2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015481 بازدید | 66528 پست
آمین جان بینیت خیلی خوبه عزیزم👌😉 ممنون از راهنماییت گلی😙وای اره منم جای بخیه هام میخاره بعضی وقتا؛یعنی اون بخیه کلوملا خودش به مرور میره؟
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی مریم جان نگران نباش من الانم با یک ماهگی قابل قیاس نیست وبله اون انحراف چون کاری بیشتری روش باید انجام می شده الان باعث تورم بیشتر وحتی گاهی کج دیده شدن میشه نگران نباش همه چی حل می شه .
سمیرا منم پیش ی دکتر معروف نوبت داشتم البته برای چندین ماهه بعد ولی ت عمل انجام شده قرار گرفتم و بیماراشو دیدم خوب بودن و منم دلو زدم ب دریا ایشالله ک عمل میکنی و خوب میشه نگران نباش من الان میگم کاش صبر میکردم میرفتم پیش اون ولی باز میگم الانم بد نیست خوبه هرچی باشه از بینیه قبلیم بهتره خیلیم بهتر بعدم من چهرم و تیپم معمولیه نخاستم فانتزی و خ ریز بشه ت صورتم ترسیدم بم نیاد دیگ طبیع خاستم ک شد شمام خوب میشی غم مخور
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند
هوووم پس زیادی حساس نشم روش😉 عزیزمی آمین جان😙
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
مرسی مریم جون بینی شما هم بزودی عالی می شه اون اوایل چیزای عجیب وحتی دلسرد کننده ممکنه پیش بیاد اصلا ناراحت نشو هر شب موقع خواب بهترین دماغ رو تصور کن و حس کن که بینیت توی یه نور سفید پوشیده شده .به خودت روحیه و انرژی مثبت بده
ممنون بچه ها من اصلا فانتزی نمیخام کاملا طبیعی میخام اخه هم خودم هم شوهرم متنفریم از فانتزی سبک های قارونی هم طبیعی من تنها چیزی ک میخام فقط عیب های بینیم برطرف بشه واگر ن چیز دیگ نمیخام
چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷
آنتیسا سجادیان کلا همین همه مریض هاش ناامیدی میده و میگه عمل نکن ال میشه بل میشه ایقد به من گفت اخرشم گفت هفتاد درصد جواب میده شوهرم هنوز میگه بزو پیشش نمیدونم
چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷
آمین جون ،سجادیان بم گفت ک من متوقع هستم و ازنظر خودم و دوربری هام یه دماغ خوب دارم درحال حاضر و کار زیادی نداره و باید بعد عمل نتیجه اش پرفکت بشه .این نظر دکتر راجب من بود .بنابراین اگ ایرادی پیش بیاد....
هم دوست داشت عمل کنه بینیمو و هم دوس نداشت
ولی ازاینک اینجوری راجب من قضاوت کرد و خیلی رک گفت شما یه چیزی دارید ک رفته رو مخم خوشم نیومد
بینیم کم کارنیس وپرکار سجادیان گفت.
ازنظر مردم بیرون خیلی خوبه .من عمل کنم دوربری هات ممکنه بگن تو ک قبلا دماغت قشنگ بود چرا عمل کردی
2810