2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015466 بازدید | 66527 پست
مه ناز دکتر علیرضا محبی رفتم تو جردن کوچه صانعی اون روز که من اونجا بودم از شانشم فقط یه نفر عمل کرده مطبش پر بود ولی همه واسه مشاوره اومده بودن اونی ک عمل مرده بود خیلی حالش خوب بود کبودی هم نداشت کلا کار محبی یه جوریه کبودیش خیلی کمه باز بستگی به بدنم داره قیمت پایشم ۷ تا ۷/۵ که گفت بعد عید افزایش قیمت داریم پیج اینستاش برو نمونه کاراشو ببین من فعلا فقط از کارای این خوشم اومده به نطرم درصد کجی و اینجور چیزاش کمتر از بقیه اس
بچه ها محبی کار خراب زیاد داره ها الان ابیانه و نادریان خیلی خوبن سجادیانم ناراضی زیاد داره من که بینیم بزرگتر شده انگار نه انگار عمل کردم خیلی ناراحتم
خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم مه ناز جون؛خوشحالم که تونستم کمکت کنم آره عزیزم من عمل کردم تقریبا داره ۲هفته میشه
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
حدیث جونم من پیش دکتر قارونی عمل کردم و خداروشکر خیلی راضیم؛من حدود ۷ماه دنبال دکتر بودم،از مطالب اینجا و سایتای دیگه هم خیلی استفاده کردم_مطب رفتم،نمونه دیدم و اووووه...بعد از کلی تحقیق بالاخره دکتر قارونی رو پیدا کردم و خداروشکر الانم راضیم از نتیجه🙏🙏
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
سوگلی جون بینی توام الان خیلی بالاس؟ البته نمیدونم خیلی دماغم بالاس یا نه ولی از رو به رو سوراخاش معلومه من دوست داشتم معلوم نباشه، میخوام ببینم مال توام بالاس؟
باران تو که تازه عمل کردی.منم هنوز 40روز نشده .فکر میکردم خیلی گندست.ولی دو روز پیش یهو ورم بالای بینیم کلا خوابید.یعنی یه شبه یهو ورمم کلی کم شد.امروز چند نفر بهم گفتن بینیت خیلی کوچیک شده.ولی پایین بینیم بزرگتره انگار .
ترنج منم کنار تیغه بینیم برجستگی داره که فقط وقتی دست میزنم احساسش میکنم ولی تو ظاهر معلوم نیست .به دکتر هم گفتم.گفت چیزی نیست از بین میره .گفت ماساژ بده خوب میشه .خودش فشار داد کلی جیغ و داد کردم ار درد.تا مغزم تیر میکشید .ولی روی تیغه رو اصلا نباید دست بزنی یا فشار بدی .اگه خودش از بین نره با ماساژ هم نمیره.واسه من کوچیکتر شده.دکتر گفت اب میان بافتیه ولی چرت میگن چون سفته.اینا جوشگاه استخونا هستن که واسه بعضی ها رشدش بیشتر میشه و تو ظاهر هم معلوم میشه ولی اکثرا ففط با لمس کردن متوجه میشن
2810