2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015509 بازدید | 66529 پست
باشه عزیزم اگه تصمیمتو گرفتی انشاالله که به خوشی و سلامتی انجام بدی عملتو و عالی بشه بینیت🙏😍
اره خب بینیه گوشتی از استخونی ریسکش بیشتره اما اگه دکتر بهت گفتن این کارارو میکنن خیالت راحت باشه گلم😉
و دیگه اینکه درسته که تصمیمتو گرفتی اما اگه وقتت واسه اوایل اردیبهشته واسه عکس و آزمایش عجله نکن چون درسته که دکتر بهترین هستن و خیلی قبولشون دارم اما وقت بذار چندبار مطبشون برو البته دیگه از بعد از تعطیللات عید میشه و یا شاید به احتمال ۱درصد تو این مدت از کارای یه دکتر دیگه خوشت اومد یا وقت کردی چندجا دیگه هم سر بزنی اما با توجه به تجربه خودم و چیزایی که دیدم میگم که اول به خدا توکل کن و بعدم خیالت راحت باشه چون دکترخیلی خوب و حرفه ای هستن و انشاالله که بینیه شما هم عالی میشه🙏😙
وای آره خیلیییی شخصیتشونو دوس دارم و بزرگوارن😍❤
منم فک کنم حدود ۱۰۰ ۱۵۰ت پول ویزیت دادم اما خب ارزششو داشتااا😅😉
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
"لارا جان واقعا بینیت خیلی خوب شده ورم بینیت هم نسبت به 3 هفته خیلی کمه نوکش اصلا اصلا بالا نیست نوم بینیتون الان ورم داره وقتی ورم قسمت تیغه و نوک میخوابه خود به خود میاد پایینتر مبارکه عزیزم عکس قبل عمل میشه بذاری؟ فکر کنم بینیتون کم کار بوده
مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره سوگلی جان ولی خدایش دیگ حوصله ندارم حتی وقتشم ندارم برم این مطب اون مطب دکتر دیگ گفت عمل میکنم بینی من کلا ریسکش بالاس و باید امیدانچنانی نداشته باشم همین عیب هاش برطرف بشه دیگ باهاش مشکلی ندارم ولی خیلی خیلی استرس دارم
چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷
سمیرا جون چرا میگی ریسک بینی شما بالا هستش ؟؟میشه بپرسم چه جوریه ؟؟منم دماغم گوشتی هستش !!میشه یه عکس از بینیت بذاری ؟؟اگه میشه اسم یه چند تا دکتر خوب هم بهم معرفی کن❤️
کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده
اقیانوس جان اول ازینکه هر دکتری که قیمت بالا بگیره دلیل برخوب بودن نیست وگرنه مثه توپ صدا میکرد کارشون و90 درصد مردم میرفتن پیششون ون همه دوست دارن کار زیبا و بدون نقصی داشته باشن غیر هزینش چون بینی خیلی مهمه و مطمین باش توشون ناراضی کمم نیست من خودم توی گروه تل عضو بودم یکی ازبچه ها که یادم نیست اسمه دکترو 25 پول عمل داد 5 هم زیر میزی تو مطب و مشکل تنفسی داشت خیلی از بچه ها رو پشیمون میکرد کلا از عمل بجای اینکه دنبال پول باشی دنبال دکتری باش که ناراضی کمتر داره و تنفس مشکل ندارن تنفس از همشون مهمتره

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

سمیرا جانم اینکه میگم ریسک بینی گوشتی بالاست منظورم این نیست که خدانکرده خوب درنمیاد منظورم اینکه که نمیشه به نسبت بینیای استخونی خیلی کوچیک و جمع و جورش کرد البته هر بینی کوچیکیم قشنگ نیستا،به نظرم بینی باید به صورت بیاد مثلا به صورت من اصلا یه بینیه کوچیک و نقلی و سربالا نمیاد،خودمم نمیپسندم.شما هم اصلا نگران بینیت نباش میدونی چقدر بینیای بدتر از بینیه شما وجود داره؟تازه مال شما که بدم نیست انشاالله که بعد از عملم عالی میشه_منم میگم اگه بینی بدون نقص باشه و بدون مشکل تنفسی خیلییی بهتره تا اینکه انقد دکترا دستکاریش کنن و کوچیکش کنن که خدانکرده نشه نفس کشید انشاالله بینیتم از اونی که میخوای بهتر شه دوست خوبم😍❤
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
گلارا جان مبارکت باشه بینیت خیلی خوب شده اینکه از روبرو حس میکنی نامتقارنه بیشتر بخاطره ورمه عزیزم تا ۶ماه کمِ کم ورم رو همه دارن انشاالله که از اینم بهتر میشه 😍 دریا جان لطف داری مهربون،من احتمالا تا فردا ت ل گ ر ا م و نصب میکنم و ایدیمو همینجا میذارم و بعدش هرسوالی که داشتی درخدمتم گلم😍😉
وا گل آرا این کجاش سربالاس؟ولی واقعا زیبا واست دراورده ورم هم که نداری'!من بینیم فجییییع ورم داره خیلی فجیع...اینهمه گفتی خیلی سربالاس و به خودت استرس دادی من خیلی خوب و عالی میبینمش
دستم تو دوست یاره...قلبم چه بی قراره...
وای گل ارا خیلی خوبه که برای من نوکش افتضاح بالاست خوکی شدم دارم دق میکنم بعدشم پره هام توپول یعنی هیچ کاری نکرده فقط سرشو عین خوک کرده عکسمو میزارم هر روزم نوکش میره بالاتر
خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت
بچه ها شیروانی به نظرتون به درد میخوره ؟؟آخه میگن خیلی بینی های خوشگلی تحویل میده اما جای بخیه هاش تابلو میشه !!الان یه سوال دیگه :اینکه میگن نیمه بیهوشی عمل میکنه یکم وحشتناک نیست ؟من واقعا دل اینکه بخوام نیمه بیهوش عمل بشم رو ندارم ازتون یک خواهش دیگه هم دارم .میشه اسم چند تا دکتر عالی رو بگید من برم کاراشون رو ببینم؟؟به نظرتون دکتر ها شنبه و یکشنبه این هفته هستن؟
کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده
سوگلی جونم ممنون عزیز دلم ک اینقد به فکری خانمی میدونی منم از بینی کوچیک خیلی یدم میاد خیلی هاشوهرمم همین طور خیلی متنفره من دوس دارم بخدا ببینم تپلی باشه چون صورتمم جوری نیست ک بینی کوچیک توش قشنگ باشه
چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷
2810