2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015542 بازدید | 66529 پست
بچه ها و اقای مانی میشه راهنمایبم کنید باتوجه به استخوانی وکم کار بودن بینی من پیشه چه دکترهایی برم ومشاوره بشم. البته دیروز کوهستانی بمن گفت اصلا هم بینی شما کم کار نیس.چون خیلی ظریف کاری داره با توجه به اینک ظریف واستخونیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنیستا:
من متاسفانه مشکل بینیت رو متوجه نشدم لطفا عکس از موردی بزار که به نظرت مشکل هست و میخوای برطرفش کنی
آمین و سایر دوستان:
اینکه یه دکتری اینجا روی بورس بیاد چیز عجیبی نیست هر بازه و دوره ای این اتفاق افتاده و دور از ذهن نیست
تاپیک چون مثل سابق فعالیت نداره یه کم جو بهتر شده. من خودم بارها بارها دیده بودم که منشی دکترها توی تاپیک هستند.خدایی نکرده کسی به خودش نگیره جمله اخر رو. ولی اینم طبیعی هست که هرکسی سعی کرده بهترین انتخاب رو انجام بده و دوست داره به بقیه کمک کنه ولی نهایتا تصمیم گیرنده شمایید

یه خاطره:
من چند سال پیش عکس گذاشتم و بعد منهدمش کرده بودم وقتی رفتم برای همراهی یکی از دوستام به مطب یه دکتری سر بزنیم یه خانمی من رو دید و گفت شما مانی نی نی سایتی گفتم یا خدا بله خودمم یهو یکی دیگه گفت مانی شمایی؟ خلاصه یه چند نفری دور من جمع شده بودند هی میگفتن این مانی نی نی سایته و و من هیچکسو نمیشناختم. خیلی واسم جالب بود که تایپک این همه کاربر خاموش داره 😀😀😀😀
اینکه شناختن یه بحث بود ولی اخه مانی نی نی سایتم شد اسم؟:)))
۶ سال از اولین تاپیک گذشت چقدر زود میگذره
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
آنیستا خوب زدی پوکوندی طفلک دکتروببین یه نفرمثل شما داشتیم فروز پیش نادریان رفت راضی بود خیلی ولی نادریان هم ناراضی داره .وقتی که مطمئن باشه خوب می شه قیمت پایین میده .
برق افتادن رو دقیق نمی دونم دلیلش چیه ولی من چند هفته ی اول این حس رو داشتم و خیلی بینیم چربم شده بود و بعد از چند هفته کاملا طبیعی شد.خیلی نازک بودن پوست خوب نیست چون باعث می شه کوچکترین چیزا رو نشون بده خصوصا در قسمت غضروفی
آنیستا:
نظر شخصی و تجربی من اینه که بینیتون کم کاره و به قول خودتون استخوانی هستش
دلیل عمل کردنتون رو همچنان متوجه نمیشم اما اگر خواستید عمل کنید باید پیش دکتری تشریف ببرید که نوک بینیتون رو بتونه خوب جمع کنه و بقیه بینیتون رو یا دست نزنه یا تغییرات کمی بده
بینیتون در صورتی پر کار به حساب میاد که مشکل تنفسی هم داشته باشید. بینی شما با تمام کم کاریش ممکنه بعد عمل تا به تا شه اینو در نظر بگیرید لطفا.
من همونطور که گفتم متاسفانه اطلاعاتم به روز نیست اما سجادیان و نادریان دکترهای مناسبی برای نوع بینی شما میتونند باشند.

دوستان یه نکته دیگه عمل بینی راهی برای اصلاح خر و پف نیست اینو من شنیدم میگن و حرف نادرستی هستش
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
وای آقای مانی بله حق با شماست من عکس روز گچمو واسه ویزیت یک ماهگی که رفتم دست دیگران دیدم .تازه تو گروهمون عکس خواستن گذاشتم یکی گفت ااااا این عکس توااا یه گروه جراحی بینی عضو بودم عکس شما رو گذاشته بودن و راجع بهش بحث می کردن البته من عکس کامل نذاشتم فکر نکنم بشناسن ولی ضایع ستا
2810