2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015427 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان کسی در مورد دکتر کیانوش ناهید تو مشهد چیزی میدونه؟؟؟؟؟ من مشهدم . میخواستم با پورصادق عمل کنم ولی میگن تازگی خیلی خرابکاری میکنه میگن دکتر ناهید خوبه ولی خیل کارش طبیعیه من نیمه فانتزی رو ترجیح میدم اگه اطلاعاتی دارین کمک کنید لطفا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مصرف پماد و کرم بعد از جراحی بینی انواع پماد هایی که ممکن است تجویز شوند ( دقت داشته باشید که پماد ها با توجه به نیاز بیمار تجویز می گردد ) ۱- پماد تتراسایکلین چشمی ۲- زینک اکساید ۳- ویتامین آ د ۴- جنتامایسین ۵- استراتامد ۶- سیکالفیت ۷-استراتادرم به یاد داشته باشید که پماد های مصرفی بعد از برداشتن پانسمان داخل بینى مورد استفاده قرار می گیرد. نحوى استفاده از پماد ها پماد تتراسیکلین چشمى و جنیتامایسین چشمى براى داخل بینى استفاده مى شود تا از عفونت و التهاب بخیه هاى داخل بینى پیش گیرى شود. پماد زینک اکسید براى بخیه هاى روى پوست استفاده مى شود تا التهاب محل عمل جلوگیرى شود و جاى زخم کمتر باقى بماند.این پماد ارزان قیمت هست. سیکالفیت ،رژودرم ، بایودرم ، سیکاموزا ، سیکاتریسیل سیکا اکتیو این پماد ها را مى توان یک هفته بعد از عمل بر روى محل برش زخم زد .روزى یک مرتبه و به مدت یک تا دو ماه توصیه مى شود. این پماد ها حاوى مواد ضد التهابى است و باعث مى شود که زخم به آرامى ترمیم شود به این دلیل محل عمل به مدت زیادى قهوه اى رنگ و پر رنگ هست. پماد هاى حاوى ژل سیلیکون این پماد ها شامل استراتامد که براى زخم هاى تازه هست و پماد استراتادرم که جهت جاى زخم هاى قدیمى کاربرد دارد.نحوى استفاده از این مواد به شرح زیر هست. نحوه ی مصرف استراتامد : • ابتدا مطمئن شوید که زخم یا پوست آسیب دیده تمیز باشد • لایه ای نازک در محل بمالید ، چنانچه این محصول صحیح استعمال گردد ، باید ظرف مدت ۶-۵ دقیقه خشک شود. • به منظور افزایش اثر بخشی این محصول توصیه می شود یک لایه نازک از آن در تماس دائم با زخم باشد (۲۴ ساعت شبانه روز ) • توجه داشته باشید که استفاده مقادیر بیش از اندازه از این محصول تضمینی برای بهبود سریع تر زخم نمی باشد. • این محصول ضد آب است • قابل توجه است که می توان از کرم های دارویی ، ضد آفتاب و یا مواد آرایشی روی ناحیه آغشته به استراتامد استفاده نمود . • توصیه می شود این محصول را به مدت ۶۰-۹۰ روز استفاده نمایید تا آثر مورد نظر مشاهده شود و زخم کاملا بهبود یابد . • این فرآورده برای ضدعفونی کردن زخم نمی باشد • در صورت نیاز به ضد عفونی کردن زخم ابتدا از فرآورده های دارویی ضدعفونی کننده استفاده نمایید و پس از خشک کردن محل ، لایه نازکی از استراتامد روی آن بمالید. این محصول را نباید برروی زخم های عفونی ،تونلی و سوختگی درجه ۳ استعمال کرد این دارو برای استعمال خارجی می باشد . نحوه ی مصرف استاراتادرم : • ابتدا مطمئن شوید که محل اسکار پوست آسیب دیده تمیز باشد. • لایه ای نازک در محل بمالید چنانچه این محصول صحیح استعمال گردد ، باید ظرف مدت ۳-۴ دقیقه خشک شود. • به منظور افزایش اثربخشی این محصول توصیه می شود یک لایه نازک از آن در تماس دائم با اسکار باشد (۲۴ ساعت شبانه روز ) • توجه داشته باشید که استفاده مقادیر بیش از اندازه از این محول تضمینی برای بهبود اسکار نمی باشد • این محصول ضد آب است • قابل توجه است که می توان از کرم های دارویی ضد آفتاب و یا مواد آرایشی روی ناحیه آغشته به استراتادرم استفاده نمود • توصیه می شود این محصول را به مدت ۶۰-۹۰ روز استفاده نمود تا اثر مورد نظر مشاهده شود و محل اسکار کاملا بهبود یابد • این فرآورده برای ضدعفونی کردن زخم نمی باشد • در صورت نیاز به ضدعفونی کردن جای زخم ابتدا از فرآورده های دارویی ضد عفونی کننده استفاده نمایید و پس از خشک کردن محل ، لایه ی نازکی از استرادرم روی آن بمالید. نکات مهم : استراتادرم فقط برای استعمال خارجی است . از تماس مستقیم استراتادرم با غشا موکوس و چشم ها باید خودداری نمود. این محصول را نباید روی زخم های ابز و عفونی و سوختگی های درجه ۳ استعمال نمود. دور از دسترس کودکان کمتر ۲۵ درجه سانتی گراد نگهداری شود. http://drvaredi.com/blog/p/111/%D9%BE%D9%85%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C-.html
