2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015323 بازدید | 66526 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان سلام من ديروز براي اولين بار مطب دكتر شهياد ساماني رو رفتم كه در ساختمان پزشكان مرجان خ ونك ...

عزیزم شما با ایشون عمل کردین ؟

برای حاجت دلم دعاکنیدشایددعاتون درحقم مستجاب شد🌹
دوستان کسی در مورد دکتر نجات پور اطلاعاتی داره؟من نود و نه درصد تصمیم عمل با ایشون دارم، خواستم مطمئ ...

سلام عزیزم 

من طبق نظراتی که اینور اونور خوندم و گوش به گوش رسیده، چون اینستا و نمونه عمل ندارن که آدم ببینه، شنیدم خوبن. با اخلاق و با حوصله. امیدوارم عمل موفقیت آمیزی داشته باشید و بهترین نتیجه رو بگیرید. 

"پسته خندون"کاربر قدیمی، از سال 88هستم
سلام میشه لطفا بپرسم شما چرا از نادریان منصرف شدین چون منم قراره با ایشون عمل کنم

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب میدم

منصرف نشدم

بین نادریان و برادران موندم

ولی یسری جاها توی همین نی نی سایت اسم نادریان تو لیست خرابکار ها هست

نمیدونم واقعا!

البته اولش یکمم شوک شدم بابت قیمتی که نادریان داد

۸۹ تومن

ولی خب دیدم بقیه ام همینن حدودا

مثلا برادرانم گف ۷۵

حالا باز به من گفت ۷۵ اونروز به همه بالای ۸۵ قیمت داد

نهایتا دیدم خب همینه دیگه قیمت

سلام دوستان من بینی استخونی یکم غوز دار دارم دکتر اتوسا طهماسبی خرم اباد یه نمونه دیدم از نزدیک خیلی خوب بود پیجشون هم سرچ کنید ممنون میشم نظرتون بگید هزینه ۲۸ میگیره یا تهران یا اراک بهم دکتر معرفی کنید

دوستان اینجا خیلی خلوت شده خواهش میکنم اگر اطلاعاتی در اختیار دیگر دوستان هم بذارید تنبلی نکنید. اطل ...

سلام مرسی از اطلاعات عالیت. خلاصه پیش کی عمل کردی؟ من دنبال دکتر برای ترمیم بینی ام هستم. پیش: تقوی، منافی، میلانی، باستانی نژاد، امیری زاد، شهجردی، و‌امید ابراهیمی ویزیت شدم شایدم چند تارو جا انداخته باشم. الان امید ابراهیمی رو دو دلم، بقیه رد شدن به دلایا مختلف. سازگار و حافظی و خیلی دکترای دیگم از رو اینستا اصلا کاراشثنو خوسم نیومد که برم مطب. اگر دکتر عالی برای ترمیم بینی میشناسی معرفی کن لطفا.

خواهش میکنم عزیزم خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم نمک  رو من از دکتر پرسیدم گفتن اگر اصلا نخوری ضر ...

سلام مجدد عزیزم ببخشید من فکر کردم بهتون پاسخ دادم ولی انگار ارسال نشده من گفتم بین نیمه فانتزی و طبیعی طوری که مقداری قوس داشته باشه ولی تا الان که ۱۵ روز گذشته هیچی قوس نداره صاف صاف و حتی حس میکنم سر بینیم پایین که اطرافیانم میگن نه خوبه🥺

ی سوال داشتم ی مقدار بالای نوک بینیم ی فرورفتگی کم وجود داره 

شما میدونی علتش چیه 

عزیزم درخواست دوستی میدم اگه میشه لطفا قبول کنید 

ممنون 

انتخاب دکتر بینی یک مسئله خیلی مهمه و باید در انتخاب کردن اون خیلی دقت کنیم!

اگر شما هم دوست دارید بینیتون رو عمل کنید ولی سعی در انتخاب یک دکتر خوب در یک کلینیک عالی و قیمتی کاملا باور نکردنی؛دارید با شماره

09913559471 تماس بگیرید😍

سلام مرسی از اطلاعات عالیت. خلاصه پیش کی عمل کردی؟ من دنبال دکتر برای ترمیم بینی ام هستم. پیش: تقوی، ...

انتخاب دکتر بینی یک مسئله خیلی مهمه و باید در انتخاب کردن اون خیلی دقت کنیم!
اگر شما هم دوست دارید بینیتون رو عمل کنید ولی سعی در انتخاب یک دکتر خوب در یک کلینیک عالی و قیمتی کاملا باور نکردنی؛دارید با شماره
09913559471  تماس بگیرید

سلام وقتتون بخیر 

از نظر من که دکتر نیازی فیض الله نیازی 

کارش حرف نداره من چند سری که که رفتم پیشش تازه فهمیدم ایشون استاد هستند و دکتر پرورش می‌دهند

شماره تلفن برای هماهنگی و رفتن به مطب

+989128117565

و آدرس سایت بهترین جراح پلاستیک و زیبایی ایران

در تهران هستش

سایت دکتر نیازی

2810