2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015493 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من دیروز با نادریان ویزیت شدم ، به من گفت اصلا عمل نکن . گفت ریسک بعد عملت بیشتر از بینی الانت هستش ، و انحرافت کامل از بین نمیره ؟؟؟هر چی اصرار کردم بهم هزینه بگه و یا اینکه درمورد بینی نظرشو بگه که چه مدلی هستش ، حرفی نزذ و فقط گفت عمل نکن. یعنی چی آخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخههههههه چیکار کنم به نظرتون ؟ البته دکتر کامیابی هم به من گفتش عملت خیلی سنگینه و انحرافت ممکنه 10 درصدی بمونه.
بچه ها من دیروز با نادریان ویزیت شدم ، به من گفت اصلا عمل نکن . گفت ریسک بعد عملت بیشتر از بینی الانت هستش ، و انحرافت کامل از بین نمیره ؟؟؟هر چی اصرار کردم بهم هزینه بگه و یا اینکه درمورد بینی نظرشو بگه که چه مدلی هستش ، حرفی نزذ و فقط گفت عمل نکن. یعنی چی آخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخههههههه چیکار کنم به نظرتون ؟ البته دکتر کامیابی هم به من گفتش عملت خیلی سنگینه و انحرافت ممکنه 10 درصدی بمونه.
عسل جان:منم بینی ام انحراف داره و با ابیانه که ویزیت شدم بهم گفت که این احتمال وجود داره که بعضی از عمل انحراف کامل درست نشه و یه درصدی ازش باقی بمونه و گفت تا بینی باز نشه نمیشه در موردش نظر داد.البته اینم گفت که احتمال صاف شدن کاملش هم هست.ولی چندتا دکتر دیگه که رفتم چنین چیزی رو بهم نگفتن.حالا نمی دونم اونها براشون راحت بوده برداشتن این انحراف یا اینکه ابیانه تجربه ایی که داشته با معاینه این نتیجه به ذهنش رسیده.
عسل جان:منم بینی ام انحراف داره و با ابیانه که ویزیت شدم بهم گفت که این احتمال وجود داره که بعضی از عمل انحراف کامل درست نشه و یه درصدی ازش باقی بمونه و گفت تا بینی باز نشه نمیشه در موردش نظر داد.البته اینم گفت که احتمال صاف شدن کاملش هم هست.ولی چندتا دکتر دیگه که رفتم چنین چیزی رو بهم نگفتن.حالا نمی دونم اونها براشون راحت بوده برداشتن این انحراف یا اینکه ابیانه تجربه ایی که داشته با معاینه این نتیجه به ذهنش رسیده.
مرسی ارزو جان که جواب دادی . پس هنوز شما هم تصمیم نگرفتین پیشه کدوم دکتر برید . به نظرتون محبی کارش چطوره ؟ البته من مطبش رفتم ، والا اینایی که تازه عمل کردن همه راضین ، خب با چسب و ورم که ایراد بینی مشخص نیست . موردهایه یه ساله ملاک هستش که ندیدم . البته محبی چون مراجعاتش زیاده هم راضی داره هم ناراضی . حالا شنبه با محبی ویزیت میشم ببینم اون چی میگه
2810