قطره بینی فارماکولوژی: قطره بینی سدیم کلراید جهت رقیق سازی ترشحات غلیظ و کمک به حذف آن ها از بینی و سینوس ها استفاده می شود. کاربرد: قطره بینی رینوسالتین® باعث حفظ رطوبت بینی شده و همچنین باعث تسکین غشاء خشک و متورم بینی ناشی از سینوزیت مزمن، سرما، رطوبت پائین، استفاده بیش از حد از قطره های ضد احتقان، آلرژی، خونریزی خفیف بینی، مسافرت هوایی، دوران بارداری، جراحی سینوس و دیگر ناراحتی های خفیف بینی می شود. فارماکولوژی: ضد احتقان های بینی بر روی گیرنده آدرنرژیک در مخاط بینی اثر نموده و با تاثیر بر عروق خونی موجب انقباض عروقی می شوند. ضد احتقان های بینی تنفس بینی را با برطرف کردن تورم مخاط بینی بهبود می دهند. کاربرد: قطره بینی نازوفرین® به منظور تسکین علامتی احتقان بینی ناشی از سرماخوردگی، سینوزیت، تب یونجه و سایر آلرژی های تنفسی به کار می رود. فارماکولوژی: نفازولین یک عامل مقلد سمپاتیک با فعالیت آلفا – آدرنژیک است. این ماده یک منقبض کننده عروق با اثر سریع و طولانی می باشد که مصرف موضعی آن باعث کاهش تورم و احتقان غشاهای مخاطی می گردد. کاربرد: قطره بینی ناپریزول ®به منظور تسکین موقتی و سریع احتقان بینی ناشی از سرماخوردگی، سینوزیت، تب یونجه و سایر آلرژی های تنفسی به کار می رود. http://drvaredi.com/blog/p/110/%D9%82%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C.html
من رفتم مطب دکتر ابیانه..کاراشون اصلاا شبیه سایت نیس! همه بینی ها ب نظر من خیلی بزرگ و تیغه زیادی صاف بود...همه راضی بودن تقریبا ولی من سبکشونو نپسندیدم...انگار بینیا حتا بعد ۶ و ۹ ماه بزرگ بود برا صورتاشون... گزینه برترم بود حذفش کردم ولی:(
مری جایی که معمولا قوز بینی هست من اصلا قبل عمل قوز نداشتم دیروز دماغم دو ماهه شده و من میزان رضایتم بیشتر نشد که کمتر شده امروز رفتم مطب دکتر این قوز رو پرسیدم اولش که گردن نمیگرفت و میگفت تو لمس معلومه تو دید معلوم نیست همون موقع عکس گرفتم بهش نشون دادم گفت خوب آره هست ولی همه یکم برجستگی رو دارن مجسمه سازی که نیست صاف و یک دست باشه من قبلا اصلا قوز نداشتم آخر سر گفت خواستی سال دیگه بیا سوهان بکش فکر کنم همون روتوشه راستی من این چند وقت هر بار رفتم مطبش چند تا روتوشی دیدم خود سجادیان تو سایتش نوشته 5 تا 15 درصد طببعیه به روتوش بکشه اما اینی که من دیدم 40 تا 50 درصد هست
ن مریم فک میکنی فعلن ورم دارم کم کم سر بالا میشه منم گفتم طبیعی ولی داره نوک بینیم تیز میشه و سر بالا خخخخ این دکترا ک کارشون معلوم نمیکنه بخدا جدی میگم فعلن ورم داره میبینی حالا خودت
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند
ن منی چیزی مث ی جوش ریز نوک بینیم احساس میکنم ن قسمت غوزم ک اونم احساس میکنم ب خاطر ورمه انورم ندارمش اگ جای غوزت بینیت زده بیرون خوب جای سعال داره حالا صبر کن ببین چی میشه مریم گلی نمیشه عکس بزاری
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند
الان عکس یکیشون که با ناهید عمل کرده دیدم.آره طبیعیه ولی قشنگه.فرم سوراخا بینی خوبه ولی سربالا نیس خیلی.خیلیم قوس نداره.گوشیم مشکل داره نمیتونم عکس بزارم وگرنه میزاشتم.
عکس بینی صفحه 1709
دکتر تو اصفهان مشکل تنفسی دارم زیبایی هم میخوام دکتر پورصیرفی خوب در میاره اما بعضیا سوراخا بینی خیلی بزرگو کشیدس مهدی طرزیم دیذم چنتا بعضیارو خیلی کشیده در میاره خیلی برام مهمه جای بخیه نمونه طبیعی هم نمیخوام کسی هست راهنمایی کنه؟
2810