در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
اوووه چه زیاد.از برادران بهترم خیلی هست باقیمتهای بهتر...به شدت ناراضی بود تو همین تاپیک هست اگه بتونی پیداش کنی.نام کاربری شایلین....بنده خدا خیلی ام گشته بود ولی متاسفانه از فرم بینی به شدت ناراضی بود ایشون یه بینی طبیعی و قلمی دوست داشتن وخیلی هم اصرار به این حالت داشتن ولی اینکه چطورشده بودو دقیق یادم نیس.انگار منشی برادران هم داداشش بود و اونجاخیلی حواسش بوده کسی بد نگه یااینکه مراجعینو هول میکرده واسه انجام زودتر عمل...من خودم شهریوربا دکترحسنانی با۸۵عمل کردم وتا اینجای کار هم خدایی راضی ام چه به لحاظ فرم چه سلامت بینی.خدایی دمش گرم.منتها حالا بایدصبرکنم ببینم نتیجه نهایی بعدحداقل۶ماه تا یکسال چطورمیشه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام وقت همگی بخیر من دوتا نیم رخام شبیه هم نیستن از سمت چپ یکم نوکش تیز تر و روبه بالاتره از سمت راست تیزیش کمتر و انگار سرش پایینتره ممنون میشم اگر کسی میدونه راهنمایی کنه ۴ ماهه عمل کردم)از تمام رخ مشکلی نداشته تا الان)
خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....