2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
عزیزم شما عمل کردی راضی هستی

سلام

بله من خرداد 98عمل کردم‌ . من مشکل تنفسی خیلی داشتم که رفع شد بعد عمل. حتی خارش و عطسه بینی داشتم که فکر میکردم آلرژی باشه ولی تقریبا نصف شد اونام بعد عمل. از ظاهر بینیمم راضیم. الان دکتر کوشایی به روش جدید ابداع کردن به نام استایلیش که بهت تضمین میده تا آخر عمر بینیت حالتشو از دست نمیده.

دکتر باسواد، جوان و با مطالعه ای هستن. اگر قزوینی برو مطبش روبروی بیمارستان بوعلیه. پیج اینستا هم دارن که اسمشونو بزنی میاره برات

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر حسین تقوی نزدیک دو سال پیش بینی نازک قلمی من رو که به صورتم میامد رو کاری باهاش کردن که یدونه بینی بدون تیغه ی کج پهن ازش مونده که کنار چشمام به شدت فیبروز داره. نظرات مخالف زیادی از ایشون تو سایت های مختلف مثل مای نوز و جاهای دیگه بود که به راحتی پاک میکنن. فقط من نیستم و با یازده نفر دیگه آشنا هستم که نه نفر از عمل اولیه و دو نفر از عمل ثانویه ناراضیند.به همشون هم یا گفتند وسواس داری یا گفتند مشکل تنفست ذهنیه. بینیم روش چندین فرورفتگی و پستی بلندی داره و بدتر از اون من دو ساله شبها نتونستم درست نفس بکشم راه رفتن ورزش کردن و فعالیت بدنی همه برام مشکلتره. یکی از تیغه هام کولپس میکنه زمان نفس کشیدن و یه زایده ی بزرگ هم داخل سوراخه که از بیرون مشخصه و قبلا نبود و دکتر دیگری بهم گفتند اٍر بخیه نامناسبه.. یه سوراخ بینیم کاملا کیپه و اون یکی رو با کمک چسب بینی و نوز تیوب به ضرب و زور باز نگه میدارم. بعد از ایشون پیش هر دکتری رفتم گفتن برای برگردوندن شاهکار ایشون به یه بینی طبیعی باید از دنده غضروف پیوند زد(چون بعد از عمل با اینکه اندازه ی بینی کوچیک منو خیلی کوچیک و کوتاه کرده بودند که جای تعجبه چون معمولا بزرگ و پهنه کاراشون) به من غضروفی تحویل داده نشد. تا حالا تنها بازخوردی که شنیدم از افراد این بوده که حیف از ضورتت و جدا از صورت طبیعی خودم تنفس راحتم چیزیه که هرگز بخاطرش ایشون و تمام کسانی که علیرغم نارضایتی از ایشون نظرات واقعیشون رو منتشر نمیکردند رو نخواهم بخشید.با اینکه بهشون گفته بودم از روبرو صورتم رو دوست دارم و فقط میخوام قوز بینیم برداشته شه و قوس هم نمیخوام! و از اتاق عمل که بیرون اومدم حتی با گچ میدیدم که سایز بینیم چه قدر دست خورده!  انواع حرف به من زدند که شما وسواس داری و اضطراب داری و مریضی و دریغ از در نظر گرفتن کاری که کرده بودند. تا اینکه وقتی بعد چهار ماه وقتی عکس العمل دیگران رو هم دیدم دیگه حاضر نشدم برم مطب:)))که کاش میرفتم و فقط دم مطب با عکس قبل از عملم ماسکم رو پایین میدادم و می ایستادم! انتخاب برای آدما راحت تر میشد.:)). تو هر جای دیگه ی دنیا چنین عمل هایی از یک جراح خسارت و دیه ی سنگین در بر داره ولی تو ایران فقط اطلاع رسانی ممکنه. سعی کنید اگه کلیت چهرتون رو دوست دارید بهش دست نزنید  در مورد ایشون تحقیق کنید. کار ببینید. چندین کار ببینید از نزدیک و بعد از یکسال و اگه کسی بهتون گفت کارای ایشون پر ورمه فکر نکنید قراره بعد یکسال تغییر عمده ای توی اون خمیر بیشکل وسط صورت ایجاد بشه. و اگه از همه کاراشون خوشتون اومد( عکس های قبل و بعد) سراغشون برید. تو مطب به چهره ی آدم ها دقت کنید که دچار عواقب جبران ناپذیر نشید. ازتون خواهش میکنم به اینستاگرام دکتر....نظرات مثبت مجازی و حرف های دکتر یا برداشتتون از شخصیتش دقت نکنید و تا میتونید کار ببینید!! عمل بینی ریسک خیلی بالایی داره بخصوص در کشور ما و مد نظر داشته باشید که اون ده بیست درصدی که میگن حالت خوشبینانه اش هست. تنفس شوخی نیست و ازاری هست که با درد و هزینه ی بسیار زیادی باید رفعش کنید و چندان بهتر هم نمیشه.

تعریف گ خب تو پیجش کارهاش خوبه ولی شنیدم ک سرشون شلوغ ک میشه احتمال خرابکاری بالا میره...حتی گفتم پب ...

اشتباه نکنید حتما نمونه ی زنده ببینید اونم نه یکی دوتا حداقل پنج تا

[QUOTE=269982088]کسی اطلاعاتی راجع دکتر علی بصام 

اره دکتر خوبیه من دختر خالم ۴ سال پیش عمل کرد عالی شد بینیش بعد اونم دختر عموم رفت خدایی اونم خوب شد منم سه هفتس عمل کردم هم کبودیم کم بود هم ورم دکتر خوش اخلاقیم هست 

دکتر حسین تقوی نزدیک دو سال پیش بینی نازک قلمی من رو که به صورتم میامد رو کاری باهاش کردن که یدونه ب ...

وای واقعا متاسفم من بجای اون معذرت میخوام.

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ
عمل من 30م اردیبهشت با دکتر مفرد_کرج دیروز ساعت 7 رسیدیم کلینیک مهرگان(میدان شهدا خیابان بهار کوچه ط ...

سلام ببخشید من میخوام بینیمو عمل کنم تاپیکای سایت رو میخوندم میخواستم بدونم شما هنوزم ازعملتون راضی هستین

2810