2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط مطب کامیابی رفتم کار مشکل دار ندیدم حقیقت ازش احتمالا اخر ماه ازش وقت بگیرم  ولی هنوزم شک ...

شهرجردی رو چطور میشناسید 

اونم خیلی تعریف میکنن

راستش من دیگه الان خیلی برام مهم بینیم عروسکی و سر بالا نشه کامیابی شنیدم ناراضی نداره

ولی سربالا دوست ندارم

شیک و طبیعی و تر تمیز باشه فقط 

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
فقط مطب کامیابی رفتم کار مشکل دار ندیدم حقیقت ازش احتمالا اخر ماه ازش وقت بگیرم  ولی هنوزم شک ...

راستی عزیزم ممنونم ازت بابت پاسخ و وقتی کع گذاشتی🌺🙏

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))

سلام بچها

امیدوارم ک حالتون عالی باشه

من تازه شما عزیزانو پیدا کردم 😍میخوام بینیمو عمل کنم

لطفا بهم کمک کنید ک بتونم انتخاب درستی انجام بدم. 

میخوام طبیعی عمل کنم بنظرتون کدوم دکتر خوبه؟ 

هم اینکه نظرتون راجب به این دکترای ک تا الان شناختمشون چیه

باستانی نژاد

سامانی

نجات پور

سرمست

سلام 

من بعد ۱۰ سال تونستم به ترسم نسبت به جراحی بینی غلبه کنم و تصمیم به عمل گرفتم

طی این سالها که گاهی دلم قرص میشد سری به پیج های دکترها میزدم ۷ سال پیش میخاستم با ابیانه یا فرزام عمل کنم که پای جدی شدنش ترسیدم و الان خوشحالم اون موقع این دو نفر حذف کردم

بینی من یه قوز داره و‌ نوک غضروفی

۱۰۰ صفحه اخر تاپیک رو خوندم

راحب دکتر سامی نظرات مثبت زیادی بود که خب من گوشتی نیست بینیم

دکتر فرزان رضایی

محبی

رومیانی

امید ثابت مهر

به ترتیب انتخاب های حال حاضر من هستن

که دیدم راجب ثابت مهر بازخورد منفی بود

در مورد فرزان رضایی و رومیانی میشه راهنماییم کنید 

اینکه کسی رو دیدین از کیس هاش یا اشناهاتون و نظرتون چیه

پیشاپیش خیلی ممنونم از توجهتون

سلام دوستان،فرورفتگی سمت چپ بالا ی پره طبیعی آیا،بعداز ۲۳روز عمل،ورم یا نه؟ اگه کسی تجربه ای داشته ...

منم بعد از چندماه این مشکلو دارم 

فقط یه سمت بینی 

هنوز نرفتم پیش دکتر ببینم چی میگ

خالق تو را شاد آفرید، آزادِ آزاد آفرید ✌️🕊️
2810