلی حسینی

سلام عزیزم مرررسی.  خب پس خوبه.  آره خودم اذیت می شم خیلییی ولی چی کار کنم چاره دیگه ای ...

فکر کردم تهرانی گلی انشاالله به سلامتی پیش بره عملت عزیزم

نگرانش نباش😙

2810