در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
محمد خانی منم مدنظرم بود تا تو پیج کامنت هارو بست.
تعریفشو شنیدید یا نه ؟
الان چه دکتر مدنظرتونه؟
بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکتر حسینی منفرد چیه دقیق یادم نیس،بینی رو بعضا قوس نمیداد و من از فرم اونجور بینی بدون قوس خوشم نمیاد،لگر اشتباه نکنم میگن استخوانی رو بهتر در میاره و منم گوشتی هستم،گذاشتم کنار اونو
دکتر حسینی منفرد چیه دقیق یادم نیس،بینی رو بعضا قوس نمیداد و من از فرم اونجور بینی بدون قوس خوشم نمی ...
ممنون گلم
منم دودل شدم برم پیشش
بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
من میعاد موسوی وقت دارم ولی کسیو ندیدم عمل کرده باهاش برو پیجش نظرتو بگو بهم گوشتی هستم متاسفانه&nb ...
کاراشو دیدم
ببخشید ولی خوشم نیومد