2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015333 بازدید | 66526 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما کسی از ارزو خوانساری نیا اطلاعی داره؟دیروز رفتم مشاوره اما دو دلم کسی بوده ازش ناراضی باش ...

سلام آرزو خوانساری با چنتا دکتر دیگه دستش تو یه کاسه س اقلا خوب عمل نمیکنه و عکسای پیج ش و اسه دکتر مقتدره 

سلام دوستان من با دکتربصام مشاوره رفتم و گفتن بینیت خوبه براعمل وگفت یه مقدار نوکش میره بالا یه قوس ملایم میدم تیغه ی بینیت فلان میکنم وبهمان بعد منم سلیقمو گفتم وچندتاعکس نشونش دادم به این لحاظ که سلیقه ی نن دستش بیا ولی همونجا متوجه شدم بهش برخورد درصورتیکه من اصلا بی احترامی هم به ایشون نکردم،من تایم گذاشته بودم از شهرستان رفته بودم و حتی تو اونروز وقت مشاوره بادکتردیگه ام داشتم ولی چون نمی‌رسیدم هردو وبرم اونیکی روکنسل کردم،وایشون تو مطبش چیزی نگفتن وبعددو روز منشی تماس گرفتن و وقت عملی که بازیشون گرفته بودم کنسل کردن و بنظرم فک میکنم چون نظر خودمو دادم که این سبکی دوست دارم وگرنه همونجا گفتن بینیت براعمل خوبه،ولی بعد دوروز تماس گرفتن و کلی عیب وایرادروبینی من گذاشتن  وگفتند نتیجه خوب نمیشه وبنظرم اینکه بهشون برخورده بود عکس اینانشونشون دادم.یه خانومی هم تو مطب دیدم یکسال از عملشون گذشته بودپیش خودبصام که بینیش عفونت کرده بودبعدعملش اومده بود برا ترمیم

دکتر بصام به شدت کارش طبیعیه،خوشش نمیا نظر بدی هرچند ظاهرا آرومه وچیزی نمیشه ولی خوشش نمیا نظر بدی،اخلاق منشیشون جالب نیست تاکیدمیکنن اصلا بچه باخودتون نیارین و اونجا یه خانم با بچش  اومده بودن که با یه دکتردیگه که سالن انتظارش با بصام یکی بود ویزیت داشتن و منشی همش به بچه حواسش بود و میگفت چیزی رو زمین نریزین درصورتیکه واقعا چیزی هم نمیریخت.

لطفا اگه مدل نیمه فانتزی میخاین به هیچ عنوان نرید سمت بصام چون تو مطبش چیزی نمیگه و بعدش که وقت عمل میگیرین با بی احترامی کامل وقتتون رو کنسل میکنن.خب اگه به من همونجا می.فتن من همونروزبا دکتردیگه مشاوره میرفتم،من از شهرستان رفته بودم و همونشب برگشتم.سخته برام برم مطب گردی وایشون بابی احترامی کامل وقتی که گذاشته بودم پایمال کردن،من تو آنروز میتونستم برم جای دیگه هم ولی ایشون که اول کنسل نکردن باهام وقتی برگشتم تماس گرفتن و کنسل کردن،برای وقت دیگران ارزش قائل نیستن

برای رفتن پیش دکتربصام حتما تجدید نظرکنید.یه مدل دیدم گفت یکسال عمل کردم باهاش وخودم فانتزی خاستم وبعدیکسال نوک بینی خیلی غیرطبیعی گرد مونده بود انگار با خمیر یه گردی درست کردی گذاشتی نوک بینیش،بینی یه خانم دیگه ام که یکسال از عملش با بصام گذشته بود عفونت کرده بود که بهش گفت بیا ترمیم،یه خانم دیگه ام دیدم که گفت۵ساله از عملم گذشته ولی بنظرم اصلا وابدا نه مشخص بود عمل کرده نه اینکه شیک بود از بس طبیعی عمل شده بود و اگه ترمیم می‌کرد فک کنم بهتر بود

بچه ها من مطب محی رفتم هیچ کدوم از عملاش نبودن و کلا ی تایم دیگه ب اونا میده حواستون باشه :)

