2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

کسی هست اینجا دکتر بنیادی رو بشناسه؟ کارش چطوره؟ برای مدت کوتاه ایران میام برای عمل بینی و اصلا وقت مطب کردی ندارم لطفا دوستان اگر دکتر خوب برای یه بینی استخوانی دراز قوز دار میشناسید بهم معرفی کنید. 

.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

با اجازه مدیر محترم تاپیک دوستان یک گروه خرید و فروش لوازم منزل  تهران هست گروه فعالی هست و روزانه خیلی خرید و فروش می شود هر کسی دوست داشت عضو شود به من پیغام خصوصی دهند 

سلام دوستان

منم تصميم به عمل دارم

بينيم كوچيكه مخصوصا بالاش

اصلا هم غوز نداره

فقط پايينش يه كم پهن و غضروفيه و يه كم پره هام بازه

پيش اين دكتر ها رفتم

سامى،بشارتى زاده،همتى فرهانى،سجاديان،حامد عباسى، قارونى

از حامد عباسى و قارونى خوشم اومد

البته بين بيماراى حامد عباسى يه كوچولو كجى و عدم تقارن ديدم

ولى بيماراى قارونى يه بارى كه رفتم خوب بود

حالا مجدد بايد برم

ميخواستم بدونم كسى بيماراى قارونى رو ديده

مشكل تنفسى كجى يا عدم تقارن تو بيماراش ديديد؟

كلا گوشتى رو بهتر عمل ميكنه  يا استخونى؟

ممنون 🙏

سلام دوستان منم تصميم به عمل دارم بينيم كوچيكه مخصوصا بالاش اصلا هم غوز نداره فقط پايينش يه كم پ ...

قارونی کار گوشتیش زیاد قابل تعریف نیست.. قطعاً استخونی رو بهتر عمل میکنه اما خیلی طبیعی هست و اگر نیمه فانتزی مدنظرت هست حتماً بهش باید بگی. اما خب ریسکشم کم هست و مشکل تنفسی اغلب ندارن ...

خدایااااااااااا شکرت
همه در محضر توییم.

مرسى مهناز عزيز

الان دارم ميرم مطب قارونى تا نمونه كار ببينم

دفعه پيش همه ميگفتن كار گوشتيش بهتره!!!!

شما تجربه خاصى داريد باهاشون؟

البته كار خيلى طبيعى مد نظرمه

مثل كارهاى كلانتر هرمز

كه متاسفانه هرچى بهشون ايميل ميزنم جواب نميدن

اگه اطلاعى از حامد عباسى هم داريد ممنون ميشم بهم بديد

من 15 سال قبل پیش دکتر نبی اله شریعتی عمل کردم بینی ام بد شدو بعد از 17 سال کاملا کج شد .مجبور به عمل دوم شدم رفتم پیش دکتر امیر حسین کلانتری که پیر مرده ومطبش ملاصدرا است عمل کردم بقدری افتضاح شده که قابل تحمل نیست .الان 2 سال می گذره وهمه بهم میگن عمل کن ولی دیگه دوست ندارم چون هرکدوم روی صورتم یه گندی زدند.کلانتری استخونای گونه ام رو شکوند وباعث شد زیر چشمام گودبشه وکار به نظام پزشکی ودادگاه جرایم پزشکی متاسفانه چون مدارک پیش خودش ببود نتونستم کاری رو از پیش ببرم.

مبلغ عمل اول700هزارتومان سال 78

مبلغ عمل دوم 7میلیون تومان سال93

سلام مری عزیز.فقط خواستم تجربه ام رو دراختیار بچه ها بزارم و دکتر کلانتر هرمزی رو هم میشناسم که مطبش توشریعتی سرمینا ست. تقریبا واسه خودش یک کلاس مضحک گذاشته و الکی وانمود میکنه سرم شلوغه.حتی بعد از اینکه حضوری رفتم وقت گرفتم و یکسال طول کشید ویزیتم کنه ومنشی اش یه پیرمرده است که خیلی هم گیج می زنه و قبل از ویزیت دکتر کلانتر هرمزی هم چند ماه قبل یک دکتر عمومی باید معاینه ات کنه.کلا یک مسخره فروشی باز کردن که حد نداره.پیر مرده منشی اش تلفن می خواد جواب بده گوشی رو میزاره رو میز می ره دنبال کاراش و6 بار دور خودش می چرخه و وقتی سرش گیج رفت میاد پشت تلفن  تا جواب بده و وقتی شما تماس می گیری می بینی اشغاله .واینقدر ادم جمع میشه و دکتر  خیلی دیر به مطب میاد ویزیت هاش طولانیه که انگار می خوان اپولو هوا کنن.

مری اگر بینیت گوشتی هست.. این دکترا هم تحقیقکن در موردشون

همایون الهی (خوب جمع میکنه اما گویا  یه مقدار رد بخیه میمونه)

بهرام مقدم فرد

محسن زارعی 

محمد ابراهیمی که البته گوش و حلق نیست و جراح پلاستیکه اما کارش خوبه

خدایااااااااااا شکرت
همه در محضر توییم.

سلام مه ناز جان

راستش بينى من از ديد دكترا

نه گوشتيه و نه استخونى

ميگن يه بينى متوسط با سر غضروفيه

كار از دكترمحمد ابراهيمى ديدم كه خيلى هم زيبا بود

ولى چون متخصص زيبايى بودن

يه كم ترديد داشتم