2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015077 بازدید | 66519 پست
130 گفته عزیزم نگفته چرا ناراضی بوده

اوووه چه زیاد.از برادران بهترم خیلی هست باقیمتهای بهتر...به شدت ناراضی بود تو همین تاپیک هست اگه بتونی پیداش کنی.نام کاربری شایلین....بنده خدا خیلی ام گشته بود ولی متاسفانه از فرم بینی به شدت ناراضی بود ایشون یه بینی طبیعی و قلمی دوست داشتن وخیلی هم اصرار به این حالت داشتن ولی اینکه چطورشده بودو دقیق یادم نیس.انگار منشی برادران هم داداشش بود و اونجاخیلی حواسش بوده کسی بد نگه یااینکه مراجعینو هول میکرده واسه انجام زودتر عمل...من خودم شهریوربا دکترحسنانی با۸۵عمل کردم وتا اینجای کار هم خدایی راضی ام چه به لحاظ فرم چه سلامت بینی.خدایی دمش گرم.منتها حالا بایدصبرکنم ببینم نتیجه نهایی بعدحداقل۶ماه تا یکسال چطورمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وقت همگی بخیر من دوتا نیم رخام شبیه هم نیستن از سمت چپ یکم نوکش تیز تر و روبه بالاتره از سمت راست تیزیش کمتر و انگار سرش پایینتره ممنون میشم اگر کسی میدونه راهنمایی کنه ۴ ماهه عمل کردم)از تمام رخ مشکلی نداشته تا الان)

وای من بین دکتر خداکرمی و دکتر مفرد موندم بنظرتون کدومشون بهتره ؟ من بینیم گوشتیه میخوام بین طبیعیو ...

سلام دوست عزیز منم دقیقااا بین این دوتا دکتر موندم

شما پیش کدومشون عمل کردید؟

راضی هستید؟

طبیعی یا نیمه فانتزی عمل کردید؟

بینی خودتون گوشتی بود یا استخونی؟

ممنون میشم جواب بدید🌹🌹

2805
سلام مرسی از اطلاعات عالیت. خلاصه پیش کی عمل کردی؟ من دنبال دکتر برای ترمیم بینی ام هستم. پیش: تقوی، ...

سلام عزیزم اگه امکانش هست بگین به چه دلایلی دکتر میلانی رو رد کردین؟

سلام خوبین شما ترمیم انجام دادین؟

سلام گلم..............نه.......اصلا اعتماد ندارم

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
کسایی هم که اونروزی که من رفتم اونجا بودن عمه راضی بودن و اونایی هم که قصد مشاوره باهاش داشتن از اطر ...

سلام عزيزم 

شما الان كه چند ماهه از عملتون گذشته با دكتر حسناني همچنان راضي هستين؟ مشكلي ندارين؟

سلام عزيزم شما الان كه چند ماهه از عملتون گذشته با دكتر حسناني همچنان راضي هستين؟ مشكلي ندارين؟

سلام عزیزم.من امروز۲ماه و۱۸روز هست که عمل کردم.بله من راضی ام خداروشکر،همه چی اوکی هست هر چقدرم میگذره همه هر سری میگن بینیت خیلی تغییر کردی.