اکثر دکترا همین کارو میکنن دقیقا عینهو این دلال ها شدن،کاسبی راه انداختن،این هفته میگن ویزیت۳۰۰ هفته ی بعد ویزیت رومیگن۳۵۰!!! کیسه دوختن قشنگگگگ

من دیروز مطب دکتر حسنانی هم رفتم،خب به نسبت مطب دکتر بصام خیلی ها اومده بودن مشاوره وشلوغتربود،چندتا تازه عمل شده اونجا بود چند نفرم به واسطه ی دوستاشون که عمل کرده بودن ویکی دوسال از عملشون گذشته بود اومده بودن همه هم راضی بودن،یکی از دستیارای خود دکتر هم با خود دکترحسنانی عمل کرده بود که واقعا بینیش قشنگ شده بود،از رفتار پرسنل و نوع برخوردشون و خوداقای دکتر هم خیلی خوشم اومد محیطش هم واقعا مرتب و تمیز بود،دکتر حسنانی کلینیک مریم عمل میکنه،هزینه ویزیت۳۵۰بود و هزینه عمل هم برای خانومها۸۵ گفتن برای اقایون۹۵ گفتن،ویکی دیگه از نکات مثبت اونجا این بود که اونجا اتاق عکاسی داره و قبل اینکه بری داخل اتاق دکتراول عکسارو ازت میگیرن میفرستن روسیستم دکتر و هزینه ای اول نداره واگرر خواستین بادکترعمل کنیدهفتصدوپنجاه تومن نزدیک عمل براشون واریز میکنی که عکسهابرا اتاق عمل چاپ بشه وبرا دکتر فرستاده میشه و احتیاج نیست قبل عمل برسی یه عکاسی دیگه.....قبل اینکه بری داخل اتاق یه پوشه هم بهت میدن که یسری سوال ازتون پرسیده شده،یه کاغذسفید هم بهتون میدن که سوالاتی که از دکترداری بنویسی که وقتی میری داخل اتاق یادت نره،و همیننطور قبل رفتن تو اتاق یه کلیپ صوتی از آقای دکترتو سالن انتظارپخش میشه و درموردنکات مهم وسوالاتی که میتونه سوال بیشترمراجعه کنندگان باشه صحبت میکنه و فکر می‌کنم خیلی ازسوالاتی که دارین جواب داده میشه تو همون کلیپ صوتی....‌داخل اتاق که رفتم هم پوشه ای که اول پرکرده بودم رومیزدکتربود هم عکسهام روی تی‌وی اتاقش بود. اول معاینه کردبعدهم یه فتوشاپ رو عکسام انجام دادگفت تقریبا این میزان تغییر میکنی،خلاصه اینکه حس وحالم اونجا خیلی خوب بود وبعد اینکه از داخل اتاق دکتر اومدم بیرون منشی گفت احتیاج نیست از شهرتون بخاطرازمایشات بیایی تهران همون یکهفته قبل عمل تو شهرتون یا هر آزمایشگاهی که دوست داری میتونی انجام بدی..حالا واقعا توکل بخدا ببینم چی میشه تصمیمم.

من دیروز مطب دکتر حسنانی هم رفتم،خب به نسبت مطب دکتر بصام خیلی ها اومده بودن مشاوره وشلوغتربود،چندتا ...

دکتر حسنانی رو‌خیلی تعریفشون رو شنیدم ،کسی بوده پیش ایشون علمل کنه و راضی باشه من می‌خوام پیش ایشون عمل کنم ،ممنون‌میشم راهنماییم کنید 🙏🙏

دکتر حسنانی رو‌خیلی تعریفشون رو شنیدم ،کسی بوده پیش ایشون علمل کنه و راضی باشه من می‌خوام پیش ایشون ...

حتما حتما برو مطبشون بنشین و اگه کسی اومده بود براعمل صحبت کن که چقدر تحقیق کرده و اگه مدل عمل شده بود حتما ببینی اینجوری باخیال راحت‌تر تصمیم میگیری.من هر کاری کردم وهر تصمیمی گرفتم حتما حتما میام اینجا میگم چون شاید به کار کسی بیا و شاید گره ازکارکسی بازشد

2810