2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
س
من الان دوماهه
مریم فقط از بینیت بزار خاهر
منم اشنا دارم اینجا ولی دیگه کسی بینی ادمو نمیشناسه خخخخخخ
عکس بزار از همینکه هست ت شاید نظر دوستان ی چیزهدیگه بود و خودت حساسی و نظرت تعغیر کرد
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

س
اقا مانی من ی مشکل رو بینیم ک دارم اینه ک جای بخیش سفتو قلمبست و ورم داره و افتادست الان عکس میزارم ببینیذ ایا این رفع میشه و صاف میشه؟؟
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند
فلفل جان سفت وقلنبه بودنش که طبیعیه اصطلاحا می گن اونجا رو پایه می ذارن ماله منم همین جوریه ولی اصلا افتاده نیست که در اصول زیبایی اونجا باید یه خورده پایین تر باشه من تو عکسای نیم رختم دیدم اصلا مشکلی نداره الکی نگران نباش .
والا آنیستا من نمی دونم چی بگم بستگی به خودت داره سجادیان خیلی طبیعی کار می کنه کاراش تو اینستا هست ببین می پسندی یا نه ولی کاراش می گن پر ورمه و کوچیک نمی کنه اما اینا فقط شنیده هامه .یکی از دوستام باهاش عمل کرده یکی از پره هاش افتادگی داره و گفت مشکل تنفسی دارم ولی دوقلوهای همسایه امون باهاش عمل کردن بدون چسب ندیدمشون ‌.البته همون دوستم دخترشم چند ماه پیش رفته و با سجادیان عمل کرده دیگه نمی دونم.کلا بد نیست چند جا سر بزنی تجربه ی خوبیه
بچه هاااا سلااااام میگم که شما واسه جای بخیه هاتون چه کرم یا پماد یا هرچیز دیگه ای استفاده میکنین که خوب باشه؟ من کرم سیکاستیو میزنم محصول شرکت اوریاژ هست بد نیستا اما فکر کنم بهتر از اینم باشه که سریعتر جواب بده شما جای بخیه هاتون کامل رفته؟
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
2810