2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015127 بازدید | 66520 پست
سلاااام تو رو خدا میشه نظرتون در مورد دکتر نیما برادران بگید من باهاش وقت عمل گرفتم ولی خیلی استرس د ...

سلام عزیزم.چندسال پیش یه کاربر به نام شایلین باهاش عمل کرد وبعدش به شددت ناراضی بود.بنظرم بیشترتحقیق کن...هزینه رو چقدر گفته بهتون؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
بچه ها من امروز رفتم پیش دکتر یونس اکبرزاده برای حدود 2 هفته دیگه وقت عمل گرفتم. برام خیلی دعا کنید ...

درود ببخشید شما عمل کردید پیش دکتر اکبر زاده؟البته می‌دونم تاپیک و پیام شما مال خیلی وقت پیش هست.

آخه من هم تازه خانمی رو دیدم توی خیابون که ازشون در مورد جراح بینیشون  پرسیدم .و دکتر اکبر زاده رو معرفی کردن و خودشون هم راضی بودن .

ممنون میشم اگر بگید که اگر پیش ایشون جراحی انجام دادید راضی هستید یانه؟ و اگر اطلاعی دارید در مورد سبک کارهاشون و اینکه مثلاً معمولا چطوری درمیاره؟طبیعی هست کارهاش؟گوشتی رو هم خوب جراحی می‌کنه ؟مال شما گوشتی بود یا استخوانی؟

ببخشید دیگه خیلی سوال پرسیدم باسپاس 

من با سامی عمل کردم واسه من بد نبود با مشکلات و خواسته های من ولی خوب خودم می گم کاشکی نادریان و صاد ...

ببحشید منافی چی رو میاره پایین؟من توی انتخابهام هست آخه 

[QUOTE=357140379]ببحشید منافی چی رو میاره پایین؟من توی انتخابهام هست آخه [/QUOTE به بین دو تا سوراخ ...

آها 

واقعا 

من اولین مشاوره ای که رفتم پیش منافی بود البته پارسال الآن میگن تا حتی ۳۰۰هم کرده پرکارها رو 

بکن پارسال گفت ۸۵تازه

اینجوری باشه که نمی‌دونم واقعافقط پول اسم شون رو میگیرن 

آها واقعا من اولین مشاوره ای که رفتم پیش منافی بود البته پارسال الآن میگن تا حتی ۳۰۰هم کرده پرکارها ...

اره بابا اخه۳۰۰تومن خیلیییههههه....من امسال شهریوربا حسنانی۸۵عمل کردم تازه میگفتم زیاده،۳۰۰که هییییییچییییی دیگه  

2810