2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015481 بازدید | 66528 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اقیانوس اون فامیلمون که پیش قیصری عمل کرد پسر بود.چند سال پیش بود و بالای 10 دادّولی کلا راضی بود .ولی اینم بگم که مشکل خونی داشت و بعد از عمل خونریزی شدید پیش اومد براش و فردای عمل باز رفت یکی از رگای بینیشو سوزوند که خونربزی بند بیاد
نادریان عکسا تا همین چندوقت قبل بود ولی الان دیگه باز نمیشن چون با گوشیم مشکل داره نمیتونم عکس بزارم. ولی دکتر نادریان اینستاگرام صفحه داره نمونه ککارش هست میتونی ببینی. ولی بینی من از نیمرخ قوزش مونده و پره ها بینیم جمع نکرده که بزرگ دیده میشه بینیم
عکس بینی صفحه 1709
سلام به همه دماغ خوشگلا
بچه ها من اومدم یه دکتر بی مسولیت و خرابکار و از خود راصی و بی اخلاق رو معرفی کنم
یه وقت خدای نکرده کسی پیشش نره
دکتر امیر آروین سازگار با کلی ادعا و پست و مقام علمی مثلا
به دوست من که بینیش خیلی کم کار بود و دست هر کسی میداد براش عالی عمل میکرد کلی وعده وعید داد
که من دماغتو عالی عمل میکنم تو نت میترکونه
دوست من بینی نیمه فانتزی میخواست به خود سازگار هم گفت اونم گفت بقیه خودشون طبیعی میخواستن من برای شما رو نیمه فانتزی عمل میکنم از آنجلینا جولی هم بهتر و کلی زبون بازی کرد تو مشاوره که جای دیگه بری خراب میشه بینیت فقط من بلدم خوب عمل کنم(کلا شگردشه به چند نفر دیگه هم اینو گفت)
بینی دوستم رو که خیلی خیلی طبیعی عمل کرد و ذره ای تغییر نکرد
انحراف داخلیشو برطرف نکرد بعد عمل مشکل تنفسی هم گرفته
هر بار رفته مطبش گفته قبول نداشت
دفعه پیش بهش گفته دروغ میگی تنفست بده سیتی میگیرم معلوم میشه دروغ میگی
خیلی هم بد برخورد کرد که دوستم پیش دکترای دیگه رفت سیتی داد همشون تایید کردن مشکل تنفسی داره اینبار که رفت پیش سازگار بهش تهمت زده سیتی رو خودت درست کردی و مدرک نیست و بازم برخورد خیلی بدی کرد و اصلا قبول نداره کم کاری و اشتباه کرده
اینا رو گفتم اولا پیش سازگار اصلا نرید چون اصلا ایراد کارشو قبول نداره و خیلی مغروره
دوما تو انتخاب دکتر دقت کنید اینایی که خیلی از خودشون و کارشون تعریف میکنن بعدا مشکل بهشون غر بزنید
توجه به پست و مقامشون نکنید تو ایران شایسته سالاری که نیست
واسه امتحانشون قبل عمل بگید عکس نمونه کار نشون بدن ایراد بگیرید ببینید برخوردشون چجوریه
بچه ها تو رو خدا یه سوال میپرسم یه بار جواب من رو هم بدید خواهشا !!بچه ها آیا دکتر هایی که گرونتر میگیرن بهتر هستن ؟؟؟آیا قیمت بالاتر نشون دهنده بهتر بودن کیفیت کار هستش ؟؟من چی کار کنم !؟؟بابام بهم میگه که گرونتر بودن نشونه خوب بودن کار نیست !!اولش میگفت ٢٠ میلیون هم میدم الان زده زیر حرفش !!اه اعصابم خورد شده شما یه چیزی بگید خواهشا
کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده
2810