2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015522 بازدید | 66529 پست
جیغو خانوم موافقم البته بستگی به هر دکتری و نظرشونم داره منم تا ۱ماه و نیم گفتن چسب بزنم یکمی استرس داشتم واسه اینکه شاید کم باشه یک ماه و نیم واینا دوباره امروز با دکترم تماس گرفتم یه سری توضیحات دادن و خداروشکر خیالم راحت شد دیگه😉
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
آرزو جان کلا خیلی موقع ها تا بینی باز نشه هیچی معلوم نمی شه من بینیم مشکل داخلی و تنفسی واینا نداشت چیزی در این مورد نمی دونم .من خودم پروسه ی انتخابم طولانی بود.شما هم وقت بذار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیزی که من می دونم اینه که ۳ دسته ورم داریم ورم ناشی از التهاب عمل که تا هفته ی دوم بیشترش می ره ورم تجمع آب میان بافتی و تشکیل کلاژن در هنگام مرحله ی ترمیم و ورم حافظه ی پوست .چسب در کاهش دوتا ورم اول موثره ومی تونه از تشکیل کلاژن نا مطلوب که همون فیبروزه تا حدی جلوگیری کنه چون فضای بین پوست و خود بینی رو کم می کنه .البته چسب خیلی سفت زدن هم خوب نیست مثلا چسب دولا زدن رو توصیه نمی کن و ورم آخری مربوط به اینه که پوست مایل به بازگشت به حالت قبلیه مثلا بینی که بزرگ پوست بیشتری داشته جمع شدن و چسبیدنش به لستخوان ممکنهربیشتر طول بکشه اما بدن شخص و جنس پوست موثر هست .
والا من مجلسی ،عابدی پورو ابیانه . من تونستم به ابیانه اعتماد کنم وگرنه دکتر خوب زیاده اما گزینه ها زیاد بشه آدم سر در گم می شه .من فقط سبک کار دکتر خودم به دلم نشست .این مهمه حالا هر دکتری که باشه
سلام بچه ها خوبین ؟ من تصمیم به عمل گرفتم بینیم بزرگ و نوکش گوشتی میخوام دماغم جمع شه . چند تا دکتر خوب پیشنهاد میدید ؟ قم و تهران باشن دکتر خاص احمدی کسی باهاش عمل کرده ؟
میشه برای حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستید و از ته قلب پاکتون دعا کنید؟ البته اگر دوس داشتید 😊
امین جان ممنون از توضیحاتت دوست خوبم وای سوگلی جونم خودمم موندم چیکار کنم عزیزم سجادیان رو هم بخاطره کبودی اینها ازش میترسم از ی طرف هم ی سری رفتم مطبش دوتا ناراضی دیدم ک ممکنه برای هر دکتری پیش بیاد واینکه من واقعا از قارونی ناراضی ندیدم دوباره امروز با شوهرم صحبت کردم گفت برو پیش قارونی شوهرم گفتم خودتت میتونی ازم مراقب کنی اینها گفت خودم نوکریت رو میکنم نمیدونم والا موندم چیکار کنم چون من بچه ام سه سال چهارماهشه میترسم اذیتم کنه نمیدونم واقعا حتما ی همراه تو خونه داشته باشم😔😔😔
چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷
راستی بچه ها ی سوال دیگ اینهای ک سزارین شدن

من پسرم رو سزارین دنیا اوردم روز سوم سزارینم بخیه رو شکمم بود کلی پیاده روی کردم تقریبا کار هم میکردم بنظرتون از سزارین سختره
یعنی شوهرم همون چند روز مراقبم باشه کافیه😔
چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷
2810