2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

سمیرا جون ایشالا عمل خوبی داشته باشی

منم صبح بشه میخوام برم از تیرویید بدم

کاش اومده باشه پایین تا منم بتونم عمل کنم

همش استرس دارم نوبتا پر بشه

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیشه کیا رفتی ، و میخوای بری؟

من از اول بهم خداکرمی رو معرفی کردن، اما با تحقیق از نت شروع کردم..ابیانه، سجادیان، صحرایی، محمد ابراهیمی، علی عباسی و خداکرمی رو رفتم. که بنظرم خداکرمی تمیزتر از بقیه بود و نزدیکتر ب سلیقه من..ناراضی هم تا به اینجا ندیدم ازش.. ۵ ۶ تا بینی ۸ ماه و ۱ ، ۲ و ۸ سال هم دیدم...حتا کارامم انجام دادم و تا پای وقت گرفتن رفتم ولی دلم خواست بیشتر تحقیق کنم... حالا هم میخوام الهی، فرهنگ، قارونی، کوچک زاده و کامیابی رو برم. 

بعد قطعی تصمیم بگیرم...

سمیرا جون ایشالا عمل خوبی داشته باشیمنم صبح بشه میخوام برم از تیرویید بدمکاش اومده باشه پایین تا منم بتونم عمل کنمهمش استرس دارم نوبتا پر بشه

ایشالا هرچی خیرته عزیزم..با کی تصمیم گرفتی؟

سلام دوستان.کسی میدونه بهترین جراح بینی اهواز یا دزفول کیه؟

منم دنبال یکیم تو اهواز

فعلا قاسم زاده رو بهم معرفی کردن که طبیعی عمل می کنه. اما ازش مطمئن نیستم چند تا کارشو از نزدیک دیدم خودشون خیلی راضین اما به دل من ننشست

تو اینستاگرام هم از کارای خوش رفتار و خانی زاده خوشم اومده. مخصوصا خوش رفتار. الان نظرم نزدیک به خوش رفتاره.

من هنوز مطب نرفتم چون تو مرداد شرایط عمل رو دارم. شاید هفته دیگه یه ویزیت برم

بینی شما فرمش چطوره؟

اگه گوشتیه سرافراز و قاضی پور کارشون واسه گوشتی خوبه. ولی من اصلا خودم خوشم نمیاد پیش این دو تا برم. با اینکه معروفترین دکترای اهوازن ولی من فقط کار بد ازشون دیدم تا حالا

سلام بچه ها 

من هفته دوم بعد از عملم تموم شد

من هنوز دور يكي از چشام كبوده كسي روشي ميدونه زودتر كبوديم تموم شه؟

واسه ورم من سه تا امپول دگزا زدم به نظر خودم ورمم كمتر از خواهرم كه قبلا عمل كرده هست.

هفته اول عمل بسيار سخت بود هفته دوم سختي نداشت از وقتي تونستم نفس بكشم همه چيز خوب شد. 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

مرسی فیلی جان بخاطر نظرت.

من یه قوز کوچیک رو بینیمه؛ میخوام فقط اون تراشیده بشه.

من خودم کارای قاضی پور رو بیشتر میپسندم

فعلا بخاطر بچه ام که 2/5 سالشه دو دلم که کی برم عمل.

نمیدونم میتونم روزای اول عمل خودم بهش رسیدگی کنم یا نه.

ایشالا هرچی خیرته عزیزم..با کی تصمیم گرفتی؟

من راستش تو گزینه هام فعلا قارونی و حمد زادس اولش قطعی حمد بود اما یه نمونه دیدم خیلی بد بود مشکل تنفسی نداشت ولی خیل بد عمل شده بود وبه طرف اصلا نمیومد

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

من کارای مجلسی و محبی رو دیدم خوشم اومده اللخصوص محبی رو خعلی تمیز درمیاره و طبیعی ... باید رفت مطبش والا هرکسی یه چیزی میگه مثلا سحر همینجا بامحبی عمل کرده بود و خعلی قیافش شیک شده بود تو پیجم عکسش هست البته بیشتر اعتمادم ب کلانترهرمزیه حیف که تو سایتش نمونه کار نمیذاره من تغییر زیادی نمیخوام فقط رفع عیبها و تاثیر مثبتش ... وای انقد زیادن دکترا ادم سردرگم میشه.

البته نکته اینجاست که کارخراب با ناراضی فرق داره مثلا طرف قوس میخواسته دکتر نداده واسه همین میگه راضی نیستم یا پره هاش یکی نیستش میگه کار خراب داره طرف.الان تو بحثای بینی این دوتا باهم قاطی شده و تصمیم گیری سخت

سمیرا جون ایشالا عمل خوبی داشته باشیمنم صبح بشه میخوام برم از تیرویید بدمکاش اومده باشه پایین تا منم بتونم عمل کنمهمش استرس دارم نوبتا پر بشه

ممنون عزیزم ایشاله برای شما هم همه چی خب باشه عزیزم بهترین ها رو برات اروز دارم

چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷
دكتر محبي و كيارش نجات پور و بنيادي هم خيلي ازشون تعريف شنيدم اما ميگن كه محبي و كيارش نجات پور ناراضي هم زياد دارن !!!واقعا خيلي سر در گم هستم

کیارش نجات پور خوبه من سه تا از اقوامم باهاش عمل کردن فقط تاکید کن رو مدلی که میخوای

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت
2810