2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میلانی اطلاعاتش تصحیح شد :) @nova: از من میشنوی دنبال کار خراب هیچ دکتری نباش چون هیچ دکتری نیست که ...

سلام خوبید میشه ی دکتر خوب بهم معرفی کنید بینیم غضروفی استخوانی هستش سوراخای بینیم بزرگه و یذره قوز داره ...تهران هستم 

بچه ها اینجا دکترا معرفی میشن. بر اساس حرفای بچه ها هم اینجا دکتری رو تائید یا رد نکنین. حتما برید م ...

سلام عزیزم میدونم زمان زیادی از پیامهای شما گذشته ،من تازه واردم،😆میشه بگید ورم بینی شما و قوز بینیتون چقدر طول کشید تا بره؟من ۴ماهه عمل کردم روی تیغه بینیم کنی برامدگی و قوز داره،سمت چپ تیغه هم ورم داره حالم خیلی گرفتست میشه بگید روند بهبود بینیتون رو؟

قل و بعدمم فرستادم برات خانوم گل

سلام خانمی خوبی عزیزم،من عکسای شمارو دیدم خیلی خوب تغییر کرده،مبارک باشه چقدر زمان برد ورمش بخوابه؟من ۴ماهه عمل کردم رو تیغه بینیم از نیمرخ برامدگی داره یکم،سمت چپ تیغه هم ورم دارم حالم بده😔

آره sevil جان میدونم کجا رو میگى من خودم 2 بار رینو کردم, و میدونم حس اینکه میگى من یه انتظار دیگه د ...

سلام عزیزم خوبید من امروز تازه ملحق شدم به جمعتون♥️هر پیامی میبینم درباره ورمو قوز بینی ریپلای میکنن😄عزیزم شما قوز داشتید یا ورم یکطرفه؟چه مدت طول کشید؟من هم ورم یکطرفه دارم و هم از نیمرخ قوز تو قسمت وسط بینیم،۴ماهه عمل کردم

2810