2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015468 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جالبه درمورد پوست بینیم ک کوهستانی گفت خیلی نازک و کاری میکنم براق نشه ،دکتر سجادیان گفت نه پوستت نازک هس وخیلی خوبه .اصلا براق نمیشه.براق برا گوشتی هاس ک پوستشون هم چربی زیاد داره
آنیستا دکتر همونی رو که من گفتم بهت گفته به نظر من لحنش خوب نبوده ولی درست گفته مخصوصا ازاطرافیان خیلی متوقع می شن وهم البته خودت من دیدم نمونه هاشو وراضی شدنشون سخت می شه .
اره قبول دارم امین.یه دحترخانمی هم تازه یکماه عمل کرده بود بود اونجا.منو صدا زد وگفت بیا ببین.من اینجوری عمل میکنم طبیعی ...خیلی ها شاید نپسندن اما خودم میپسندم... بنظر خودم خوب نبود خیلی معمولی و هنوز بزرگ بود
اره قبول دارم امین.یه دحترخانمی هم تازه یکماه عمل کرده بود بود اونجا.منو صدا زد وگفت بیا ببین.من اینجوری عمل میکنم طبیعی ...خیلی ها شاید نپسندن اما خودم میپسندم... بنظر خودم خوب نبود خیلی معمولی و هنوز بزرگ بود
نه سمیرا دکتر سجادیان نظرشون بود خیلی پرکار...
میگه دماغ گنده با یه قوز راحت میتونم درستس کنم و اون هم خیلی تغییرمیکنه ذوق میکنه راضی میشه اما واسه تو خیلی سخته باتوجه به خواسته هات
میگه دماغ گنده با یه قوز راحت میتونم درستس کنم و اون هم خیلی تغییرمیکنه ذوق میکنه راضی میشه اما واسه تو خیلی سخته باتوجه به خواسته هات
2810