2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015352 بازدید | 66526 پست
سلام من کلنیک شایان تو میرداماد هست پیش دکتر سیدهادی حسینی نسب عمل بینی انجام دادم الان تنگی نفس دار ...

یه تاپیکی هست معرفی دکترهای خوب ترمیم، سرچش کن جربیات بقیه رو بخون و یکی رو انتخاب کن، چندتاشون رک برو که صرفا نظرشون رو بشنوی و بعد یکی رو قطعی کن

دوستان کسی پیش دکتر امیر حسین محمدی مفرد عمل کرده یا میدونه کارش چطوریه؟؟؟؟ من دونفر از دوستان عمل کردن راضین ولی اومدم اینجا دیدم دونفر خیلی ازش بد میگفتن که مشکل تنفسی دارن و ....

دو دل شدم لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره دربارش بهم بگه ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا مدیونت نشم خودم که عمل نکردم ولی محی صفت رزرو گرفتم اخر شهریورم دکتر کوچک زاده نوبت دارم گوشت ...

سلام عزیزم شما مطب کوچک زاده رفتی؟ درخواست دوستی فرستادم میشه قبول کنی مشورت کنیم شرایطمون یکیه

دوستان من بین دکتر سوران ایوبیان دکتر کمال کوچک‌زاده و ایلخانی برای بینی گوشتی غضروفی موندم. بینی نی ...

من گوشتی بودم

خیلی تحقیق کردم

خلاصه جمعه با دکتر محی عمل کردم

با این همه ورم شدید ولی ظاهر بینیم خوبه

الی جان کل هزینه ات چقدر شد؟ دکتر اون مدلی که بگی رو عمل میکنه یا صرفا ایرادات رو برطرف میکنه؟

خخدایی هرکاری گفتم کرده

گفتم ارتفاع بینیم کم نشه

گفتم فاصله لب تا بینی کم نشه

گفتم نوکش تیز نشه ولی جمعو جورش کن

سئراخ دماغ هم گرد باشه

ظاهرا که راضیم تا ورمش بره ببینم چه گندی زده 😁😁😁😁

الی جان کل هزینه ات چقدر شد؟ دکتر اون مدلی که بگی رو عمل میکنه یا صرفا ایرادات رو برطرف میکنه؟

38 تومن دکتر

یک و نهصد کلنیک

چهارصد عکس اتلیه همون کلنیک

پونصد هزار دا وهای بعد عمل

و چون بالای چهل سال بودم نوارقلب و....

2810