2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015504 بازدید | 66529 پست
سوگلی جونم فدات شم گلم بوس بوس سوگلی کارهای ابیانه رو خیلی دوس داشتم تو اینستاش نمیدونم یعنی الان مث این ها در نمیاره بینی رو کاش آمین عکس بزاره پیش ابیانه عمل کرده بود
چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من دیروز رفتم مطب دکتر ابیانه ، 8-9 تا از عمل کرده هاش اومده بودن و تقریبا همه راضی بودن ، منم خوشم اومد فقط میترسم بینیمو کوچیک کنن ، آخه اندازه بینیم خوبه فقط فرمش خوب نیست ، شنیدین دکتر اندازه بینی رو کوچیکتر از چیزی که میخوایم در بیارن ؟؟
باران جان منم همزمان با تو‌عمل‌کردم و بینیم سربالا نیس معمولیه.نمیدونم شاید ورمش خوابید فرمش مشخص بشه.اگه هم دکتر بخواد یه کاراییی روی بینی انجام بده بعد یک سال از عمل میتونه اینکارو یکنه
دستم تو دوست یاره...قلبم چه بی قراره...
سمیرا جونم بوووس رو لپت عزیزم😙😙
ببین گلم من فقط دارم تجربه ی خودم از رفتن به مطب ایشونو میگم اما شما خودت حتما یه سر مطبشون برو،دکتر کارشون خوبه و به سبک طبیعی و فوق طبیعی معروف شدن
منم عکسای سایت و اینستاشون انقد به دلم نشست که یادمه میگفتم دیگه مطب هیچ دکتری نرم جز ابیانه و ۲۰تا تیک کنار اسمشون زده بودم که یعنی فوق عالی هستن
حتی زیر بعضی از پستای اینستاشون میدیدم چن نفر ناراضی هستن و حتی بعضیا میگفتن این عکسا فتوشاپه!!!منم به خودم میگفتم وااای دارن الکی میگن که دکترو خراب کنن!!خخخ خیلی جوگیر شده بودم😂😂😂
اما دروغ چرا وقتی مطبشون رفتم تصوراتم و اعتمادی که بهشون داشتم تا قبل از مطب رفتن کلا ریخت بهم...نه اینکه بد باشه هااا...نه گلم اما هیچکدوم از کارایی که دیدم به ظرافت و قشنگیه کارای سایت و اینستاشون نبود_هرباری که رفتم همینطور بود عزیزم
یکی از خانمایی که از شهرستان اومده بود بینیش هنوز بزرگ و گوشتی بود و بدون قوس و انگار فقط یه چسب زده بود روش،یه خانوم دیگه هم بودن بعد از ۱سال استخون تیغه ی بینیش اومده بود بالا!!از تمام رخ و نیمرخ خیلی معلوم نبود اما بنده خدا سه رخش خیلییی استخونه ناجور معلوم بود
یه نفر دیگه هم دیدم که بینیش استخونی بود و بدون قوس اومده بود صاف پایین و نوکش حالت گلوله ای و گرد شده بود که به نظرم خوب نبود
یه آقاییم اومده بود تازه گچ بینیشو برداره و وقتی چسب واسش زد و اومد بیرون به نظر میرسید هنوز بزرگ باشه و شایدم ورم بود! و ...چندتا مورد دیگه
به نظر خودم چون کارشونم خیلی طبیعی هست واسه بینیای استخونی بهتر باشه،چون بینیای گوشتی اگه بخوان خیلیم طبیعی عمل شن بازم بزرگ میمونن مثل همون موردایی که دیدم توی مطبشون
اما قاطیه همه ی اینا بودن افرادی که بینیاشون خوب و طبیعی شده بود و راضی بودن
توی مشاوره هم گفتن من دیگه قوس زیاد نمیدم مثل عکسی که شما نشونم دادین(من یکی از عکسای اینستاشونو بردم)فقط یه قوس خیلی ملایم میدم که اونم ممکنه بعد از عمل چون بینی تمایل داره به حالت اول برگرده اون قوسم ممکنه محو شه و روی بینی صاف شه که یادمه با یه لیوان و یه تکه کاغذ بهم نشون دادن که چطور این اتفاق میفته
چندتا از مراجع هاشونم گفتن سبک دکتر عوض شده نسبت به قبل و دیگه خیلیی طبیعی(فوق طبیعی)عمل میکنن
دیگه منم دودل شدم نسبت بهشون و بعد از یه سری تحقیقات دیگه کلا منصرف شدم عزیزم
اما اینا تجربه شخص منه و چون خودم رفتم و دیدم و میدونستم وظیفم بود چیزی که میدونم رو بگم
اما شما اکتفا نکن به صحبتای اینجا گلم،خودت اگه سبک دکترو پسندیدی حتما برو مطبشون و خودت کاراشونو ببین
بازم میگم همه ی دکترا ناراضی دارن و کار ابیانه هم خوبه اما حداقل اعتماد من رو که نتونست جلب کنه ولی شما خودت برو و با دکتر و مراجع هاشون صحبت کن گلم انشاالله هرچی خیر باشه همون میشه
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
ولی من که دیروز رفتم همه ی افرادی اومده بودن بینیاشون خوب بود وراضی بودن ، اون قوسی هم که تو عکسا بودو به بینیایی که میومد داده بودن ، من با دوستم بودم ، دوستمم که خیلی حساسه خوشش اومد، فقط یکی از بینیای گوشتی یکم کوچیک بود البته طرف خودش خوشش میومد ولی من میترسم واسه منم کوچیک کنن
شیما جان منم واسه همین میگم حتما خودشون برن مطب دکتر و از نزدیک ببینن،سلیقه ها و تجربیات هرکسی متفاوته عزیزم
شاید چیزی که از نظر شما قشنگ بوده از نظر من زشت باشه و بالعکس دوست خوبم
اما دکتر ابیانه در عین ناراضی داشتن(که طبیعیه)کارای خوبم زیاد دارن_کلا واسه عمل بینی باید وقت زیاد گذاشت و عجله نکرد
حتی اگه بهترین دکترم باشه بازم باید چندبار مطبش رفت و کاراشو دید
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
وای من اصلا دلم نمیخواد دو بار عمل کنم یا برم برای ترمیم ، میخوام فقط یه بار عمل کنم ولی دوستام میگن دکتر ها حتما طوری عمل میکنن برای ترمیم بری پیششون
میشه برای حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستید و از ته قلب پاکتون دعا کنید؟ البته اگر دوس داشتید 😊
2810