2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

سلام به همگی

تو این تاپیک من تا حالا اسم دکتر حمد زاده نشنیدم .کسی هس درمورد این دکتر اطلاعات داشته باشه ویا عمل کرده باشن پیش ایشون.

من چندتا نمونه ازکاراشون تو مطبش دی م

اینستاشون هم بد نیس .تصمیم گرفتم باهاشون عمل کنم اما مردد شدم ترسیدم نکنه بینی من که ظریفه خرابش کنه

ممنونتون میشم اگ چیزی راجبش میدونید بگید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=44108523]ضمنا وقتی میرین مطب دکتر چه چیزایی رو بررسی میکنید ؟ همین که بینی های بقیه بنظرتون خوب و زیبا باشه ک ...[

به نظرم اگه دوستاتون راضی هستن کافیه چون از نمونه های مطب واقعا نمیشه تصمیم گرفت قبلش رو ندیدیم بعدشم که ورمه تازه کلی وقتگیره

من بالاخره نفهمیدم کدوم دکتر خوبه،کارای دکتر یحیوی رو تو نزدیکان دیدم عالی بود این جا کلی ناراضی ،کارای نادریان رو دیدم خیلی طبیعی و خوب اما بچه ها میگن استخوون خوب در نمیاره کج درمیاره و ... دیگه همین دو تا به نظرم دکترای خوبی بودند (البته کارای یحیوی سایت و اینستا رو دوست نداشتم تو نزدیکان خیلی به نظرم خوب بود.)حالا میشه لطفا کسایی که مطب نادریان رفتن نظر یا باهاش عملیدن تجربیاتشون رو در اختیار ماهم بذارن.و اگه این دکترا نه کدوم دکترا خیلی خوبن؟خودم مطب یحیوی فقط رفتم استخون رو عالی در میاره گوشتی 😐نمیدونم.

2810