2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015540 بازدید | 66529 پست
سلام دوستان ، من خیلی وقته میام اینجا سر میزنم و مطالبو میخونم ، میخوام بینیمو عمل کنم و دکتر ابیانه رو انتخاب کردم میشه خواهش کنم راهنماییم کنید میشه منم تو گروهتون اد کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی از دوستای من تازه عمل کرده ۲۰ روز ایناست گوشتی بوده الان راصیه ولی خوب الان زوده کاسه قضاوت یه خانمی هم از اعضای اینجا گفت ۷۰درصد راضیم گوشتی بود رضایت کامل نداشت اببته دلیلشو نگفت .
سوگل جان شما بزرگواری کن عزیزم آمین جان من ت نت خوندم ت دوماه دکترم نگفت حالا فردا میرم پیشش ببینم چ میگه اره منم شنیدم ت س ماه شبو روز س ماهم فقط شبا خاستم از شمام ک تجربه دعرید بپرسم مرسی از دوستان
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند
من تهران نیستم عکس بینیمو ت صفحات قبل هست طبیعی شده و راضیم همون چیزی شد ک میخاستم روز ب روز تیغش داره قوس دارمیشه البته ملایم ولی هنوز ورم داره
راستی ی سعاله دیگه چ وقت متوجه میشیم ورم خابیده ؟ وقتیکه دستمو بزارم رو بینیم بعد فقط غضروفو حس کنم ؟؟؟؟؟ الان دست میزارم رو قوس و تیغه زیرش ی حالت انعطاف پذیری و مثه اینکه بادکنکه ایا این ینی ورم ؟؟؟؟؟ اگ شد بم ج بدید مرسی
فلفل جان😙 بچه ها شما دکترتون واستون تا کی تجویز کرده که چسب بزنین؟تایم خاصی داره یا تا وقتی بینی ورم داره باید چسب بزنیم؟
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
فلفل اگه فهمیدی به منم بگو😆 من بعضی روزا بینیم کوچیک میشه بعضی روزا بزرگتر از روی همین میفهمم هنوز ورم داره اما شنیدم یه نفر میگفت وقتی بخندین خط خندتون معلوم شه یعنی ورم ندارین دیگه!!البته فکر نمیکنم درست باشه
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
معمولن ت س ماه سوگلی من فردا از دکترم میپرسم میگم اره منم بعضی روزا ورمش میخابه بعد بازم ورم میکنه وای ت ابن دماغ دماغ بشه ما اب میشیم اه
2810