2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015483 بازدید | 66528 پست
@آمین: جدی؟ چه جالب چقدر خوشحال شدم پیامتون رو خوندم اره دیگه قبلا میتینگ داشتیم جمع میشدیم یه ذره هم تاپیک شلوغ تر و متفاوت تر بود. امیدوارم از نتیجه عملتون الان راضی باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
@سمیرا: چند وقت پیش عمل جراحی داشتید؟ بیهوشی کامل بودین یا نیمه بیهوشی؟ حتما دکتر و مخصوصا تکنسین بیهوشی رو در جریان بزارید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@مستانه: الان هیچی یادم نمیاد اما اسمش خیلی آشناست. نگاه میکنم اطلاعاتمو اگه چیزی بود براتون مینویسم. @sin banu: جز دکتر خاص احمدی بقیه رو نمیشناسم خاص احمدی بیشتر استخوانی رو خوب عمل میکرد و بینی هایی که خیلی کم گوشتی هستند. کاراشم اکثرا تمیز و طبیعی هستند
یه نکته ی دیگه اینکه:
من قشنگ یادمه ابیانه کارشو که شروع کرده بود با ۲ میلیون همین ۳ سال پیش عمل میکرد و خیلی نتایج عملش داغون بودن. ولی خب پیشرفت کرده و عملاش بهتر شده به همین خاطر سعی کنید نمونه های جدید از هر دکتری ببینید
درود به همه
از همه دوستان عزیزی که عمل کردند خواهش میکنم برای کمک کردن به سایر دوستان و هم اینکه شاید چند سال آینده این مواردی که نوشتن براشون مرورش جالب باشه، فرم زیر رو تکمیل کنن.

نام کاربر ---- تاریخ عمل---- اسم دکتر ---- سبک دکتر--- نوع بینیتون----- هزینه عمل ---- محل عمل ---- میزان رضایت درصد------ چندماه از عملتون میگذره؟------ دکترهایی که ویزیت شدید----
وای سمیراااا عزیزممم از این همه ذوقت منم کلی ذوق کردم
خداروشکر که یه نمونه دیدی که به بینیت نزدیکه دوست قشنگم
اما به همین عکس اکتفا نکن عزیزم،دکتر ابیانه توی سبک طبیعی کارشون خوبه،ناراضیهاشونم کمتر از راضیها هستن اما حتما مطبشون برو،نه یکبار چندبار برو
منم یکی از عکسهای اینستاشونو نشون دادم که تقریبا شبیه بینیه خودم بود...خودشون به شخصه گفتن این مال قبل هستش و الان دیگه اینجوری قوس نمیدم(واسه اینکه کارشون طبیعی تر شه زیاد قوس نمیدن)و دیگه اینکه توی چندباری که مطبشون رفتم چندنفر ناراضی دیدم،باچندنفرم که صحبت کردم حرفای دکترو تایید کردن و گفتن سبک کارشون نسبت به قبل و کارای اینستا و سایتشون عوض شده و دیگه یا قوس نمیدن و یا یه قوس ملایم میدن
واسه همین منم حذفشون کردم وگرنه گزینه ی اولم ابیانه بود
اما شما حتما برو...کارای خوب زیاد داره دکتر
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
آقا مانی سلام روزتون بخیر من الان لیست رو کامل میکنم و اینجا میذارم،ممنون ازتون پیشاپیش روزتون هم مبارک🌹☺
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
سلام بچه ها،این پست طبق لیستی هستش که آقا مانی تهیه کردن

*تاریخ عمل:۹۵/۱۲/۶
*اسم دکتر:علی قارونی
*سبک دکتر:طبیعی؛بنا به خواست بیمار نیمه فانتزی هم عمل میکنن
*نوع بینی:استخوانی(نوک بینی تقریبا غضروفی) *هزینه عمل:۴/۷۰۰ که امسال مثل اینکه یکمی بیشتر شده
*میزان رضایت:هنوز زوده اما خداروشکر زیاد؛انشاالله ورمش کمتر شه بیشترم میشه(بعدا با درصد میذارم)
*چندماه میگذره:۱ماه و نیم
*دکترهایی که ویزیت شدین:دکتر محمدحسین طاهریان،دکتر علیرضا ابیانه،دکتر شاهین روشن میلانی،دکتر مسعود بنیادی،دکتر هومن فرهنگ مجد،دکتر حامد عباسی،دکتر علی منافی(اگه بازم یادم بیاد اضافه میکنم)

با اجازه ی آقا مانی این قسمت رو هم خودم اضافه میکنم
*مطب دکترایی که رفتم و فقط نمونه هارو دیدم اما دیگه ویزیت نشدم:دکتر حسنانی(البته با ایشون تلفنی صحبت هم کردم)،دکتر ملکان راد،دکتر عبدل زاده،دکتر گلی
*اینم دکترهایی که باهاشون ویزیت نشدم و مطبم نرفتم و فقط غیرحضوری تحقیق کردم یا از بقیه شنیدم:دکتر سجادیان،دکتر صفایی،دکتر برزنجی،دکتر سرمست،دکتر وقردوست،دکتر حافظی،دکتر یحیوی،دکتر فتح سامی

امیدوارم کمکتون کنه دوستای خوبم🌹
باران جان سلام به نظرم هنوز زوده که بخوای تصمیم نهایی رو راجع به بینیت بگیری عزیزم چون امکان اینکه هنوز ورم داشته باشه و واسه همین قوس رو نشون نده زیاده باید بهش زمان داد اما اگه مطمئنی که ورم نیست و بینیت قوس نداره یه روش هست که دکترا انجام میدن به اسم رسپینگ(یا همون سوهان کشیدن)اینو میدونم واسه صاف کردن قوز بینی که شاید بعد از عمل به جا مونده یا صاف کردن ناصافیها انجام میدن اما واسه قوس رو نمیدونم که بشه یا نه بهتره بری مطب دکترت عزیزم اما نگران نباش به احتمال زیاد ورمه
سلام سوگلی عزیزم مرسی از راهنماییت سوگلی جان شما بینیت استخوانی بود یا گوشتی
میشه برای حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستید و از ته قلب پاکتون دعا کنید؟ البته اگر دوس داشتید 😊
سلام سین بانو جان خواهش میکنم دوست گلم😙 من بینیم استخونی با نوک تقریبا غضروفی بود گلم دکتر عباسی رو واسه این معرفی کردم چون گفتی که بینیت گوشتیه عزیزم و میخوای جمع بشه،منم کارای دکتر عباسی رو که دیدم به نظرم گوشتیارو خوب درآورده بودن(بهتر از استخونی) حالا اگه بتونی سر بزنی ضرر نداره
راستی آقا مانی به لیستتون نوع بینی رو هم اضافه کنید لطفا که بچه ها بتونن با توجه به نوع بینیه خودشون راحتتر تصمیم بگیرن☺
2810