2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
من تااینجای کار نظرم روی نادریان . نادیان و حسام الدین علوی هست ک حضوری نرفتم مطبشون ولی رنج قیمت نا ...

منم از سبکای نادریان خوشم میاد شما راجبش خوب تحقیق کردین؟آذر امسال من وقت عمل باهاشون داشتم ولی چون دو دل بودم کنسل کردم

منم از سبکای نادریان خوشم میاد شما راجبش خوب تحقیق کردین؟آذر امسال من وقت عمل باهاشون داشتم ولی چون ...

بله تاجایی ک من دیدم دکتر خوبیه خرابکاری ندارع خرابکاریش اینه ک تغییر زیاد نکنید وگرن کاراش اوکیه من اخره تحقیقاتم ب نادریان رسیدم ولی گویا ۸۰ میلیون میگیره برا همین کلا خطش زدم 

مطب گردی: خانساری نیا. رضا خازنی . ارش شرفیان . مریم بحری.  مشاوره مجازی:طاهریان جهانیان علوی شهابی گرجی محمد کریمی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله تاجایی ک من دیدم دکتر خوبیه خرابکاری ندارع خرابکاریش اینه ک تغییر زیاد نکنید وگرن کاراش اوکیه من ...

خودم که مدل طبیعی میخوام واسه من که ۶۸ میلیون گفته بودن ولی گفتن بعد عید ۱۰ اینا افزایش داره

سلام بچه ها من 8روزه عمل کردم،دیروز گچ رو باز کرد،اما بخیه ها رو فعلا نه کلوملا بینیم پایینتر از پ ...

دختر من هرجا میرم تاکید میکنم کلوملامو صاف نکنید تو میگی رو مخمه

مثل اتوبان صاف میشد خوب بود؟

زیبایی بینی طبیعی به همون کلوملاس

دختر من هرجا میرم تاکید میکنم کلوملامو صاف نکنید تو میگی رو مخمه مثل اتوبان صاف میشد خوب بود؟ زیبا ...

آخه میدونین اینجوری حس میکنم اون که پایینه بینیم رو سربالا نشون میده🙁

سلام برای بینی گوشتی دکتر خوب معرفی می کنید؟  بینی بزرگ میخوام دکتر طبیعی و قشنگ عمل کنه البته هزینه اش بالا نباشه بعضی ها پیام میدم ۷۰ و ۶۰ و ...

بعضی هاشون شناخته شده هستن اما من کارشون رو دوست نداشتم. 

و دکتر حسین اقدم چطوره؟ 

آخه میدونین اینجوری حس میکنم اون که پایینه بینیم رو سربالا نشون میده🙁

حالا من که نمیدونم اختلافش چقدره برای شما و سلیقه ایم هست ولی کلوملا ۲ الی ۴ میلی طبیعیه و بنظر من خیلی زیباست. من به شخصه بینی هایی که پایینش یا همون کلوملاش صافه و یکم پایین نیست رو میبینم وحشت میکنم میگم خدایا اگه قراره اینجوری بشه هیچوقت پام به اتاق عمل باز نشه

سلام و شب بخیر

تصمیم به عمل بینی دارم 

توی قزوین دکتر صفدریان و اکبری و کوشایی رو مد نظر دارم 

و توی تهران محمد مجیدی رو 

کسی از کارهای اینها خبر داره چجوریه عمل هاشون 

من دماغم استخونیع با کمی قوز و نوکش یک مقداری افتاده اس 

میشه راهنماییم کنید استرس دارم

درخت کوچک من به باد عاشق بود کجاست خانه باد!؟ 

سلام

من با دکتر هادی حسینی نسب که عمل کردم

البته حدود  ۱۰ سال پیش

اون موقع مطب شون سمت بلوار دریا بود

الان در به در دنبال یک دکتر هستم ،که گندی که ایشون زده رو درست کنه

البته تنها حسن کارش این بود که تنفسم مشکل نداره

اما اون قدر زشت عمل کرده که هر کسی منو میبینه میگه برو دوباره عمل کن

سوراخ های بینی هم به طرز عجیبی کوچک و بزرگه 

اللهم عجل لولیک الفرج
حالا من که نمیدونم اختلافش چقدره برای شما و سلیقه ایم هست ولی کلوملا ۲ الی ۴ میلی طبیعیه و بنظر من خ ...

من همون 4میلی هس

البته هنوز بخیه زیرشه، امیدوارم یکم کمتر شه

2میلی بشه خوبه

سلام من با دکتر هادی حسینی نسب که عمل کردم البته حدود  ۱۰ سال پیش اون موقع مطب شون سمت بلوار ...

دکتر رضا دولابی تبحر زیادی توی ترمیم خرابکاری بقیه پزشکا داره 😅

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
2810