2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015496 بازدید | 66529 پست
درود به همه فلفل من منظورتونو متوجه نشدم درست اما اگه منظورتون اینه که اطراف جای بخیه سفته که اون طبیعیه هر حای بدن بخیه بخوره بعدش همینطوری میشه اما اگر در مورد خط بخیه نگرانید که اونم با کرم رژودرم و نهایتا لیزر اکی میشه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
س مانی جون اگ عکسمو ت صفه قبل ببینی متوجه میشی درست پایین چسب جایکه برش خورده ی حالته برامدگی داره مقه اینه ک ی حالت افتاده داره ذاونو میگم میترسم همونجوری بمونه ایا این ورمه ی مدلشه نمیدونم خودم ولی خ سفته این ت چ زمان یکدست میشه
بعدم من عینکبم ک باید عینکمو بزنم الان دوماهو یکهفتست عمل کردم هنوز عینک نزدم میترسم
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من انحراف داشتم و دقیقا هم سمتی که انجراف داشتم ورمش بیشتره حالا نمیدونم واقعا ربط داره یا نه ولی قرینه نیس بینیم.ممنون از راهنماییتون .من الان یه ماه و سه هفتس عمل کردم.هفته دیگه باید برم دومین امپول واسه ورمو بزنم.ایشالا بهتر شه واقعا داغونم کرده مدلش الان!فکز اینکه این مدلی یمونه دیوونم کرده
دستم تو دوست یاره...قلبم چه بی قراره...
سلام به همه
ی تصمیمی گرفتم اینکه برم پیش قارونی عمل کنم
به چند دلیل
یک اینکه من کلا همین جور بودم تو زندگیم ک دنبال هر چی رو زیاد بگیرم اخرش خراب از اب درمیاد واینکه تاحالا از قارونی ناراضی ندیدم
دوم اینکه واقعا دیک حوصله صبر کردن ندارم بینیم واقعا دیگ روش زوم کردم نمیتونم تو صورتم تحملش کنم

ولی بگم شوهرم میگه برو پیش سجادیان 😒😒😒
چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷
سلام سمیرا جانم خوبی؟ آخی الهییییی عزیزمممم...قشنگ درک میکنم چی میگی منم موقعی ک میخواستم عمل کنم انقد دیگه روی بینیم حساس شده بودم که تو صورتم فقط بینی میدیدم مطب دکتر ابیانه رو نرفتی؟ نمیدونم عزیزم اگه وقت داری بیشتر بگردی،ضرر نداره و اگه فقط بخاطر اینکه روی بینیت حساس شدی میخوای زود عمل کنی عجله نکن ولی اگه سبک کار دکترو پسندیدی و بهش اعتماد داری ومیدونی ک بینیتو اونجور ک میخوای درمیاره پس واست آرزوی بهترین عمل و رضایتبخش ترین نتیجه رو دارم گلم😙😙 فقط ی نکته بگم بهت،دکتر چون سبکش طبیعیه،بینی رو تا جایی ک به تنفس آسیب نرسونه و به صورت بیاد کوچیک میکنن عزیزم و ایرادای بینیو اونایی که خودت گفتی و خودشون میدونن رو رفع میکنن و دیگه دستکاریای اضافی نمیکنن گلم پس اگه دوس داری یه بینیه طبیعی عمل شده که ایراداتش رفع شده باشه و شاید مثلا نقلی و زیادی کوچیک نشه برو پیششون عزیزدلم البته دکتر نیمه فانتزیم عمل میکنن؛اینارو واسه طبیعی گفتم عزیزدلم😉
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
2810